- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
@Hasan BekirGS tarihinin en sahtekar karakteri olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hasan BekirGS tarihinin en sahtekar karakteri olabilir.
Floryadan sonraki yeni hedefi o olur.florya'yı alana galatasaray adası bedava şeklinde bir satış yapar dursun!
O noktada önemli bir nüans mevcut;eitkten ziyade
kişisel seviyede çamur atılır Erden Timur'a bu işe girse ...o yüzden bile girmek istemez bana göre "uğraşamam bunlarla, ben zaten hayatımı rayında düzenimde devam ettiriyorum" der ki haklıdır.
o kısmı öylede işte duydun hocam adamı nasıl bezdirenler - arkasında durmyanalar - yaptıklarını takdir edilmesin diye dillendirmeyenler var ..O noktada önemli bir nüans mevcut;
Eğer kulüp projeyi kendisi yürütse ve NEF işin taşeronluğunu yapsa, o vakit spekülasyona çok açık bir durum oluşur, Erden Bey zarar etse bile kulübün asetine çökmüş gibi laflar eden birileri çıkardı.
Ancak paylaşım esaslı ihaleyi en yüksek oranı ve total geliri vaad ederek alırsa hiç kimsenin diyecek lafı olamaz. Bir mal satıyorum; ister can dostum alsın, ister can düşmanım; kim yüksek fiyat verirse ona satarım...
Rahmetli Canaydın dönemi Nike ile anlasmiyorduk sırf Türkiye distribütörü diye. Şimdi nef alsa, 5 kuruş para almadan maliyetine bile yapsa Erden Timuru yerler. Ki Erden başka yerlerden 40 kat fazlasını kazanır. Taşerona yaptırılabilecek bir yer için bir başkandan olmak istememEtikten bize fayda geldiğini görmedim daha.
bizim arazinin imar planlarını paylaşan oldu mu? 1.3 emsal mi olacak yoksa daha fazla mı? doğru düzgün bir sunum yapan yok. bir de bunlar ne üzerinden konuşuyor, emsal alandan mı inşaat alanında mı belli değilsüheyl ile o dönem dursun tarafındaki ÇAKALLIKLAR şuydu (ikisinde de var)
birisi brüt metraja m2 fiyatı çıakrıyordu (düşük kalıyordu) diğeride NET m2 üzerinden makyaj yapıyordu (büyük çıkıyordu) .
emlakta iki şekilde de satış yapılır ama KESİN BÖYLEDİR demezsin - alıcının bakış açısına göre değişir.
herneyse ...
video dahilinde aradaki "Metin öztürk falan diyorlarda , o kadar büyük figür değil kendisi " diyor fatih altaylı..
o balık ağzı asık suratı geldi gözümün önüne güzel güldüm. etkisiz eleman.
inşallah çıkar genel kurulda konuşur.biraz daha detaylandırır bu işin tarifini.
O ne ki? En iddialı olduğum uzmanlık alanım, futboldan anlamayanları tespit etmektir; yanıldığım vaki değildir!Sen bi ara galiba bu ortamda borcu ödemek avantaj değil dezavantaj gibi bir şey demiştin bugün erden de aynısını söyledi
Futbolcudan anlamıyosun ama paradan anlıyosun helal ihtiyar
Bu sebeple sana 1 ay boyunca bünyamin balcılı kadro kurmak serbest,söz laf etmeyeceğim
Dursuna yetki verilmesin. Bu sene eldeki paraya göre yapılacak takviyeler yapılsın. Zaten BB faizini kaç yıl ödedik. 1 sene daha ödedik diye batmayız ki kombine,forma, bilet ve sponsorlardan gelen paradan çok rahat ödenir o faiz.Dursuna yetki verilmesin tamam başarısız olsun sportif başarı gidince gelirde gitsin bu hype ı kaybedelim. Gelen adamı florya bile kurtaramaz katlanan borçlar ile. En iyi dönemimizde yola dursunla devam etmek riskli ama diger yönden zarar edecegimize eminim. Bi daha icardi okan torreira gibi degerler bulmamız cok zor zengin başkanımızda yok
ben bilmiyorum Florya'da nasıl (mesela kadıköyde ezelden beri 2.07 dir - öylede kalır)bizim arazinin imar planlarını paylaşan oldu mu? 1.3 emsal mi olacak yoksa daha fazla mı? doğru düzgün bir sunum yapan yok. bir de bunlar ne üzerinden konuşuyor, emsal alandan mı inşaat alanında mı belli değil
Nalbant futboldan anliyor mu ağabeyim ?O ne ki? En iddialı olduğum uzmanlık alanım, futboldan anlamayanları tespit etmektir; yanıldığım vaki değildir!![]()
floryada normalde emsal 0.5 ama 1.3 revize edilen yerler de var. hatta 2.00 emsal olan yer gördüm. bizim arazi de az buz yer değil, özel imar alınması gereken bir yer. 2.00 özel emsal alsak brüt emsal alanımız 163k olurben bilmiyorum Florya'da nasıl (mesela kadıköyde ezelden beri 2.07 dir - öylede kalır)
ama burda proje metrajından tut X projeye Çevre Bakanlığından onay falan alabiliyorsan belli bir yere kadar emsal artışı falan sağlayabilirsin....çünkü burası türkiye.
bi kurcalayayım bakayım genel bir şey bulabilecek miyim.
Yine bir tarafından element uydurmuşsun. Bünyamin Balcı' yı övdüğüm tek bir mesajımı bul, forumu sonsuza dek terk edeceğim; bulamazsan sen ne yapacaksın?..Bilakis hiç beğenmediğim bir elemandır.Sen bi ara galiba bu ortamda borcu ödemek avantaj değil dezavantaj gibi bir şey demiştin bugün erden de aynısını söyledi
Futbolcudan anlamıyosun ama paradan anlıyosun helal ihtiyar
Bu sebeple sana 1 ay boyunca bünyamin balcılı kadro kurmak serbest,söz laf etmeyeceğim
valla şimdi bakırköy belediyesinin sitesinden imar durumu sorguladım bizim florya dahilindeki parsellerden birinde.bizim arazinin imar planlarını paylaşan oldu mu? 1.3 emsal mi olacak yoksa daha fazla mı? doğru düzgün bir sunum yapan yok. bir de bunlar ne üzerinden konuşuyor, emsal alandan mı inşaat alanında mı belli değil
Eser miktarda, o da belki. Bildiği yanıldığına yetmez; rüzgarın yönüne göre ezbere laflar etsin anca...Nalbant futboldan anliyor mu ağabeyim ?
bizim arazi ezelden beridir spor tesis alanıydı zaten. imara yeni açılacak. emsal olarak ne verecekler bunu söyleyen bile yok. kulüpte sunum sorunu varvalla şimdi bakırköy belediyesinin sitesinden imar durumu sorguladım bizim florya dahilindeki parsellerden birinde.
emsal yazmıyor bilgi amaçlı belgede...
bu denli projede dediğim gibi çevre ve şehircilik bakanlığı bandından gidiliyorda olabilir.
floryada normalde emsal 0.5 ama 1.3 revize edilen yerler de var. hatta 2.00 emsal olan yer gördüm. bizim arazi de az buz yer değil, özel imar alınması gereken bir yer. 2.00 özel emsal alsak brüt emsal alanımız 163k olur