Erden Timur, Transfer Komitesi ile Bir Toplantı Yaptı

Haluklar dün m.özbek diyip erdeni biraz kaşıdı

Erden gibi işkolik adamlar işleri kötüye götürecek isimlere hayatta iş yaptırmaz

Geçen sene transferle hiç uğraşmıyoken sergionun fahiş maliyetinden sonra bi anda dayanamayıp bütün olaya el koyan birinden bahsediyoruz

Haluk Yürekli : “Galatasaray'da ilk transfer toplantısı yapıldı.

Bugüne kadar oluşturulan transfer listesi Dursun Özbek'e sunuldu.

Toplantıda Dursun Özbek, Erden Timur, İbrahim Hatipoğlu, Eray Yazgan, Okan Buruk, Ayhan Akman, Emre Utkucan vardı.”

Yarı yolda bırakırsa zaten ayıp yaptığı.Demek ki o kadar da gsli değilmiş derim.

Kovacic, Bentancur ayarinda bir orta saha.

Kerem A. Yerine Oğuz A.

Sağ bek.

Bunlar olmazsa olmaz

Erden Timur geçen yılın raporlarını yeni yönetim ile paylaştı.
Doruk Ata TANRIVERDİ

bu profil fotosunun derin 1 anlamı var mı dostum

Yarı yolda bırakırsa zaten ayıp yaptığı.Demek ki o kadar da gsli değilmiş derim.
Abartmaya gerek yok. Bu adamın da bir hayatı, ailesi, Galatasaray harici sorumlulukları var. Şu işi sadece sağlığını düşünerek bıraksa bile laf edemeyiz.

haluklarin program cok kafa aciyor kapattim

1 saatlik videoyu, 20dkda seyrediyorum, canli seyredilmez.

Halen kendilerini televizyonda zannediyolar, burasi Youtube, insanlarin seyredebilecegi binlerce icerik var.

Makine gibi 3 dkda anlatin demiyoruz ama sakiz gibi uzatmanin da bir manasi yok.

İkisini de seviyoruz, su futbol dunyasinda az bulunan kalitede insanlar, o ayrı. Ama canli seyredilmez :)

Transfer listesi:

- İlkay Gündoğan*
- Höjbjerg
- Yasin Özcan
- Kiralık Stanisic veya öncelikle sağ bek oynamaya gelirim derse kiralık Chalobah
- Stanisic/Chalobah'tan biri olmazsa Zanoli (kiralık + opsiyon veya scout'lar beğenirse direkt bonservis olabilir)**
- Mame Thiam veya başka bir yarı veteran yedek santrafor (sol kanat da oynayabilirse iyi olur)
- Erencan Yardımcı
- K.Aktürkoğlu satılırsa Oğuz Aydın
- Zaniolo/Tete/Zaha üçü birden giderse Mathias Kvistgaarden**

* İlkay olmaz yabancı 10 numara gelirse Nelsson/Davinson'dan biri satılacak (zaten Chalobah/Zanoli stoper de oynayabiliyorlar) ya da gelecek 10 numara kanat da oynayabilen biri olacak ve Kvistgaarden veya başka kanat alınmayacak.
** Bunları tamamen kağıt üstünden ve videolardan beğendim.

Ek Notlar:

- Tete mutlaka 3-5m ne talibi varsa satılmalı.
- Zaha bonservis elde edilebiliyorsa satılmalı.
- Zaniolo toplamda biraz olsun kar ettiriyorsa satılmalı.
- K. Aktürkoğlu realistik bonuslar dahil 20m civarı getirebiliyorsa satılmalı.
- Nelsson/Davinson'dan biri doğru fiyata satılabilir. Ancak sözleşmesi 2026'da bittiği için sanki Nelsson'un satılma zamanı geldi. Zaten kalırsa direkt sözleşme yenilenmeli. Yoksa seneye elimiz satışında çok zayıf olacak.
- Ross maliyetine satılabilir veya yeniden kiralanabilir.
- Emin Bayram bir tık daha üst seviye takıma kiralanmalı (yine ilk 11 oynayacağı tabi) (orada da iyi oynarsa sonraki sezon kadroda artık 3. stoper olarak bulunmalı)
- Halil de takasta falan kullanılırsa iyi olur.

Geri
Üst Alt