Erden Timur: "Seferovic var diye neredeyse Icardi alınmıyordu!"

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
Sayın Erden Timur, Fatih Altaylı'nın programına katıldı ve özellikle ayrılık süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Programın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Erden Timur: "Seferovic... Neredeyse Mauro Icardi alınmıyordu 'ne de olsa Seferovic var' diye..."

Erden Timur: "Benim Galatasaray'a katma değerim ne olmuştur? Herkes her şeyi hayal edebilsin... 'Biz şunu alabiliriz bunu alamayız' diye düşünmeyelim. Sen sınırsızca hayal et, onu uygulanabilir olup olmadığını çabalarımız karar versin."

Erden Timur: "Benim vazifem minumun bedelle oyuncuyu ikna etmek. Palace, Zaha'ya 10.8 milyon Euro maaş önermişti, oyuncu bize geldi. Çünkü artık şampiyon olmak istiyordu, Winner bir kulüp istiyordu.

İmza dahil 7-8 milyon Euro'ya geliyor yıllığı Zaha'nın... Bir sene önce 70-80 milyon sterlin teklif almış bir oyuncu. Başka takımlardan daha yüksek teklif almasına rağmen 2 milyon daha düşük rakama bizi kabul etti"

Erden Timur: "40 milyon Euro'luk sponsor buldum kendi çabam, PUMA anlaşması var, tek başıma tüm pazarlık sürecini yönettim. Herkes yıllardır Nike anlaşmasını övmüyor muydu? Bu sezon 700 bin forma sattık, çoğu hafta formamız yoktu formamız olsaydı 1 milyon satmıştık!"

Erden Timur: "Szymanski ve Fred'i istedik ama biz kiralık olarak anlaşmaya çalıştık hep.

Fatih Altaylı: "Bu oyuncuların peşindeydiniz ama bonservisle alamadığınız için Fenerbahçe aldı?"

Erden Timur: "Tabii ki. Tüm mesele bonservis meselesiydi. Limitler bizim elimizi kolumuzu bağladı. Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantiledikten sonra limitler açıldı ama artık transferin bitmesine 3 gün kalmıştı."

GSCHaber

başkan konuş, puma sponsorluk töreninde söylenenler yalandı o zaman. senin adın geçmedi diye hatırlıyorum, hatta hatipoğlu getirmiş gibi söylendi

Çok mühim konulara değinmiş Erden bey.

Dursun'a destek vermemek lazım. Bu konuşmaların yarısı bile doğruysa orası kesin.

bu adam olmadan mevcut yönetime 2 koyun 5 tavuk emanet edilmez biz GS ve GS geleceğini emanet edeceğiz

yandık bittik biz

Erden Timur: "Tabii ki. Tüm mesele bonservis meselesiydi. Limitler bizim elimizi kolumuzu bağladı. Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantiledikten sonra limitler açıldı ama artık transferin bitmesine 3 gün kalmıştı."

Bu sene de böyle bir mevzu olacak mi? Gecen de sormustum cevap alamamistim

olum büyük hainlikle karşı karşıyayız. erden başkan doğru söylüyor, bugün floryayı sırf borçtan kurtulmak için elden çıkaracağız ama elimizde kalıcı gelir sağyalacak bir şey olmayacak.

genel kurul liseli at gözlüklü zihniyetiyle hareket etmemeli, biraz piyasaya açılsınlar

İhale sürecini takip edeceğiz %15 maliyet %15 yüklenici payı minimum %70 almamız lazım bu projeden. Söylendiği gibi %50ye vs verilirse birilerine peşkeş çekildiğinin kanıtıdır.

Bankalar Briliği'ne borcu ödedik sıfırladık tamam güzel, sonra ne olacak? Transfer yapacaksın yine bankadan kredi alacaksın ne değişecek?

Bankalar Briliği'ne borcu ödedik sıfırladık tamam güzel, sonra ne olacak? Transfer yapacaksın yine bankadan kredi alacaksın ne değişecek?
Faizden kurtulcaz

O parayı bbden cıkmayıp kumar niyetine transfere mi harcayalım

Bunların eline bu parayı versen cenk çar çur eder

Yetki genel kurulunda da çıkıp konusup yetki metnine bloke hesap ve hasılat paylaşımlıda da minimum teklif %65 yada 70 kabul edilebilir tarzı bir madde eklenip yetkinin ancak bu şekilde verilmesi en doğru seçenek olur gibi. Kendisinin anlattıklarından anladığım özellikle bloke hesap konusu çok önemli.

Geri
Üst Alt