Erden Timur: "Seferovic var diye neredeyse Icardi alınmıyordu!"

Bankalar birliği’nden hemen çıkmanın şov yapmak dışında uzun vadede bir avantajı olmadığı belli.
Erden Timur’a göre daha yüksek faizlerle borçlanmaktansa şu anki şartlarda bankalar birliği’nin borçlarını kademeli kapatmak daha az zarar verir

Erden Abi gayrimenkul işini Türkiye'de en iyi bilen 5-10 insandan biridir. Ben ona güvenirim.

Yine kesip almışlar. Bu kısım Florya'nın 40 dönümlük kısmının neden alındığı ile ilgili açıklama.
Peki borç kapama bir seçim propagandası imiş söylemi için ne düşünüyorsunuz. Belli ki tam oturmayan şeyler var hocam

Bankalar Briliği'ne borcu ödedik sıfırladık tamam güzel, sonra ne olacak? Transfer yapacaksın yine bankadan kredi alacaksın ne değişecek?
Buna ben katılmıyorum.
Faiz dahil 50 milyon euro senelik ödüyoruz toplam borç 80 milyon euro.
Faizler düşmediği sürece tamamen hikaye, En iyi ihtimal %35 civarına gelir buda 50 olmaz 35 olur, havaya para vermeyelim bankadan da borç almayalım

İfb maçını yenilmesek belki adam yapması gereken açıklamaları seçim öncesi yapar, sonucu da etkilerdi.

Şimdi Dursun yönetimine yetkiyi versen dert, vermesen de dert.

Ben yetki verileceğini düşünmüyorum.

Yetki alamayınca da transfer yapmayacak bu sene gidecek öyle.

Peki borç kapama bir seçim propagandası imiş söylemi için ne düşünüyorsunuz. Belli ki tam oturmayan şeyler var hocam
Borç kapama işte Florya'nın geliştirilip yapılacak işte propaganda yok ki burada zaten diyenlerden biri de Erden Timur'du. O yüzden bu kısmı kesip almak gereksiz ve asıl odaklanılması gereken kısmı karıştırır. Tüm konuşmasında Erden Timur'un 2 tane çok önemli değindiği nokta var yeni yetki metninde bu bloke hesap hani paraya genel kurul izni olmadan dokunmanı engelleyen kısım yokmuş, o kısım mutlaka olmalı bir de hasılat paylaşımında minimum %65-70 seviyelerinde olmalı payımız. Yetki genel kurulunda öneri ile yetki metnine bu kısımlarında genel kurul kararıyla eklenip yetkinin öyle verilmesi gerektiğini söylüyor Erden Timur ki %100 haklı özellikle bloke hesap konusunda.

Geri
Üst Alt