- 20 Ağustos 2009
- 16.754
- 20.276
- 2.973
Anladığım kadarıyla en geç iki sene sonra aday başkan olduğu vakit de en iyi şartlarda gelmek ister kısaca yetkiyi vermeyin diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun bey kösele gibidir, hicbirsey yildiramaz. Gorusecez gorusecez diye yine geldi. Doyuramadik paşayıGüzellll ortam ısındı rezanda hukuksuz mukuksuz bir şeyler konuşmuş
Floryayı yedirmeyeceğiz
Bunu en başta reddetti ve destekleme sebebim budur Erden beyi. Etik olmazKulüp daha stadın çatısını yapamadı kendisi falan yapamaz.
Sportif olarak yarışırken bu imkansız.
Ancak Erden Timur vb yapabilir o da kazanır Galatasaray'da.
Aslında biraz da bu teklifi bekliyor gibi.
Gelin benim markam da büyüsün Galatasaray'da kazansın.
Kurul buraya doğru evrilmeli.
%70-30 ile NEF'e verelim.
%70 bize 30 NEF'e kalsın.
GS tarihinin en sahtekar karakteri olabilir.Dursun’un yalancı olduğunu biliyorduk da bu kadarına pes diyorum.
Etikten bize fayda geldiğini görmedim daha.Bunu en başta reddetti ve destekleme sebebim budur Erden beyi. Etik olmaz
Bence bunu kabul etmeli anlattıklarına göre ama eder mi? Herhalde ekstra paralar gerekiyor belki onun içinde fazla olabilir bu maliyetler.Kulüp daha stadın çatısını yapamadı kendisi falan yapamaz.
Sportif olarak yarışırken bu imkansız.
Ancak Erden Timur vb yapabilir o da kazanır Galatasaray'da.
Aslında biraz da bu teklifi bekliyor gibi.
Gelin benim markam da büyüsün Galatasaray'da kazansın.
Kurul buraya doğru evrilmeli.
%70-30 ile NEF'e verelim.
%70 bize 30 NEF'e kalsın.
Süheyl yanlış bilmiyomuş işte dün rakamları yazdımSüheyl kadar yanlış biliyormuşum oranları ben de %50 değil %65-70 oranın da olmalıymış.
eitkten ziyadeEtikten bize fayda geldiğini görmedim daha.
Florya gitmesinde 2 sene kötü gidelim sonra kurtulalım ben razıyımDursun bey kösele gibidir, hicbirsey yildiramaz. Gorusecez gorusecez diye yine geldi. Doyuramadik paşayı
Bunu en başta reddetti ve destekleme sebebim budur Erden beyi. Etik olmaz
Sen bi ara galiba bu ortamda borcu ödemek avantaj değil dezavantaj gibi bir şey demiştin bugün erden de aynısını söylediBB anlaşmasından çıkma konusu bahane edilerek Florya projesinin aceleye getirilmemesi gerektiğini en başından beri söylüyorum, aklın yolu bir...
Yüksek enflasyon ortamında ödenen faiz çok ama sabit kalan ana para da o nispette eritilmiş oluyor. Yani faizin % 20 olması ile 50 olması arasında reelde bir fark yoktur. Bunu bir türlü anlatamadım. Erden Bey' in dediği, tekrar borç alınması gerekse daha uygun şartlarla borçlanılamayacağına da değinmiştim. BB tefecilik yapmıyor; kulüpler kendi başlarına işin içinden çıkamaz hale gelip, yöneticiler de buna çözüm bulmak yerine günü kurtarmayı seçince kulüplere sağlanan bir imkandır. Kulüplerin borçlarını kapatıp faiz almasalar mıydı?
Kaldı ki gayrımenkul piyasasının dip yaptığı bir dönemde mevcut en kıymetli asetin elden çıkarılması iyi bir tercih olmayacak zaten.
transfer yapmasın kasım ayını zor görür dursun.Ben yetki verileceğini düşünmüyorum.
Yetki alamayınca da transfer yapmayacak bu sene gidecek öyle.