Erden Timur: "Nelsson ve Boey'in kaldığı bir senaryo düşünürsek 5-6 transfer yapacağız"

- Zaniolo geldiğinde mutsuz, derbeder biriydi. Son maçtan sonra giderken ağzı kulaklarına varıyordu. Bunu nasıl başardınız?

Erden Timur: "Florya'da çok güzel bir ortam var. 30 yıldır çalışanlar bile daha önce böyle bir ortam görmedik diyorlar. Oyunculara abi gibi davrandım."

Erden Timur: "Devre arası Adana'da arkadaşımın babasının cenazesindeydim. Hakim Ziyech ve Zaniolo transferlerini görüşüyorduk. Telefon geldi Chelsea Hakim Ziyech konusuna tamam demiş. Cenazedeydim ama gülüyordum."

Erden Timur: "Devre arası Adana'da arkadaşımın babasının cenazesindeydim. Hakim Ziyech ve Zaniolo transferlerini görüşüyorduk. Telefon geldi Chelsea Hakim Ziyech konusuna tamam demiş. Cenazedeydim ama gülüyordum."

Ancak o dönem olmadi dedigine göre şimdi mi almaya calisacaz acaba? Gerci ziyech de arap degilmi? Forumun 80% istemez herhalde?

Çok samimi ortam

ben yanlış anlamadıysam gecenin sonunda tüyo veririz belki diyip güldü
orta saha dediğini duymadım ciddi ciddi tüyo dedi gibide gelmedi ama herkes haber girdi

Erden Timur: "Mata gitmeden önceki akşam bizim eve geldi. Okan hoca da geldi baş başa konuştular. Mata çok entellektüel bir insan. Mata bir sene daha oynamak istiyor. Biz de o bir seneden sonra onunla çalışmak istiyoruz."

Erden Timur: "Forvet transferi olacak elbet... Ben oynamam tabi (gülerek)"

tüyo olayı nedir var mı öyle birşey sanırım parades diyecel

Geri
Üst Alt