Erden Timur Transferler Nerede?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Melih Peker

Şef Gümüş Kıvrım
Evet artik zamani geldi, YANGIN TAYFA GOREVE ! 🔥🔥🔥

Kaldigimiz yerden devam ! Üye Görüşü - Burak Elmas Transferler Nerede?

Bana hic Dursun , cenk ergun demeyin bizim muhatabimiz Erden Timur.Cenk ergun maasli adam sadece elci , dursunu zaten agza sakiz etmenin bir manasi yok.

EVET ERDEN BEY TRANSFERLER NERDE? YOKSA FBJK SCOUTLUGUNA DEVAMKE MI?

Aman abartıp bu adamı küstürmeyin.Kimse bu adam kadar elini taşın altına koymuyor.Eminim en iyi transferleri yapacaktır.

sahsen bu timurdan da beklentim azdi. herhangi bi hayal kirikligi yasamiyorum. alistik artik anasini satayim ne zaman hazir bir kadro ile sezona basladik ki?

E üç kişi geldi ya

Her gün transfer mi olur efendiler

Fb tv açan soluğu burda alıyor

Şu kafa yok olamadı gitti. Gidin futbol dışında bir şeylerle ilgilenin yav.

Niye Erden Timur'a soruyoruz ?

neden Dursun Özbek değil başlık ? Cüzdan sallayan vs kendisi değil midir?

Ayrıca 2 italyanın tivitinden delirmeyelim, Gedsonu biz aldıydık o Here we go cu arakdaşa göre....sakinlik biraz.

He transfer dönemi berbat mı geçti - takım eksik halde gene skorlar ve futbol kötü mü başladı - o zaman zaten ince ipte yürüyen bir yönetim var , Erden'i de istifa eder öbürüde - Dursun Metin ikilisine kalırız , o da zaten yokuş aşağı fren patlamış gibi bir şey. O zaman tepkiyi bende veririm.

Bay Timur basketbol'da bir fark yarattı ama daha büyük bir denizde yani futbolda kaptanlık meziyetleri yetersiz kaldı!!

Niye Erden Timur'a soruyoruz ?

neden Dursun Özbek değil başlık ? Cüzdan sallayan vs kendisi değil midir?

Ayrıca 2 italyanın tivitinden delirmeyelim, Gedsonu biz aldıydık o Here we go cu arakdaşa göre....sakinlik biraz.

He transfer dönemi berbat mı geçti - takım eksik halde gene skorlar ve futbol kötü mü başladı - o zaman zaten ince ipte yürüyen bir yönetim var , Erden'i de istifa eder öbürüde - Dursun Metin ikilisine kalırız , o da zaten yokuş aşağı fren patlamış gibi bir şey. O zaman tepkiyi bende veririm.
yumurtayi iteleyeceksin ki varligimiz hissedilsin renkdas
aglamayana emzik yok

Oynatmama az kaldı transferler nerde?

yumurtayi iteleyeceksin ki varligimiz hissedilsin renkdas
aglamayana emzik yok
tmmda doğru adres Erden Timur değil ki , direkt başkan olmalı düşüncesindeyim.

Erden'e kim diyecek "git bitir gel koçero" diye paraya onay verip ? Başkan... bana orası -yani hedef isim ters geliyor.

Edit:

Ayrıca Falcao ve Diagne içinde taaftar ağladı , Albayrak ELLİ milyon EU bütçe ile sonuçlanan kaos oldu. unutumayalım falcao gittiğinde sevinmemizi - aynı şey sene sonu diagne ve gomis için olacak. Taraftarın sosyal medyasıla iş yapan yöentim batar

Hep söyledim gene soylucem Kim gelirse gelsin kulübe hepsi kuru sıkı. Bol keseden atan herkes artık ya baskan yada yönetici oluyor bu kulüpte kandırılan her zaman taraftar oluyor

tmmda doğru adres Erden Timur değil ki , direkt başkan olmalı düşüncesindeyim.

Erden'e kim diyecek "git bitir gel koçero" diye paraya onay verip ? Başkan... bana orası -yani hedef isim ters geliyor.

Edit:

Ayrıca Falcao ve Diagne içinde taaftar ağladı , Albayrak ELLİ milyon EU bütçe ile sonuçlanan kaos oldu. unutumayalım falcao gittiğinde sevinmemizi - aynı şey sene sonu diagne ve gomis için olacak. Taraftarın sosyal medyasıla iş yapan yöentim batar
Dursun zaten fiyasko birisi taraftar onu da desteklemedi sirf erden timur ismi var diye secimde galip gelsin istendi,

Erden timur elbette deger verdigimiz bir isim ama dost aci soylemeli uyarimizi simdiden yapmaliyiz.

1657712432497.png

butt-wheel.gif

Dursun zaten fiyasko birisi taraftar onu da desteklemedi sirf erden timur ismi var diye secimde galip gelsin istendi,

Erden timur elbette deger verdigimiz bir isim ama dost aci soylemeli uyarimizi simdiden yapmaliyiz.
tabii ki ama hedef şahış değil tüm ekip olmalı orda ve yerinde /zamanında sertliği sınırını aşmayan tepki olmalı

Erden Timur kadrodaki yönetici değil - adam kaç zaman sonra böyle bir işe girmiş, hem de başkanı ve 2. başkanı olarak güven vermeyen isimler var dediğin gibi. O yüzden taraftara düşen doğru şekilde tepki koymak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt