Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetenek sizsiniz jurisine şampiyonluk kaptıran hocanla ilgili de bişeyler yaz

Yabancı sınırı garabeti yüzünden yerli yabancı scout transferine yöneliyim dedi ama ftci utkucan tarafından tuzağa düşürüldü

Yetki vermedin,adam mesajı aldı ve gitti,onun kurduğu kadroyla taktın yine 4.yıldızı

Burda serkan kurtuluşu mehmet batdalı ilk 11e yazardık sn aysal geldi de gözümüz topçu,kalite ve kupa gördü

Gelir gelmez yetki aldı gayrımenkullarlan ilgili, bozulduğu şey hisselerle alakalıydı, F. Sürenin beyanatı var hususla ilgil

F.tnin yaptığı 200 tane yanlış sayarız zaten başta 2. dönemi olmak üzere de onlar konusu geçince sayılıyor, aysala laf edince konuyu ftye getirmek yerine aysalda kalmak daha makul gibi

Ayrıyetten ilk sene iyi transferler yapılmadı demedik heralde de semih, çolak, engin falanla şamp olduk. Bi de forvette zaten Baroş vardı batdal fln yazmıyoduk

Galatasaray menfaatleri ve kişisel menfaat çakışması sonucu bu istifa olduğunu düşünüyorum. Erden Timur un Galatasaray menfaatlerini %100 gözederek hareket etme arzusunda olduğundan da eminim.

Yetenek sizsiniz jurisine şampiyonluk kaptıran hocanla ilgili de bişeyler yaz

Yabancı sınırı garabeti yüzünden yerli yabancı scout transferine yöneliyim dedi ama ftci utkucan tarafından tuzağa düşürüldü

Yetki vermedin,adam mesajı aldı ve gitti,onun kurduğu kadroyla taktın yine 4.yıldızı

Burda serkan kurtuluşu mehmet batdalı ilk 11e yazardık sn aysal geldi de gözümüz topçu,kalite ve kupa gördü
ft gittikten sonra ünal aysalın aldığı adamları yaz ve akabinde sus lütfen

48-49 civari KAP rakamlarina göre ödüyoruz. Ama 1 tane oyuncuda bile mac basi/puan basi, sampiyonluk primi gibi birsey aciklamiyoruz 5-6 senedir.

Eskiden mac basi 10-20 bin yada 5 bin puan basi veriyorduk. Sampiyonluk primi'de oluyordu. Onlari eklersek, 55 den fazla oluyordur maas gideri. Buna birde vergi eklersen, o kadar kolpaya benzemiyor o rakam
Ben de bir açıklama hatırlıyorum maaş bütçesini 45 lere kadar çektik diye. Şimdi bir adamın sigara içip muhabbet ederken söylediği bir rakam üzerinden tartışma yaşıyoruz...

Dursun'un ilk geldiğinde soktuğu ffp kazığını 3-4 yönetim çıkartamadı. Hala ''omo dorsonon tronsforloro oyoydo''

Dursunun çapsızlığını çok küçümsüyor bizim taraftar

yanak olayı
ha bire yalan söylemesi
hitabetsizliği
alkolikliği
gsden bir haber olması

Erden Timur olmasa biz şampiyon filan olamazdık ve dursunu çokdan postalardık

geçen sene sustu mis gibi sezon yaşadık
bu sezon konuştukca battık resmen

Normal şartlar altında o yanak meselesini asla affetmem ASLA!
ama karşımızda öyle bir anası kötü yola bulaşıp bunları doğurmuş bir camia var ki

insanın koruyası geliyor!

Ahmet Yüce hemen göreve gelip bizi bu adamdan kurtarmalıdır!

Murat Özkaya ve Arda şu eyüpspor garabetibi bitirip acilen Erden Timura destekli futbol aşye girmelidir

ve bu yapı en az 10 yıl kalmalıdur!

Dursunla bu iş gitmeyecek hepiniz göreceksiniz!

Sen uluslararası bir iş yapıyorsan Euro eurodur dolar dolardır. Yapacak birşey yok. Mesela konut araba fiyatları da o şekilde. Atıyorum 100.000 dolara bir ev alıyordun o dönemde 200.000 TL ediyordu. Şimdi de bir ev alıyorsun 100.000 dolar 3, 3.5 milyon.

Valla transfer olaylarını nöbette uzun uzun yazdım tekrara girmeyeyim. Limitsiz sezon başı olaylarına vs. Ayrıca yapılan hatadan kısa vadede çıkılması da farklı bir başarı. Seferoviç, angelinho gibi. Diğer yönetimlerde oyuncudan çıkmak için bir de ayrı para harcadığımız zamanlar oldu.

Ama şunu söylüyorum bu adam transfer ve maaş dengesini oturtmak için tarihin en büyük sponsorluk gelirini elde etti bu sezon. Aysal ile kıyaslıyorsun. Ben de diyorum ki o günkü kur ile böl ve sponsorluk gelirlerini ver.

Konu kar/zarar,sponsor bulması falan değil transfer başarısızlığı

Yarın sana maaş bütçesi olan 70m euroyu çıkarıp kendi cebinden verse dahi bu transferlerde hata yaptığı gerçeğini değiştirmez

Sponsor buldu mu buldu,takımı kenetliyo mu kenetliyo,hakkımızı savunuyo mu savunuyo,seviyomuyuz seviyoruz bunlar + ları ama transfer özelinde net şekilde başarısız bu bir gerçek

Bunu kendi söylüyo zaten bana inanmıyosan kendisini açıp dinle 343de röpü var

Taraftarız biz, çekeriz cefa
Erden Başkan bizi bırakmaaaaaaaaa

Gelir gelmez yetki aldı gayrımenkullarlan ilgili, bozulduğu şey hisselerle alakalıydı, F. Sürenin beyanatı var hususla ilgil

F.tnin yaptığı 200 tane yanlış sayarız zaten başta 2. dönemi olmak üzere de onlar konusu geçince sayılıyor, aysala laf edince konuyu ftye getirmek yerine aysalda kalmak daha makul gibi

Ayrıyetten ilk sene iyi transferler yapılmadı demedik heralde de semih, çolak, engin falanla şamp olduk. Bi de forvette zaten Baroş vardı batdal fln yazmıyoduk

Hisse peşinde koşan adam aig zamanı altın hisse dahil her şey elindeyken hepsini kulübe vermiş ne hissesi yaw gyo kuralım dedi yetki alamadı

Batdal derken kadro kalitesi olarak yerlerde sürünüyoduk anla işte

Yarın sana maaş bütçesi olan 70m euroyu çıkarıp kendi cebinden verse dahi bu transferlerde hata yaptığı gerçeğini değiştirmez

Sponsor buldu mu buldu,takımı kenetliyo mu kenetliyo,hakkımızı savunuyo mu savunuyo,seviyomuyuz seviyoruz bunlar + ları ama transfer özelinde net şekilde başarısız bu bir gerçek

Transfer başırısız ne anlama geliyor? Erden Timur oyuncuların isimlerine karar veren kişi değil ki. Premier ligden zaha ziyech i ikna edip getirmek, davinson u ikna edip getirmek, Benfica forvetini alıp getirmek, Roma nın orta sahasını alıp getirmek, Leipzig sol bekini alıp getirmek, wonderkid adaylarından zaniolo ve teteyi alıp getirmek, torreira yı Arsenal den alıp getirmek, icardi yi PSG den astronomik rakamlar var iken alıp getirmek, Bundesliga dan Kerem i alıp getirmek....

Gitmek isteyen nelsson u takımda tutmak, ziyech in sıkıntılarını çözerek verim almak, boey i o fiyata satmak, angelinho dan çok büyük gol yemek üzere iken kurtulmak, seferoviçten gol yemek üzereyken kurtulmak, 3-5 maç oynattığın forvetten bonservis kazanmak

Bence başarısızlık değildir. Transferlerin isabet oranının düşük olmasıdır ki bunu transferi yaparken ön göremezsin. Her türlü risk işidir transfer.

Transferdeki başarısızlıklarını söyleyeyim. Limit yüzünden ndombeleye kalmak ve köhn ü Avrupa kupalarına yetiştirememek... Bir de boey yerine ara transferde son güne kalıp aurier e kalmak. Son söylediğim de boey transferinin son güne kalması ve alınabilecek kaliteli sağ bek olmaması ki boey den daha iyi sağ bek olsaydı piyasada Bayern zaten o parayı boey e vermez diğer adama daha az para vererek açığını kapatırdı.

Tekrar ediyorum başarısızlık olarak Erden Timur un da söylemek istediği kağıt üzerinde çok iyi olan transferlerden yeterli verimi alamamaktı.

Başarısız ama makul başarısız. Bir saçma sapan tutmayacağı olmayacağı belli ya da sözleşme şartlarının kötü olduğu ilk günden açık transferler vardır; bir de hem belli bir mantığı hem de bir tık fazla riski olan ve tutmayan transferler vardır. Angelino ihtiyacımız doğrultlusunda son derece mantıklıydı, yorumcular/taraftar neredeyse tamamı iyi transfer dedi ama tutmadı. Zaha'nın bonservissiz gelmesine herkes (Kerem'le pozisyonlarının çakışması endişesi dışında) müthiş iş gözüyle baktı, belki maaşı bir tık fazlaydı ama yeterli verim alınamadı. Tete en tartışmalısıydı ama o da bedava geldiği ve satılabilir olduğu için zarar riski nispeten düşük transferdi. Orta saha transferini yapamayıp son gün kiralık bitik Ndombele'ye kalmak sezonun en büyük fiyaskosuydu ama belki Vecino gelse o da olmayacaktı.

Yani transfer zaten risk işidir. Bu riskin yönetimi de olumsuz çıktığında bunun maliyetini katlanılabilir seviyede tutmaktır. Bu sene transferlerde tutmayan çok olsa da bakıyoruz ki çok aşırı bir kayıp yok. Planlama açısından çok aşırı elimizi kolumuzu bağlayan bir durum da olmayabilir. Tete'den bir şekilde iyi kötü çıkarsın, Ndombele zaten kiralık, Zaha bir tek uzun vadeli yük olma riski taşıyor şu aşamada. Mesela geçen sezonki Oliveira Zaha'dan bile kötü transfer mi tartışılır. Oyunculuğundan dolayı değil yaşına ve profilne rağmen verilen saçma sapan 4 yıllık sözleşmeden dolayı kötü transfer. Bir sezon idare etti ama kapı gibi kontrat 4 yıllık. Zaha yıldız statüsü ve EPL'deki piyasasından dolayı daha elden çıkarılabilir bir isim mesela ama Oliveira'yı kim alır meçhul. Bu sene de başarılı demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bir planlama olduğu ve ayağın yine de olabildiğince yorgana göre uzatıldığı ve risklerin kontrollü alındığı bu kadar transfer ıskasına rağmen belli oluyor diyorum.

Transfer başırısız ne anlama geliyor? Erden Timur oyuncuların isimlerine karar veren kişi değil ki. Premier ligden zaha ziyech i ikna edip getirmek, davinson u ikna edip getirmek, Benfica forvetini alıp getirmek, Roma nın orta sahasını alıp getirmek, Leipzig sol bekini alıp getirmek, wonderkid adaylarından zaniolo ve teteyi alıp getirmek, torreira yı Arsenal den alıp getirmek, icardi yi PSG den astronomik rakamlar var iken alıp getirmek, Bundesliga dan Kerem i alıp getirmek....

Gitmek isteyen nelsson u takımda tutmak, ziyech in sıkıntılarını çözerek verim almak, boey i o fiyata satmak, angelinho dan çok büyük gol yemek üzere iken kurtulmak, seferoviçten gol yemek üzereyken kurtulmak, 3-5 maç oynattığın forvetten bonservis kazanmak

Bence başarısızlık değildir. Transferlerin isabet oranının düşük olmasıdır ki bunu transferi yaparken ön göremezsin. Her türlü risk işidir transfer.

Transferdeki başarısızlıklarını söyleyeyim. Limit yüzünden ndombeleye kalmak ve köhn ü Avrupa kupalarına yetiştirememek... Bir de boey yerine ara transferde son güne kalıp aurier e kalmak. Son söylediğim de boey transferinin son güne kalması ve alınabilecek kaliteli sağ bek olmaması ki boey den daha iyi sağ bek olsaydı piyasada Bayern zaten o parayı boey e vermez diğer adama daha az para vererek açığını kapatırdı.

Tekrar ediyorum başarısızlık olarak Erden Timur un da söylemek istediği kağıt üzerinde çok iyi olan transferlerden yeterli verimi alamamaktı.

Transferdeki başarısızlığın sebebi okan o zaman sana göre

Antiokancı olarak söylemek gerekirse okanında hatası çok bu hususta ama şmp olunduysa 1 nolu aktör okandır

Başka biri kadroyu bu şekil idare edemezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt