Erden Timur: "Seferovic var diye neredeyse Icardi alınmıyordu!"

Anladığım kadarıyla en geç iki sene sonra aday başkan olduğu vakit de en iyi şartlarda gelmek ister kısaca yetkiyi vermeyin diyor.

BB anlaşmasından çıkma konusu bahane edilerek Florya projesinin aceleye getirilmemesi gerektiğini en başından beri söylüyorum, aklın yolu bir...

Yüksek enflasyon ortamında ödenen faiz çok ama sabit kalan ana para da o nispette eritilmiş oluyor. Yani faizin % 20 olması ile 50 olması arasında reelde bir fark yoktur. Bunu bir türlü anlatamadım. Erden Bey' in dediği, tekrar borç alınması gerekse daha uygun şartlarla borçlanılamayacağına da değinmiştim. BB tefecilik yapmıyor; kulüpler kendi başlarına işin içinden çıkamaz hale gelip, yöneticiler de buna çözüm bulmak yerine günü kurtarmayı seçince kulüplere sağlanan bir imkandır. Kulüplerin borçlarını kapatıp faiz almasalar mıydı?

Kaldı ki gayrımenkul piyasasının dip yaptığı bir dönemde mevcut en kıymetli asetin elden çıkarılması iyi bir tercih olmayacak zaten.

Kulüp daha stadın çatısını yapamadı kendisi falan yapamaz.

Sportif olarak yarışırken bu imkansız.

Ancak Erden Timur vb yapabilir o da kazanır Galatasaray'da.

Aslında biraz da bu teklifi bekliyor gibi.

Gelin benim markam da büyüsün Galatasaray'da kazansın.

Kurul buraya doğru evrilmeli.

%70-30 ile NEF'e verelim.

%70 bize 30 NEF'e kalsın.

süheyl ile o dönem dursun tarafındaki ÇAKALLIKLAR şuydu (ikisinde de var)

birisi brüt metraja m2 fiyatı çıakrıyordu (düşük kalıyordu) diğeride NET m2 üzerinden makyaj yapıyordu (büyük çıkıyordu) .

emlakta iki şekilde de satış yapılır ama KESİN BÖYLEDİR demezsin - alıcının bakış açısına göre değişir.

herneyse ...

video dahilinde aradaki "Metin öztürk falan diyorlarda , o kadar büyük figür değil kendisi " diyor fatih altaylı..

o balık ağzı asık suratı geldi gözümün önüne güzel güldüm. etkisiz eleman.

inşallah çıkar genel kurulda konuşur.biraz daha detaylandırır bu işin tarifini.

Bunu en başta reddetti ve destekleme sebebim budur Erden beyi. Etik olmaz

Bence bunu kabul etmeli anlattıklarına göre ama eder mi? Herhalde ekstra paralar gerekiyor belki onun içinde fazla olabilir bu maliyetler.

Süheyl kadar yanlış biliyormuşum oranları ben de %50 değil %65-70 oranın da olmalıymış.
Süheyl yanlış bilmiyomuş işte dün rakamları yazdım

Erdenin dediği m2 fiyatı 10 bin dolar 1500 doları ise maliyet

110 bin m2 inşaat alanı *10.000 dolar =1.1 milyar dolar- 165m dolar maliyet=950m dolar bize kalan para, yani düz hesap 1 milyar dolar

Süheyl 13 bin dolar dedi ki erdende 10 bini ortalama olarak söylüyor zaten markalar işin içine girdiğinde 12-13bin dolar seviyesine geliyor

%65 değil bu arada minimum %70 almalıyız dedi erden,o oranı bile düşürmeye çalışıyosun

Etikten bize fayda geldiğini görmedim daha.
eitkten ziyade

kişisel seviyede çamur atılır Erden Timur'a bu işe girse ...o yüzden bile girmek istemez bana göre "uğraşamam bunlarla, ben zaten hayatımı rayında düzenimde devam ettiriyorum" der ki haklıdır.

Dursun Özbek'in daha az yüzdeyle vermek istemesini BB çıkmak için alacağı 70 milyon peşinat üzerinden yorumlamış Altay'lı, Erden Timur da biz başlarsak ruhsatı çıkardığımızda zaten satışa başlar aynı parayı en geç 1 sene içinde toparlarız diyor o sürede ödenecek faiz göze alınmayacak miktarlarda değilmiş.

florya'yı alana galatasaray adası bedava şeklinde bir satış yapar dursun!

BB anlaşmasından çıkma konusu bahane edilerek Florya projesinin aceleye getirilmemesi gerektiğini en başından beri söylüyorum, aklın yolu bir...

Yüksek enflasyon ortamında ödenen faiz çok ama sabit kalan ana para da o nispette eritilmiş oluyor. Yani faizin % 20 olması ile 50 olması arasında reelde bir fark yoktur. Bunu bir türlü anlatamadım. Erden Bey' in dediği, tekrar borç alınması gerekse daha uygun şartlarla borçlanılamayacağına da değinmiştim. BB tefecilik yapmıyor; kulüpler kendi başlarına işin içinden çıkamaz hale gelip, yöneticiler de buna çözüm bulmak yerine günü kurtarmayı seçince kulüplere sağlanan bir imkandır. Kulüplerin borçlarını kapatıp faiz almasalar mıydı?

Kaldı ki gayrımenkul piyasasının dip yaptığı bir dönemde mevcut en kıymetli asetin elden çıkarılması iyi bir tercih olmayacak zaten.
Sen bi ara galiba bu ortamda borcu ödemek avantaj değil dezavantaj gibi bir şey demiştin bugün erden de aynısını söyledi

Futbolcudan anlamıyosun ama paradan anlıyosun helal ihtiyar

Bu sebeple sana 1 ay boyunca bünyamin balcılı kadro kurmak serbest,söz laf etmeyeceğim

Bu gidişle Erden Timur’un en büyük günahı bu yönetime başarı kazandırıp başımıza musallat etmesi olacak

Geri
Üst Alt