Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu arkadaşlar Erden gitti battık bittik yapmayın gözünüzü seveyim. Ayrıca bu olay üzerinden liselilere sallanmasını da doğru bulmuyorum. Bu adamlar olmasaydı Lannister ailesi gibi para basan Fener'in karşısında kimse duramazdı.
Lannister ailesinin damadının yıllarca önce Galatasaray büyümesin diye yaptığını da biliyoruz. Sütten çıkmış ak kaşık değiller.

Hocam iyi yazmışsın hoş yazmissinda olaya sadece transfer kısmından bakmışsın ve haklisinda.Ya diğer konular:Mesela Lale orta olayı mesela rakibin başkanı?Bu konular ne olacak?

Reis orada o işler öyle Erden Timur üzerinden dönmüyor maalesef rakip takım başkanlarına birşeyler söylemek onun işi değil erden Timur onu bir kere yaptı 100 kez özür diledi bunu kendide söyledi bu gözler tüpçünün federasyonluğunu limkaçının başkanlığını gördü bu senede fenerin ne kadar kollandığını gördü koç ne yaptı afedersin bir yerlerini yırttı sonuçta ne oldu hiç bir şey yeni seçilecek kişi yine onun ( kim olduğunu söylemeye gerek yok) istediği biri olacak bu yapıyla kimse baş edemez bırak aliyi Timur’u tillahı gelse baş edemez seçimlerinde bir kişinin sözü geçer gerisi hikaye demem o ki illaki birileri çıkar 120 yıllık camia emin ol bizden çok daha iyi biliyolar federasyondur mhk dir biz sadece medyaya yansıyanları görüyoruz o yüzden saha dışınadan çok saha içine odaklanacağız Okan hocayı rahat ettireceğiz hakem hataları cezalar hakkımızı tabikide koruyacağız ama onuda birkişiye bağladığın zaman ne olduğunu biliyoruz bunu bir kişiden ziyade camia olarak yapmak en doğrusu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

CimBom hazirunu ünal aysal isimli rezil prezidentle ilgili görüşünü geçen C.tesi beyan etmiştir
Amparator Ersunu şamp yapan
4-5 milyona aldığı adamı 3 ay sonra parasını ödemediği için kaçıran
Herhangi bir takıma bağlı olmayıp menecerin sağda solda denemeye çıkardığı adama 2 m bonservis veren
Transferde son günü bekleyecez diye Napolinin çöplerini toplıyan
Sırf divanda soru sorulmağa cüret edildi diye ekibimizi tdsiz ve ffp pençesinde bırakıp tüyen ve ne zaman ortaya çıksa tüğlerimizi diken diken eden bu zat kati suretle övülmemelidir
Özo bu işi Erdensiz yapabilir mi sence?

Dursun a o kadar oy veren kongre üyeleri kına yaksın şimdi. İzlesinler Dursunun rezilliklerini.

Özo bu işi Erdensiz yapabilir mi sence?

yapabileceği aspectler var yapamayacakları var
erden ağbi sayesinde inşa edilen bir kalite var o kısa vadede devam eder ama durs hep günü kurtarma derdinde olan biri olduğu için uzun vadede erdensiz bi tablo nahoş olur
takım kötü giderse de erden bey gibi birinin olmaması da dezavantaj olur
yani okan hoca olduğu için ümitsizliğe kapılmamak gerek ama dursunu uzun vadeli düşünmeğe zorlayacak birinin pasifiye edimesi kötü bişey

Transferleri gectim ben

Üzüldügüm tek bir konu var

Takimdaki uyum bozulacak

Sampiyonluk bir ekip isidir

Erden timur ve ekibi,Okan hoca ve ekibi ve tabiki oyuncularimiz

Bu uyumun bozulmasi hic hos degil

Özelikle basarili giderken 2 yil sampiyonlugun ardindan böyle olmasi rahatsiz ediyor insanlari

Fener maçında şampiyon olmuş olsak mıhtemelen seçime girmeden açıklardı.
Net olarak son haftaya kalıp seçimin de son maçtan 1 gün önce olmuş olmasının etkisi var.
Önce de bir konuşma yaptı karagümrük maçı da bizim için iyi geçmedi fener maçı da. Net şampiyonluğa etki etmemek için konuşmadı tahminen.

Ama olmayacağı da belliydi yani. Niye bugün duymuş gibi davranıyoruz onu anlamadım.
Sitemim sırf ona değil yalnız. Ama yanlış, açıklaması gerekirdi, şampiyonluğa etki falan etmezdi. Bilen biliyordu zaten, İcardi sürekli ısrarla Erden beye teşekkür etmesi falan.

Dursun beyin ekmeğine son kaymağı sürmüş oldu ki yanlış oldu. Tamam yine seçilirdi ama en azından kime neye oy verdiğin belli olurdu.

Bu kulübün sittin sene kurtulamadığı virüsler: başarıyı paylaşamamak, profesyonel davranamamak ve koltuk sevdası

Sitemim sırf ona değil yalnız. Ama yanlış, açıklaması gerekirdi, şampiyonluğa etki falan etmezdi. Bilen biliyordu zaten, İcardi sürekli ısrarla Erden beye teşekkür etmesi falan.

Dursun beyin ekmeğine son kaymağı sürmüş oldu ki yanlış oldu. Tamam yine seçilirdi ama en azından kime neye oy verdiğin belli olurdu.

Bu kulübün sittin sene kurtulamadığı virüsler: başarıyı paylaşamamak, profesyonel davranamamak ve koltuk sevdası
Bence verilen oylarda kimin neye verdiği belliydi yav.
Bile isteye bu oyları verdiler ki karşı tarafın da hadi bir araya gelelim iş olsun mantığıyla kurduğu kadro daha fazlasını alamazdı zaten.

Belki 1-2 mantıklı proje gösterseler o etki ederdi.
Erden Timur var yada yok bizim genel kurulun pek bir önemsediği şeyler değil açıkcası.

Adam martta bankalar birliğinden çıkacağız diye sıktı, her sene 1 milyar ödememiz lazım kesin çıkmalıyız dedi. Şimdi de hikaye anlatıyor bize sırf şuradan çıkamadı + onay aldığı floryayı farklı değerlendirme çalışmaları yüzünden bile tepki almamış herif.

1,3 milyar lira para ödemişiz. ana borç hala 2.3 milyar lira

2.3 milyar 65 milyon euro
1,3 milyar 37 milyon euro

Bu sene faiz sebebiyle ödeyeceğimiz borç 32,5 + 10 milyon dolar ana borç.

Abi zaten öyle yada böyle 42,5milyon euro ödediğin bir sistemde 20 milyon euro daha eklesen borç ödemezsin.
Şunu bile hikayeye çevirdi herifler. Ben şu sebeple bile oy vermezdim. Erden falan daha donraki mevzular. Senelik 33 milyon euro daha takıma harcamaya başlasan 2 senede hayvan gibi çekirdek kadro yaparsın.

Mayıs 2025 gibi erken seçim olur, Erden Timur da başkan olarak döner kısmetse.

O güne kadar Galatasaray'ı çileli günler bekler.

Reis orada o işler öyle Erden Timur üzerinden dönmüyor maalesef rakip takım başkanlarına birşeyler söylemek onun işi değil erden Timur onu bir kere yaptı 100 kez özür diledi bunu kendide söyledi bu gözler tüpçünün federasyonluğunu limkaçının başkanlığını gördü bu senede fenerin ne kadar kollandığını gördü koç ne yaptı afedersin bir yerlerini yırttı sonuçta ne oldu hiç bir şey yeni seçilecek kişi yine onun ( kim olduğunu söylemeye gerek yok) istediği biri olacak bu yapıyla kimse baş edemez bırak aliyi Timur’u tillahı gelse baş edemez seçimlerinde bir kişinin sözü geçer gerisi hikaye demem o ki illaki birileri çıkar 120 yıllık camia emin ol bizden çok daha iyi biliyolar federasyondur mhk dir biz sadece medyaya yansıyanları görüyoruz o yüzden saha dışınadan çok saha içine odaklanacağız Okan hocayı rahat ettireceğiz hakem hataları cezalar hakkımızı tabikide koruyacağız ama onuda birkişiye bağladığın zaman ne olduğunu biliyoruz bunu bir kişiden ziyade camia olarak yapmak en doğrusu.

Doğruya doğru hemfikiriz .Peki Nef in sponsorluklari yada ödediği paralar bunuda halledebilecekmiyiz?

Akıllı adam zamanında tüydü. Gelecek sene şampiyon olamazsak Dursun bütün suçu üstüne atacaktı.

Katkıları ve emekleri için teşekkürler ama Galatasaray kişilerden büyüktür ve zaman kaybetme lüksü yoktur. Hemen yeni planlama yapılıp transfer çalışmaları hız kazanmaya başlamalı bu sezon transferde geçen sezona göre daha isabetli hamleler yapılması lazım.

Doğruya doğru hemfikiriz .Peki Nef in sponsorluklari yada ödediği paralar bunuda halledebilecekmiyiz?

Erden timuru ben açıkçası Mustafa Cengiz döneminden Emre akbaba transferinden itibaren tanıdım sponsor olması için illaki yönetimde veya futbol aş olmasına gerek yok akbaba transferinde yönetimde değildi nef anlaşmasında yönetimde değildi hatta yönetime girdiğinden beri sponsorluğu yok diye biliyorum yanlış anlaşılma olmasın diye
Yine desteğini esirgeyeceğini zannetmiyorum çok iyi bir taraftar zorda kaldığımızda elinden geleni yapacaktır diye düşünüyorum bir diğer örnek Dinçer azaphan elinden geldiğince sponsor oluyor ama yönetimlerde hiç bulunmadı kendi isteğiyle çıkmış olabilir dediğim gibi saglık ailevi durumlar olabilir birilerine kırılmış olabilir erden Timur gördüğümüz kadarıyla duygusal biri gibi naif bir adam ilerde başkan olmak gibi bir düşüncesi varsa bu naiflik bu kırılganlıkla başkan yaptırmazlar küstün oynamıyorumla bu işi götüremezsin dursun başkanı çok sevdiğim veya desteklediğim için değil adama teneke bağladılar ilk döneminde hemde baskın seçimde kaybetti ama ne yaptı ben oynamıyorum demedi küsmedi aynısı Aysal başkan yaptı bıraktı gitti Polat başkan ibra olmadı adam maç izlemeyi bıraktı dursun başkan dalga konusu olmayan bir şeyi kalmadı hatırla o günleri aynısını Cenk Ergün içinde söylerim yerden yere vuruldu külünü batırdı milyon avrolar futbolculara verildi diye çıkıp ben yapmıyorum demedi görev verdiklerinde yaptı beğenilir begenilmez orası ayrı tabii futbolda kırılganlıklara yer yok demem o ki

Transferleri gectim ben

Üzüldügüm tek bir konu var

Takimdaki uyum bozulacak

Sampiyonluk bir ekip isidir

Erden timur ve ekibi,Okan hoca ve ekibi ve tabiki oyuncularimiz

Bu uyumun bozulmasi hic hos degil

Özelikle basarili giderken 2 yil sampiyonlugun ardindan böyle olmasi rahatsiz ediyor insanlari
Erden Timur bu ekibi yükselten bir karakter ona şüphe yok. Ancak arkada onlarca kişinin emeği var yine. Burada büyük bir değişim olmadıkça o uyum var olur. Yönetim olabildiğince mevcut ekibi koruyup rahat çalışma ortamı sunmalı.

Ne diyim herşeyin hayırlısı olsun, demek ki Dursun Özbek ve yönetimiyle çalışmak Erden Timur u çok yormuş

İnşallah bir sonraki dönem Galatasaray başkanı olarak görürüz kendisini

Erden timuru ben açıkçası Mustafa Cengiz döneminden Emre akbaba transferinden itibaren tanıdım sponsor olması için illaki yönetimde veya futbol aş olmasına gerek yok akbaba transferinde yönetimde değildi nef anlaşmasında yönetimde değildi hatta yönetime girdiğinden beri sponsorluğu yok diye biliyorum yanlış anlaşılma olmasın diye
Yine desteğini esirgeyeceğini zannetmiyorum çok iyi bir taraftar zorda kaldığımızda elinden geleni yapacaktır diye düşünüyorum bir diğer örnek Dinçer azaphan elinden geldiğince sponsor oluyor ama yönetimlerde hiç bulunmadı kendi isteğiyle çıkmış olabilir dediğim gibi saglık ailevi durumlar olabilir birilerine kırılmış olabilir erden Timur gördüğümüz kadarıyla duygusal biri gibi naif bir adam ilerde başkan olmak gibi bir düşüncesi varsa bu naiflik bu kırılganlıkla başkan yaptırmazlar küstün oynamıyorumla bu işi götüremezsin dursun başkanı çok sevdiğim veya desteklediğim için değil adama teneke bağladılar ilk döneminde hemde baskın seçimde kaybetti ama ne yaptı ben oynamıyorum demedi küsmedi aynısı Aysal başkan yaptı bıraktı gitti Polat başkan ibra olmadı adam maç izlemeyi bıraktı dursun başkan dalga konusu olmayan bir şeyi kalmadı hatırla o günleri aynısını Cenk Ergün içinde söylerim yerden yere vuruldu külünü batırdı milyon avrolar futbolculara verildi diye çıkıp ben yapmıyorum demedi görev verdiklerinde yaptı beğenilir begenilmez orası ayrı tabii futbolda kırılganlıklara yer yok demem o ki

%100 hemfikirizde bana göre içerideki muhalefet yüzünden Erden Timur bezdirildi.Ve özellikle inşaat konularında.Bence devam etse bile transferden uzak durmalı.Cunku geçen yılki hataları yeniden tekrarlar ise yerden yere vurulur.Ama anlamadığım ayrı bir konu şu ki şampiyon olmuşuz doya doya kutlamak varken neden bu olayları konuşuyoruz tartışıyoruz ona anlam veremiyorum.Surekli nifak tohumu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt