Erden Timur: "Örgütlü bir düzen ve örgütlü bir yapıyla karşı karşıyayız adı da Fenerbahçe"

Lafi soktu Selahattin Baki'yi. Symanszki florya'ya gelmedi.

Saat macinda bitireceklermis. Lan alin size malzeme. Yayini kapatip ne bok yiyeceksiniz hahaha

Erden Timur: "Szymanski dürüstse Florya'ya gelmediğini söyler!"

Fb küme düşürülmeli mhk başkanını kullanması sebebiyle

Juventus bazi hakemleri kullandığı için ligden düşürüldü. Yalı çocuğu onların başıyla iş çevirmiş. Bizim aleyhimize “hata” yapan hakemler daha fazla maç alarak ödüllendirilmişler. Şikecilerin istediği gibi karar vermeyenler haftalarca maç alamamış veya hakemlikleri bitmiş

Erden Timur: "Geçen sene PFDK kararlarıyla Fenerbahçe 11 blok kapatma cezası almış, biz 40 küsur. Koç Holding'de satış müdürü olan kişi, TFF kurullarında görev alabiliyor. Buna karşıyız. Trabzonspor maçında bu şahıs sahaya iniyor mesela, böyle bir yetkisi yok."

Erden Timur: "Bir kişinin ölmesinin hesabını kim verecek? Bağıra çağıra söyledim. 'Siz katilsiniz' dedim. Bu gerginliği arttıran katildir! 5. haftadan bu kadar gerdiğinde ne olacak? Kendi lehinize olan hatadan sonra bile açıklama kabul edilemez."

Hay zamanina be adam. Olayin vahimiyetini sorgulamaz ama neden simdi diye soruyor?

Lan adam tff ye de güvenmiyorum kamuoyu gündemine gelmeli diyor. Bu kel kanarya hala aynı şeyi ötüyor

Geri
Üst Alt