- 2 Temmuz 2011
- 132.521
- 55.504
- 5.338
Joao felix gelsin ne taliscasi zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam isabetmerih
di maria
tsimikas
dzeko
becao
talisca
lukaku
nagalo
keita
l.hernandez
wendell
listede yok
ben kaldım kardes ben kaldımmerih
di maria
tsimikas
dzeko
becao
talisca
lukaku
nagalo
keita
l.hernandez
wendell
listede yok
net şekilde paredes listededir.merih
di maria
tsimikas
dzeko
becao
talisca
lukaku
nagalo
keita
l.hernandez
wendell
listede yok
Cagigao doğru, SD olarak değil yapılanma ile alakalı gelecekmiş.Burhan Can Terzi dün h.o diye twit atmıştı Cagigao için
teyit ettirmeden h.o yazıyor yav muhabire bak
Tarz olarak baska biri lazim bizenet şekilde paredes listededir.
net şekilde felixte fırsat çıkarmı diyoruzdur.
paredes ismi netleşti bence anlaşma durumu veya listede kaçıncı sıra orası muamma.
İyi öyleyse. İzlemiyorum yayını twit paylaşılmış Erden Timur yalanladı falan diye yanlış anladım.Cagigao doğru, SD olarak değil yapılanma ile alakalı gelecekmiş.
Ulannn noluyo??? Abv isdeyim hic biseyi takip edemiyom
İcardi' yi çok istiyorlarsa alırlar bu durumda. Ona buna buna 50-100 milyon veren, İcardi' ye de kafadan 30-40 ateşler. Ki İcardi de 20 li yaşlarının başında, kariyer hedefleri gözeten biri değil sonuçta, MT dan zaten dışlanmış. Bizim ligin zorluğuna katlanmak yerine orada çok daha relaks takılır vs vs...İlk ağızdan bunları duymak biraz ümit kırıcı oldu. Şahsen kendisinin yerinde olsam, bizden alacağı 7-8 yerine Arap Yarımadasında 20-30-40 kazanmayı her türlü tercih ederdim...Hayırlısı bakalım...Erden Timur:
" Arabistan'da 20 takıma 1'er milyar dolar verildi. Arabistan'ın tanıtımı için bir şey yapılması hedefleniyor. Piyasayı çok etkiliyorlar. Üstelik kur yükseliyor, Icardi'ye çok ciddi teklifler var. Pazar çok etkilenmiş durumda."