Erden Timur: "Örgütlü bir düzen ve örgütlü bir yapıyla karşı karşıyayız adı da Fenerbahçe"

Erden Timur: "Manchester United zaferi bizi çok duygulandırdı. Ben maç sırasında durmaksızın dua ederim, öyle bir totemim oluştu. Eskiden maç izlediğimde gol yediğimizde odaya kimin girdiğini bile kontrol ederdim. İnanç çok önemli bir merhale."

Erden Timur: "Victor Nelsson'un çıkış maddesi var. 25 Milyon Euro."

Erden Timur: “Başarmaya dünya olarak çok anlam yüklüyoruz. Başarı, insanı esir eden bir kavram.”

Erden Timur: "Bayern Münih'i neden burada yenmeyelim?"

Kayıt belge işini salalım

Erden Timur: "Bakambu’ya şans verilmesi lazım, performansıyla ilgili konuşmak istiyorsak. Birçok oyuncudan duydum, ‘sonradan girdiğim maçlarda etkili olamıyorum’ diyorlar.

Dolayısıyla onun performansını değerlendirmek istiyorsak üst üste oynarsa konuşuruz."

Rakip takımlar açık açık çıkıp ''Galatasarayın transferleri araştırılsın, küme düşme olabilir'' dedi.

Galatasaray taraftarı Erden Timur'un açıklmasını niye garip buluyor yahu? Sanki durduk yere rakibe sallıyor gibi tepki verilmiş.

Limitimiz fazla olsa guenduzi symanski falan alayını alıyormuşuz

Erden Timur: "Vecino’dan önce ilgilendiğimiz oyuncular da vardı. Ama harcama limitimiz yoktu. Guendouzi de listemizdeydi, hepsini saymayayım şimdi…

Limit açılmayınca süreci uzatıp oyuncuyu bekletiyorsunuz, oyuncu da ‘beni istemiyorlar’ diye düşünüyor."

Halil Özer ve Tayfun Bayındır Fener'in Medya operasyonunun başındaki isimleridir bunu bilmeyen yok

bugs-bunny-looney-tunes.gif

Erden Timur: "Guendouzi dışında Amrabat ile de ilgilenmiştik. Sadio Mane ile sadece telefonla görüştük. Mane ile transfer değil, Afrika'daki vakfım için konuştum. Dybala ile kendim görüşmedim George Gardi bana söyledi."

- Vecino transferindeki gelişmeler

Erden Timur: "Bir ateş yakılıyor. Bilerek yakıldığı için söylemiyorum. Biz tarafı imzaları atmıştık ama Sarri, 'Oyuncu giderse ben olmam' deyince oyuncu kulübünde kaldı."

Paredes transferi?

Erden Timur: "Paredes hiçbir zaman 'geliyorum' demedi. Düşündü. Birinci hedef değildi."

Geri
Üst Alt