GSC Haber Erden Timur, Tahliye Oldu

Çok geçmiş olsun başkanım.

Önümüzdeki dönem senin başkan olman dileğiyle.

2 seneye başkan merak etmeyin

Çok geçmiş olsun. Allah ayırmasın bizi Erden başkanımızla

Yazıp yazıp siliyorum valla forumu da zor durumda bırakmayalım şimdi hayirli uğurlu olsun inş şu şirketteki kayyum işi de biter , sebep olanlar için yazdıklarımı silmek zorunda kaldım sürekli

Bir Mahir Polat, birde Erden Timur bana en çok dokunan isimlerdi haksızlık olarak. Çok şükür ikisi de serbest.

Bunca zamandır adamı suçsuz yere içerde tuttunuz iki yakanız bir araya gelmesin

Çok geçmiş olsun Sn. Erden Timur.. Allah bir daha çocuklarının yüzünü görmeni engelleyenlere fırsat vermesin..

' İslam inancına göre kul hakkını affetme yetkisi doğrudan hak sahibine verilmiştir. Allah, şirk (ortak koşma) dışındaki tüm günahları dilerse affedebilir; ancak kul hakkı, karşıdaki kişi (hak sahibi) hakkını helal etmedikçe Allah tarafından bağışlanmaz.'

Umarım sebep olanlara hakkını helal etmezsin..

Dinlensin işlerine baksın eğlensin

Bize sağlam lazim

selam sana gsnin gerçek başkanı ve hocası
Selam sana
Senin ve icardinin düşmanlarının bilmem nesini bilmem ne edeyim

korkun şeref yoksunu kuşlar Erden Başkanım tahliye oldu Allahım dursun özbekten eray yazgandan ve metin öztürkten kurtuluyoruz inşallah

İnşallah beraat da eder ama bu kadar uzun süreli tutukluluk epey bir kovuşturma yapıldığını gösteriyor.

Geçenlerde bir etkinlikte yemek yerken bir hakim vardı, sordum. Dedim Erden Timur özelinde böyle ticari davalarda neden tutuklu yargılama yapılır diye, delil karartma şüphesi ve yurt dışına kaçma ihtimalinden yapılır dedi. Yalnız delil karartmanın üstünde durarak söyledi. Bir de bu davalar hiçbir zaman şahsi olmaz, her zaman örgütlü bir yapı vardır, şirketin bilmem nesine bakılır, kontroller yapılır, bütün kontroller bitince o zaman tahliye ederler dedi. Tabii dava devam ediyor bu süreçte.

Ne diyelim inşallah bir yanlış anlaşılma, kendi kontrolü dışında bir olumsuzluk vardır da ceza alacaksa da ciddi bir ceza almaz.

Aldığım en güzel haberlerden birisi bu oldu son zamanlarda. Çok sevindim çok.

Geri
Üst Alt