Erden Timur: "Seferovic var diye neredeyse Icardi alınmıyordu!"

inşaatın en hızlı olduğu dönemde 2010-2014 arası bağdat caddesinde %85-%90 veren gördü bu gözler

şu anda artan inşaat maliyetleriyle bile aynı bölgede caddeye sıfır yerler %65-70 istiyor

florya dediğimiz yer elit kısmın, en üst tabakanın meskeni haline gelmiş bir yer. %50-%50 hasılat paylaşımı bu kulübe ihanet olur

riva gördüğüm en büyük kazık yemelerden biri

gerçi hatırlıyorum o dönemde abzürt para ihtiyacı falanda vardı daha az gelire ok denmişti erken ödeme almak için bir de.

kaba inşaata anlaşılmış kısmı ne kadar doğru bilmiyorum ama yani ömrümde gördüğüm ne felaket anlaşma o kısmı doğruysa...kolon kiriş duva alıosun yani ev değil - yatarsa çöp olur mantıkta şeyler yani.

yetkiyi alsın zate alınmasında değilim - bu proje başlasın ama pay karşılığı falan değil - GK yavaşta olsa etap etap blok blok biz yapalım yavaş ama garanti gelir düşüncesiylede hareket edilir.

insanlar zannediyordki TÜM inşaat - kaç blok evse bilmemneyse aynı anda başlayıp bitecek sanıyorlar.

etaplara böl - erken saış aç - ilk etap 2ikinciye ödeme ve iş planı sağlasın - 2incisi 3üncüye ..sonra bitir projeni 4 yılda falan maks.

en azından ben böyle düşünüyorum ... kemerburgazı bak zor yapıyoruz falan demek aynı zeminde bir argüman değil- 1inde topraktanda satış yaparsın istersen , diğerinde satış diye bir şey yok - düz tesis.

hadi dursunun istedği yolu konuşalım

oda olur tabiiki olur - briaz az kar edersin ama işleyişiyle bilmemnesiyle uğraşmassın - anahtar teslime kadar kafan rahat sözleşmem var dersin. BU DAHA KOLAY VE RİSKSİZ bu arada doğru. ama kale suru gibi sözleşmen ve kontrol lazım - en ufak hukuki açık olmaması lazım ve adil bir paylaşım olması lazım. yani tüm baş ağrısını işi bir firma yapacak - tabii ki oda kazanacak. ama baya baya elinde tasması olması lazım.

bu yöntemede karşı olma nedenim bu yönetime ve bu konuya kaç zamandır kitlenmiş olmasına güvenmiyorum.(proje dahilinde- tüm her şeyi etkiliyor şu anda bu işin süreci)

Diğer konuda söylemişim geçen gün.

Erden Timur olmasaydı ve 2 senedir kulübü Dursun yönetseydi şu anda ne halde olacağımızı bir düşünün.
Şimdi de bu yönetimle bundan sonra neler olacağını bir daha düşünün.

Dursun Bşk. yönetiminin durumu şuan şöyle: Bir yalandan sonra tüm gerçekler şüphelidir.

Güzellll ortam ısındı rezanda hukuksuz mukuksuz bir şeyler konuşmuş

Floryayı yedirmeyeceğiz

Pekiiii sen 300-400 e ben tamamım demiyomuydun
Erden 800 diyor
Arada ki fark 400 milyon dolar :)

Onu nasıl yapıcaz peki anlatsana peki
400 milyon dolar ben tamamın diyordum evet. Benim düşünceme göre 800 milyon dolar toplam gelirdi 8 bin dolardan %50-%50 paylaşım ile 400 milyon dolar 70 milyon peşin olarak iyi teklif olarak düşünüyordum ben özellikle mevcutta. Erden Timur ise hasılatta minimum %65-70 olması gerektiğini söylüyor 1 milyar dolar diyor ve 650-700 milyon dolar hasılat paylaşımı yönetimi ile risk almadan iyi diyor. İşin en kolayı eğer yetki verilirse Erden Timur'da girsin ihaleye ve %65-70 pay ile o yapsın hem o hem de GS kazansın.

Bu Dursun varken yetki filan verilmese ne olur? Transfer yapmaz işleri filan mühim değil en fazla sezon sonu işte o da durabilirse teneke bağlayıp yollanır daha önce olduğu gibi de diyelim ki yeni bir yönetim geldi Erden Timur başkan veya işte yetkili onlar kaldığı yerden ve inancımıza göre daha doğru hareket ederek ilerledi, maddi kaybı mi olur acaba kulübün veya tamamen tedavülden kalkması vs söz konusu olabilir mi?

erden beyin bu gün konuşmayı seçmesi belli ki yetki konusunda genel kurula bir mesaj

400 milyon dolar ben tamamın diyordum evet. Benim düşünceme göre 800 milyon dolar toplam gelirdi 8 bin dolardan %50-%50 paylaşım ile 400 milyon dolar 70 milyon peşin olarak iyi teklif olarak düşünüyordum ben özellikle mevcutta. Erden Timur ise hasılatta minimum %65-70 olması gerektiğini söylüyor 1 milyar dolar diyor ve 650-700 milyon dolar hasılat paylaşımı yönetimi ile risk almadan iyi diyor. İşin en kolayı sayın eğer yetki verilirse Erden Timur'da girsin ihaleye ve %65-70 pay ile o yapsın hem o hem de GS kazansın.
Laf salatası yaparak konudan sıyrılamazsın

Süheylle erdenin dediği arasında 400m dolar fark var diyip adama sallıyodun yüksekten uçuyo diyip eleştiri yapıyodun

Erdenin dediğiyle senle dursunun dediği arasında da 400 m dolar fark var ve bunu doğru buluyosun bak sen alahın işine :)

Bu Dursun varken yetki filan verilmese ne olur? Transfer yapmaz işleri filan mühim değil en fazla sezon sonu işte o da durabilirse teneke bağlayıp yollanır daha önce olduğu gibi de diyelim ki yeni bir yönetim geldi Erden Timur başkan veya işte yetkili onlar kaldığı yerden ve inancımıza göre daha doğru hareket ederek ilerledi, maddi kaybı mi olur acaba kulübün veya tamamen tedavülden kalkması vs söz konusu olabilir mi?
Bu seneyi çöpe attıktan sonra diger senelerde başarılı olacağımızın garantisi nedir biz şirketmiyiz yoksa futbol kulubü mü.

dursun yetkiyi alamazsa ‘ben gidiyorum nahaliniz varsa gorun’ diyip uzar mi aceba

Bu seneyi çöpe attıktan sonra diger senelerde başarılı olacağımızın garantisi nedir biz şirketmiyiz yoksa futbol kulubü mü.
Ee atmasin o zaman? Yetki ile transfer yapmanın alakası ne? Bunu olası senaryo olarak değerlendirmiş herkes ona binaen dedim. Bir arazi işi ile kulübe alınacak futbolcuların alakası olmaması lazım normalde

Yetki verilmesini bende istemiyorum ama bu Rezan işin içinde olunca da muhaliflik yapmak içimden gelmiyor. Bilemem dürüst ve iyi Galatasaraylıdir belki ama bana hiç iyi niyetli biri izlenimi vermiyor.

Laf salatası yaparak konudan sıyrılamazsın

Süheylle erdenin dediği arasında 400m dolar fark var diyip adama sallıyo yüksekten uçuyo diyip eleştiri yapıyosun

Erdenin dediğiyle senle dursunun dediği arasında da 400 m dolar fark var ve bunu doğru buluyosun bak sen alahın işine :)
Süheyl kadar yanlış biliyormuşum oranları ben de %50 değil %65-70 oranın da olmalıymış.

Geri
Üst Alt