- 4 Ağustos 2009
- 83.612
- 62.261
- 5.093
Diger yaptigi rezillikleri bir kenara birakalim Galatasarayimizin 300 milyon dolarını bir çırpıda çöpe(?) atmaya çalışan adam destekleniyor vay be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Israrla insanları sadece bloke hesap kısmına yoğunlaştırıp konuyu daraltmaya çalışıyosun
Kendimiz yapmayacaksak hasılat paylaşımı olacaksa minimum %70 almamız gerektiğini de söyledi bloke hesabın yanı sıra
Süheyl 1 milyar dolar dediğinde de adama sallıyo rakamlar m2 başına 6500 dolar diyodun dün rakamları ortaya koydum bugün erden reis de aynı rakamları söyledi
Ve hala konuşuyosun inanılmaz yaw
Bloke hesap olayında herkes aynı şekilde olacak diyordu bence Erden Timur'un değindiği en önemli konu buydu. Yetki Genel Kurulunda yetki metnine önerilerle birlikte ekleme vb. şeyler yapılabiliyordu sanırım. Bloke hesap ve minimum kabul edilecek %65 hasılat paylaşımı maddesi eklenip yetkinin o şekilde verilmesi en doğrusu olacak.
dursun beyin açıklaması var mı reis % kaçla verecekmiş?geçen gün max %35 diye oran biçmiştim uzun bir postumda - Erden Timur'da saolsun aynı mantıkta yaklaşmış buna ...hatta o max %30 - GS minimum %70 oran bulmalı - o varsa zaten uğraşılmasın verilsin yapılsın....
(Gerçi suadiye erenköy falan demiş oralar %25 biraz eskide kaldı inşaat maliyelerinden %30 lara geldikte önemli değil)
60 dönüm yeşil alanlı proje istanbulda her yerde bulamazsın - bunun ederinin değerinin öneminin ne olduğunu çok güzel açıklamış...
baştaki kısımları deyince Burak Elmas'ın Erden Timur'a inanp floryadaki emlak konut konusuna girişmesi bile milat sayılır...
dursun beyin açıklaması var mı reis % kaçla verecekmiş?
riva hadi o zamanlar tarlalar ucuzdu dersin geçersin ama %20 de vermezsin, en az %40-45 falan olmalıydı o dönemde deRivayı %80 Emlak Konut %20 Galatasaray olacak şekilde verdi.
Yani tam tersi.
Florya'da para verip arsa aldık.
Üzerine yine aynısı olursa sırf buradan borç gelecek daha çok.
Evet süheyl ne 300 ü kardeşim burdaki gelir 1 milyar dolar dediğinde sallıyo diyodu nivak üzerinden hesap yapmıştık m2si 6500 dolara tekabül ediyodu 1-2 ay önce,hep en düşükten hesaplıyodune rakamı reis satış mı 6500 dolar m2si
Haberlerde konuşulan %50-%50. Erden Timur bunu az olduğu %65-70 civarında en az olması gerektiği görüşünde.dursun beyin açıklaması var mı reis % kaçla verecekmiş?
yok muhabbet çinde fatih altaylı %50 hasılat palaşımıyla deniyor diye lafa giriyordursun beyin açıklaması var mı reis % kaçla verecekmiş?
Belmas ı boşuna yedi sanki GkZaten dursunun kokuyu alıp apar topar başkan adaylığına soyunması da bu yüzden
Seçim iptali vs bunlar tesadüf değildi
Belmas geri dönsünBelmas ı boşuna yedi sanki Gk
riva hadi o zamanlar tarlalar ucuzdu dersin geçersin ama %20 de vermezsin, en az %40-45 falan olmalıydı o dönemde de
sarı siteye girip şenlikköydeki ilanlara bakan herkes görür zaten fiyatları. 330-360 m2 brüt villalar 55 m tl ile 70 m tl arasında değişiyorEvet süheyl ne 300 ü kardeşim burdaki gelir 1 milyar dolar dediğinde sallıyo diyodu nivak üzerinden hesap yapmıştık m2si 6500 dolara tekabül ediyodu 1-2 ay önce,hep en düşükten hesaplıyodu
Dün baktım sarı sitede brüt m2 8.200 ,net m2 10.700 dolara tekabül ediyor rakam 1 milyar dolar civarı süheylin dediği doğru çıktı ki markalar işin içine katılırsa(fend,armani vs) rakam daha da artıyor
reis inşaat mühendisiym biliyorum, ama o dönemde rivada tarlalar bedavaydı resmen, inşaat maliyeti arsa payına göre daha ağır basıyordu fakat %20 vermek nedir hakkaride mi kat karşılığı veriyorsunTarla değil ki inşaat maliyeti yüklenici için karı belirliyor.
O dönem inşaatlarda daha ucuzdu.
Şöyle düşün 10 dairelik apartmanda inşaat firması 2 daire alıyor. Ya da 1 dükkan 2 daire gibi maks.
Yani %20-30 arası. Biz gidip devletin kurumuna 2 bize 8 size düşsün dayatmasını kabul ettik.
Riva projesi borcun faizini ancak kapattı.
Şu an bunu biz yapmazsak asla %50-50 bile olmayacak bakın görün.
Pekiiii sen 300-400 e ben tamamım demiyomuydunBak ne yazmışım önceki mesajımda. Süheyl Batum giderler düştükten sonra GS 1.2 milyar dolar kalıyor derken Erden Timur 800 milyon dolar diyor arada 400 milyon dolar fark var.
%50yi sancaktepe sultanbeylide falan bulursun bu dönemdeHaberlerde konuşulan %50-%50. Erden Timur bunu az olduğu %65-70 civarında en az olması gerektiği görüşünde.
Dursunu savunmak için matematiğe bile karşı geliyor adamlarsarı siteye girip şenlikköydeki ilanlara bakan herkes görür zaten fiyatları. 330-360 m2 brüt villalar 55 m tl ile 70 m tl arasında değişiyor