Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.441
- 7.286
- 1.298
1.5 yıl takılsın klüpte.15m ne ya.Dalga geçmektir.Giderse fransa milli takımada alırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaniolo gibi 5+20 ye bitmesin deMarcao satışından sonra Cenk Ergün’e el çektiren adam, dolayısıyla 20’nin altında bir satış olmayacaktır.
En kötü 20+5‘e biter. Aksi halde kendini inkar eder.
Bu belliydi zaten haberlerde de ilk teklifin olduğu ve bizim bunu reddettiğimiz de yazıyordu bunu açık açık söylemesi de iyi olmuş. Trippier için 15+5 veriyorlardı bir de nereden baksan Trippier'e vergilerle birlikte 7-8'e gelecek maaş vereceklerdi. Şimdi Boey'e vergilerle 3-4 maaşa anlaşmışlardır. O yüzden 20 net ve üstüne çıkarlar bence.Erden Timur: "Konuşulan rakamlara Boey'i vermeyiz." (15+5 milyon euro)
[beIN]
sağ bek arıyorum şu anda 2 tane buldum. 1 ini pek sevemedim@Doruk Ata TANRIVERDİ çık ulan Emrah'ın hesabından
sagbeksepeti'nden mi bakıyorsun?sağ bek arıyorum şu anda 2 tane buldum. 1 ini pek sevemedim
fm 24 wonderkidssagbeksepeti'nden mi bakıyorsun?
performans alırız. benim oyle bir kaygım yok. sadece sozlesmesi bitince bedavaya gider.Bundan sonra satmazsak performans alamayız
28 arti 7Boey bu saatten sonra kalsa bile tüm dünyaya piyasasını göstermiş olduk, ilgilenen takım da zaten Münih. Yazın satalım desek en kötü taban fiyatıyla teklifler alır artık. Devre arasında bir takımdan 11 topçusunu koparmak öyle kolay değil, normalin bile üstüne gitmeli.