Erden Timur: "Hedefimiz Avrupa şampiyonluğu, çok değerli bir kadro kuracağız"

İlk hedef Cl play-off
Bir Türk takımınin playofftan clye kalması çok zor ama playoffa mutlaka kalmaliyiz. Playoffa kalınca Hem direk uel gruplardan başlıyoruz hem de 5m Euro teselli parası alıyoruz her halükarda. Az para degil
2. Eleme turunu gecsen, play-off’a kalamadan 3. Eleme turunda elenirsek nereye, nasil gideriz?

Hem futboldan anliyor hem Gs aşiği. Bu adami pamuklara sarmaliyiz. Liseli dinazorlara karsi korumaliyiz

Belli ki transfer nöbeti cok eylenceli gececek

Bizim hedefimiz avrupa kupası olmalı. Cldeki adamlarla mücadele edemeyiz. City , madrid , psg vb bunlar normal takım değiller.

Bu adamanı Van Der Sar'ın ajax'a yönetici olarak girmesine benzetiyorum. Van Der Sar öncesi para harcamadan sadece altyapıdan gelen oyuncularla başarı beklerlerken, onun sonrasında doğru adamlara iyi paralar vermeye başlayarak CL'de yarı final oynadılar, bambaşka bir takım oldu Ajax. İnşallah sonumuz benzer.

Ilkay mı geliyor lan yoksa

Tesekkurler tablo gauet net.

- 2. Turda elenirsek UEFA icin 2 takim elemek gerekli

- 3. Turda elenirsek UEFA icin 1 takim elemek gerekli.

- Play-off’ta elenirsek direkt gidiyoruz ve 5M€ para aliyoruz.
Rakipler böyleyse clye kalmamız lazım ama yazın kadro nasıl olacak takım formda olacak mı göreceğiz. Çok geç kuruyoruz kadroları o yüzden hep dayak yiyip eleniyoruz. PSV maçındaki kadroyu hatirla

EPL yi sampuan bitiren hem federasyonan hem yayın gelirinden 300 milyon pounda yakın para alıyor

bizim aldıgımız paraya bak anasını satayım toplasan 10 mılyon avro etmıyor

2026 da avrupa sampiyonlugu mümkün ama bakarız erken gelir mi :)

Ya bu iş beni kahrediyor

Seneye CL'de kol gibi bir grup çekip üçüncü olup EL'ye mi gitsek diyorum

Ondan sonra EL'ye bir daha gidemeyeceğiz. E nasıl olacak bu iş.

Geri
Üst Alt