Erden Timur: "Seferovic var diye neredeyse Icardi alınmıyordu!"

Yetkiyi genel kurul veriyor. Bildiğim kadarıyla yetki metnine eklemek veya çıkarmak istenen madde ile ilgili öneri sunulabiliyor belirli imza sayısı ile birlikte. Yani genel kurul yetki metnine öneri ile bloke hesap ve ihale şartnamesinde minimum %65 hasılat paylaşımı şartını ekletebiliyorlar. Bunu eklettikten sonra yönetim bu yetki dışına çıkamıyor zaten. Bloke hesap kısmına zaten bu şekilde anlattıkları için kabul eder yönetimde diğer kısmı da mecbur kabul edeceklerdir tabi bir de o zaman salonun durumuna da bağlı. Bu 2 madde eklenmezse özellikle bloke hesap mevzusu zaten yetki alamaması daha doğru olur gibi gözüküyor. Sadece bir ihtimal Erden Timur başkanla da görüşecekmiş sanırım bu konuda yönetim daha yetki genel kurulunun başında yetki metnine bu 2 maddeyi de ekleyip fazla tartışma olmadan yetkiyi alma yoluna da gidebilir gibi geliyor bana.
Yetki mercisi noktasında düzeltme için teşekkürler, pek hakim olmadığım bir konu idi. Erden bey umarım Florya konusunda daha fazla gündem olur ve etki eder. Kendisi Galatasaray'ın geleceği için önem arz ediyor, çok değerli bir Galatasaraylı.

Yetki mercisi noktasında düzeltme için teşekkürler, pek hakim olmadığım bir konu. Erden bey umarım Florya konusunda daha fazla gündem olur ve etki eder. Kendisinin eylemleri Galatasaray'ın geleceği için önem arz ediyor.
Genel kurulda kesinlikle çıkıp konuşmalı. Bu güne kadar herkes bloke hesap planı konusu aynı şekilde devam ediyor diye biliyordu ama yetki metninde bu olmadığını söyledi kendisi. O paranın çarçur edilmesini engelleyen şeydi o. Yüksek ihtimal yetki zaten verilecek ama Erden Timur sayesinde bir öneri gelerek yetki metnine bu eklemeler yapılmalı. Yapılamıyorsa zaten verilmemeli. Bloke hesap en büyük güvenceydi çünkü.

Süheyl Batum çok hazırlıksız çıktılar seçime lakin adamların söylediği hersey tek tek doğru çıkıyor, gerçekten bir harami yönetimiyle karşı karsiyayiz

Erden Abi gayrimenkul işini Türkiye'de en iyi bilen 5-10 insandan biridir. Ben ona güvenirim.
Dursunda o 5-10 insan arasından biri, önemli olan o bilgiyi nasıl degerlendiriyorsun, karına mi çalışacaksın yoksa Galatasaray menfaatine mi

Genel kurulda kesinlikle çıkıp konuşmalı. Bu güne kadar herkes bloke hesap planı konusu aynı şekilde devam ediyor diye biliyordu ama yetki metninde bu olmadığını söyledi kendisi. O paranın çarçur edilmesini engelleyen şeydi o. Yüksek ihtimal yetki zaten verilecek ama Erden Timur sayesinde bir öneri gelerek yetki metnine bu eklemeler yapılmalı. Yapılamıyorsa zaten verilmemeli. Bloke hesap en büyük güvenceydi çünkü.
Israrla insanları sadece bloke hesap kısmına yoğunlaştırıp konuyu daraltmaya çalışıyosun

Kendimiz yapmayacaksak hasılat paylaşımı olacaksa minimum %70 almamız gerektiğini de söyledi bloke hesabın yanı sıra

Süheyl 1 milyar dolar dediğinde de adama sallıyo rakamlar m2 başına 6500 dolar diyodun dün rakamları ortaya koydum bugün erden reis de aynı rakamları söyledi

Ve hala konuşuyosun inanılmaz yaw

Riva projesinde parayi kirdirdik,daha sonra bir kazanc elde ettik mi veya edecegiz mi belli degil

Yine ayni hata’ya düsmemeliyiz

Dursun özbek’in 50/50 gelir dagilimi bana göre de yanlis ama Erden Timur’un projesi de kulup adina cok zor

Bunu finanse etmek imkansiza yakin bu kadar faiz ödedigimiz bir dönem

Fatih altayli’nin dedigi kulup adina daha mantikli mesela,65/35 gibi bir gelir dagilimindan bahsetti ve bana göre de kulup adina en dogru sistem bu olur

Israrla insanları sadece bloke hesap kısmına yoğunlaştırıp konuyu daraltmaya çalışıyosun

Kendimiz yapmayacaksak hasılat paylaşımı olacaksa minimum %70 almamız gerektiğini de söyledi bloke hesabın yanı sıra

Süheyl 1 milyar dolar dediğinde de adama sallıyo rakamlar m2 başına 6500 dolar diyodun dün rakamları ortaya koydum bugün erden reis de aynı rakamları söyledi

Ve hala konuşuyosun inanılmaz yaw
ne rakamı reis satış mı 6500 dolar m2si

Öyle böyle 2 kere şampiyon oldu ayrıca erdenide dursun getirdi yönetime

Dursun'a listeyi elde verdiler bunu yöneteceksin diye İlk Aysal dönemi gibi.

Ahmet Yüce Ocaklı olmasa Erden yoktu ki az daha girmiyordu son saniyede yine kendisi ikna etmişti.

Dursun gibi biri yanında akıllı adam asla istemez. Erden cin gibi.

Çözmesine rağmen sustu ve 2 sene şampiyon olduk.

Dursun ile değil ona rağmen olduk.

Şimdi de kibirle hareket ediyor. Çünkü asıl amacı sportif başarı ile göz boyayıp arsaları peşkeş çekmek.

Efendimiz öyle istiyor diyerek yapacak. Murat Kurum çevre şehircilik bakanı oldu yine. Orayı %80 devlete %20 bize kalacak şekilde kapatacaklar yine 5'liler kazanacak, Koç'lar kazanacak bizde mal gibi son değerli kalemizi vereceğiz.

Sırf bundan direkt alaşağı edilmesi lazım. Çünkü zaten başarılı olma şansı bundan sonra çok zayıf. Erden'siz mal mal işler yapmaya başladılar bile (Emin vb.) Dursun yerine siyaseten farklı kanattan biri de gelse en azından mali bağımsızlığımız riske girmez önümüzdeki 2-3 yıl yine kötü de geçse.

geçen gün max %35 diye oran biçmiştim uzun bir postumda - Erden Timur'da saolsun aynı mantıkta yaklaşmış buna ...hatta o max %30 - GS minimum %70 oran bulmalı - o varsa zaten uğraşılmasın verilsin yapılsın....

(Gerçi suadiye erenköy falan demiş oralar %25 biraz eskide kaldı inşaat maliyelerinden %30 lara geldikte önemli değil)

60 dönüm yeşil alanlı proje istanbulda her yerde bulamazsın - bunun ederinin değerinin öneminin ne olduğunu çok güzel açıklamış...

baştaki kısımları deyince Burak Elmas'ın Erden Timur'a inanp floryadaki emlak konut konusuna girişmesi bile milat sayılır...

Öyle böyle 2 kere şampiyon oldu ayrıca erdenide dursun getirdi yönetime
Erden yıllardır Gsye maddi manevi dışardan destek oluyor. Hem de yüksek tutarlarda. Dinçer gibi üç kuruşa 5 kuruşluk reklam yapmadan.

Kendisi kazıya kazıya geldi yönetime. Değersiz biri gibi küstürendir ancak Dursun bey

Geri
Üst Alt