Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

Erden Timur: Afrika’da, Güney Amerika’da sıfır maliyetli scouting sistemi, kulüplerle anlaşmalar, global finansal özgürlük, gelir ağacı oluşturma vs

Acun: Kronometre çalışmıyor..

istediklerini yapsınlar. geçen sene var odasından görüntü bile çıkaracak seviyede örgütlenmişlerdi. yine tokat manyağı yapmıştık, yine yapacağız.
Bu sefer ki plan belli kamuoyunda halkda yapacaklarını haklı göstermek için 2 haftadır sürekli olumsuzluk pompalıyorlar basında. Erden timur da bunu vurguluyor hakem katliamları yaşanmaya başladığında kimseden destek alamayacak duruma sokmaya çalışıyorlar bizi. Hatta ilk denemesini sivas maçında yaptılar.

Başganımmm
Bugünki megacimbomu ve şampiyonlukları sana borçluyuz
Varol

Çok şanslıyız böyle bir adamın Galatasaraylı olduğu için. Tek olumsuz yanı fazla duygusal olması ilerde başkanlık durumu olursa eleştirilerden bıkıp çekip gidebilir yöneticilikte yaptığı gibi.

Konuşmanın zamanlaması ve içeriği çok iyi ,suyun öte tarafı viski şişesini fondip yapmıştır yine
Dahada önemlisi bizim camiayı kenetlemek ve sahipsiz olduğunu göstermek adına onemliydi

övmek icin sinekten yag cıkaranlar kendini komik duruma düsürmekte

konusması zamansız

Sahada yabancı hakemi şiddetle isteyen ilk kulüp biz olmalıyız bazı şeylerin önünü almak gerekiyor. Zaten hakemlerle ilgili aleyhimize olan algı her sene giderek artıyor 3 sene şampiyonluk sonrası seneye daha da çok olacak.

Yabancı hakemi sahaya da getirtip algıları boşa çıkarmak, suni algıları yapmalarına izin vermemek lazım.

Belki de bizim yönetim orta hakemin yabancı olması için yangını illa yapacak ama uygun ortamı bekliyor da olabilir

Ekran başında birazdan böyle kalacaz.
13rv9ws.jpg
Ben izlerken uyuyakaldim lan harbiden

Adamın yanındakiler kitlendi kaldı bu nasıl bir adam neleri araştırmış diye. Bir yarım saat kendi yöneticilerini düşünüp kıyas yaptılar.

Bir tanesi whatsapptan kendi arkadaşlarına küfürlü mesaj da atmadıysa da neyim.
Geleceğe dair umutları ciddi anlamda azaldı fenerlilerin.
Bizim başarısız olmamızı istiyorlar ya başarısız olduğumuzda alttan gelecek olan yönetici bu kardeşim. Dediğinin 1/10unu hayata geçirse 2 senede fark atarsın

Konuşması boşuna değil. Kendi geleceğine yatırım yapıyor. Ara sıra görünecek ki unutulmasın. Çünkü başkanlık hedefi var.

Geri
Üst Alt