- 12 Ocak 2013
- 48.761
- 56.180
- 4.128
Bizim zenginimizde yok florya gider 1-2 sene şamp olamazsak beter oluruz. Siyaseten destek sıfır, paralı gsli yok denecek kadar az.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kaldım kardeşBizim zenginimizde yok florya gider 1-2 sene şamp olamazsak beter oluruz. Siyaseten destek sıfır, paralı gsli yok denecek kadar az.
Yine kesip almışlar. Bu kısım Florya'nın 40 dönümlük kısmının neden alındığı ile ilgili açıklama.
Kayserilisin artık reis istemiyor baştan kaybettin.Ben kaldım kardeş
Bu hesaplara güvenmemek gerekYine kesip almışlar. Bu kısım Florya'nın 40 dönümlük kısmının neden alındığı ile ilgili açıklama.
Kayseri kurtarılmış şehir olduKayserilisin artık reis istemiyor baştan kaybettin.
Peki borç kapama bir seçim propagandası imiş söylemi için ne düşünüyorsunuz. Belli ki tam oturmayan şeyler var hocamYine kesip almışlar. Bu kısım Florya'nın 40 dönümlük kısmının neden alındığı ile ilgili açıklama.
para her kapıyı açarBizim zenginimizde yok florya gider 1-2 sene şamp olamazsak beter oluruz. Siyaseten destek sıfır, paralı gsli yok denecek kadar az.
nasıl kurtulucaz reisDursun’un yalancı olduğunu biliyorduk da bu kadarına pes diyorum.
Malum partinin adamı olduğu kesin değil mi artık adam 5 senede bir bizim mal varlıklarına çökmek için geliyor.Dursun’un yalancı olduğunu biliyorduk da bu kadarına pes diyorum.
Buna ben katılmıyorum.Bankalar Briliği'ne borcu ödedik sıfırladık tamam güzel, sonra ne olacak? Transfer yapacaksın yine bankadan kredi alacaksın ne değişecek?
Borç kapama işte Florya'nın geliştirilip yapılacak işte propaganda yok ki burada zaten diyenlerden biri de Erden Timur'du. O yüzden bu kısmı kesip almak gereksiz ve asıl odaklanılması gereken kısmı karıştırır. Tüm konuşmasında Erden Timur'un 2 tane çok önemli değindiği nokta var yeni yetki metninde bu bloke hesap hani paraya genel kurul izni olmadan dokunmanı engelleyen kısım yokmuş, o kısım mutlaka olmalı bir de hasılat paylaşımında minimum %65-70 seviyelerinde olmalı payımız. Yetki genel kurulunda öneri ile yetki metnine bu kısımlarında genel kurul kararıyla eklenip yetkinin öyle verilmesi gerektiğini söylüyor Erden Timur ki %100 haklı özellikle bloke hesap konusunda.Peki borç kapama bir seçim propagandası imiş söylemi için ne düşünüyorsunuz. Belli ki tam oturmayan şeyler var hocam