Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani kalıyordu noldu seçimden önce kafa sisiriyordunuz. Florya konusunda aynı fikirde değiliz dediği sohbette istifa etmişti zaten. Anlamak istemediniz.

Bu yangindan kacar gibi gitmek pek mantikli gelmiyor altinda biseyler var bunu

Hayırlısı olsun. Gidiyor diye Galatasaray'dan umudu kesecek değiliz. Ama Erden Timur'la da bir başka mutluyduk. Dinlensin, enerjisini toplasın 1-2 seneye tekrar görüşürüz. Kendisi sevmese de artık GS siyasetinin içindedir. Muhalefet bu saatten sonra full teyakkuzda olmalı. Erden Timur'un kurduğu ekip devam ediyor diye biliyorum, onlardan şüphe etmem ama Florya, BB gibi konular kritik.

muradınıza erdiniz başkanım.

huzurla iş hayatınıza devam edip ailenize zaman ayırabilirsiniz artık. bizler ise şerefsiz itlerin şampiyonluğunu izleriz artık ne yapalım.

cüneyt tanman'lı transfer dönemine hazır olun-

içimizde halledeceğizzz

Hayırlısı olsun. Gidiyor diye Galatasaray'dan umudu kesecek değiliz. Ama Erden Timur'la da bir başka mutluyduk. Dinlensin, enerjisini toplasın 1-2 seneye tekrar görüşürüz. Kendisi sevmese de artık GS siyasetinin içindedir. Muhalefet bu saatten sonra full teyakkuzda olmalı. Erden Timur'un kurduğu ekip devam ediyor diye biliyorum, onlardan şüphe etmem ama Florya, BB gibi konular kritik.
İşler az kötü gitsin hepsi dağılır ekibin.

Dursun bu kulübün transfer operasyonunun başına Nazioğlu diye birini getirip 10 sene önce beni rahat ettir diyen adam.

Bırakma sebebi sağlık problemi olsa Dursun Özbek neden çıkıp sürekli devam etmesini istesin. Belli ki istediği şartları sağlamamış başkan. Boey transferi sonrası oldu ne olduysa.

Paralar Anadolu takımlarına gidiyor oohhhhh

1 yıla seçimlik olur Dursun.

Bu seneyi gözden çıkarmışız ben onu anladım. Yazık

CL de ve Avrupa da başarı isterken uğraştığımız şeylere bak.

Şu adamı kaybetmeyeceksin işte

Anlamadıkları şey şu taraftar Dursun’u seçmedi Erden için katlandı. 6 ayak kötü sonuçta istifa sesleri çıkacak

bir proje İÇİN yola çıktıydın hani
BU TARAFTAR BUNU UNUTMAZ

İşler az kötü gitsin hepsi dağılır ekibin.

Dursun bu kulübün transfer operasyonunun başına Nazioğlu diye birini getirip 10 sene önce beni rahat ettir diyen adam.
Bence mevcut yönetimin kredisi şampiyonluktan ziyade Erden bey idi. Şimdi Erden Bey'in olmadığı olumsuz bir senaryoda taraftarın tepkisi daha sert ve yoğun olacaktır. Kaldı ki Dursun Özbek yönetimi-Erden Beyli iki sene harici pek başarılı bir yönetim değil idi. Bu sezon tabi başarılı olmasını temenni edeceğiz. Umarım yanılırız ve başarılı bir yönetim sergilenir amirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt