Erden Timur: "Örgütlü bir düzen ve örgütlü bir yapıyla karşı karşıyayız adı da Fenerbahçe"

Erden Timur'un billurlarını kamyonla taşıdığını söylüyorlar.

Suyun karşı tarafındaki köpek birazdan ofsaytımsı diye açıklama yayınlar şimdi birazdan.

Erden Timur: "Lale hanım Donk-Zaniolo pozisyonu için yayıncı kuruluşu arıyor o da var. Yetkisi olmadığı halde arıyor. Kasımpaşa ile karşılaştığımız maçta Donk'un Zaniolo'ya tekmesi var. Bu görüntünün net ve düzgün olduğu açı hariç tüm açıları TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye gösteriyor Lale Orta ama bir tek o düzgün açıyı göstermiyor. Yani MHK Başkanı, TFF başkanını manipüle ediyor ama TFF başkanını manipülasyon yapmakla suçluyor. Lale Orta böyle biri, böyle şeyler yaptı."

Yahu zaten geçen sene çok pis oyunlar olduğu çok belli..
Bizim aleyhimize yapılan hataların hıç bir açıklaması olamaz.Cok net art niyet var.ozellikle vardaki Hakan Ceylan denen adamda çok büyük sıkıntı var.
Hani karsıdaki şerefsiz topluluğu geçtik şurada bizim taraftarin bir çoğu bile hala olayın ciddiyetini anlamis değil.gerçekleri göremiyor.Hakemler genel olarak çok kotü kafasinda taraftar..

Bence bu senede hala pislik dönuyor ortalıkta.hakemler hala sıkıntı bizim adımiza.

Şu sekiz hafta en çok alehine hata yapılan takım Galatasaray ama hala her maç sonrası açıklama yapanlar hep aynı kisiler demesi lazım.Bu kadarda ayıp gibi bir açıklama yapmalı Erden başkan.Bu önemli detayları kacirmamaliyiz.

Erden baskanım o kadar soru hazırlayıp tff ye neden gondermedınız pekı ? O da saçma.

Kasımpaşa maçında Donk’a kırmızıyı verdirtmeyen VAR hakemi kimdi acaba diye baktım. Sevgilisiymiş. O hataya rağmen bir hafta sonra şikecilerin Alanya maçına atanmış. Osayi’nin kırmızısını verilmediği maç. Ama Adana maçında doğru şekilde mhy’nın golünü iptal eden adam neredeyse 2 ay maç alamamıştı.

Erden Timur: "Geçen sene Beşiktaş-Galatasaray maçı öncesinde Ali Şansalan hakkında, Beşiktaş Alanya maçı öncesi Beşiktaş kongre üyesiyle aynı otelde kalmış diye duyduk. Kahvaltı yapmışlar birlikte. Beşiktaş maçı öncesi bu. Yaşar Kemal Uğurlu ceza aldı ama Ali Şansalan almadı."

Erden Timur sonuna kadar arkasında olmalıyız, siyasi baskıya bile boyun eğmemeliyiz.

Erden Timur: "Bir spor yöneticisinin hakkında şikayet hattı kurduğunu görmedim. Fenerbahçe kurdu. Ali Bey kendisi söyledi bunu. Hakkımda yarın ne iftira kampanyaları yapılacak.

Bir mevlide gittiğim için neler denildi. Kadın - erkek birbirine sarılıyor. El öptüğüm söyleniyor ama ben el öpmüyorum. Kadın var, tarikat lideri deniyor! Komedi! Bir spor yöneticisiyle ilgili bu da çıktı. Ali Koç, benimle ilgili dosya hazırlattığını söyledi. Sonra öyle bir şey söylemedim falan demeye getirdi."

Erden Timur: "Örgütlü bir yapı var! Soruşturulsun! Çamur atan örgütlü yapı var. Saha içindeki sonuçları etki etmek için şey yapan. İncelensin!"

Geri
Üst Alt