Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

Falso bir hareketi olacağını sanmam da işler iyi giderken birliği bozabilecek falso sorular gelebilir.

Kral cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayacak bence

Galatasaray’ı zor durumda bırakacak bir şey konuşmaz erden baba.

Erden Timur'un şu an GS ye zarar verecek diyaloğa gireceğini düşünenler epey yanılıyor bana göre.

valla ekonomi ne hallerde ama 20+ M trasnfer konuşuyoruz . enteresan bir eşiğe yaklaştı kulüp.

bu sürece zarar verecek hiç bir şey söylenmez hatta üzerine destekli konuşur.

Kemerburgaz detayı çıkar mı acaba projenin komplesiyle ilgili... 27 ocakta geçeceğiz deniyor ama bana çok sıkıntılı geliyor o kafalar sezon içinde.

zira ligin ilk 10nun nerdeyse tamamıyla deplasman alan yapacağız - fikstürümüz zor.

özlemistik
konuş baskanım

akıllı adam nası sezon içinde sıkıntı çekmesine rağmen konusmadıysa galatasaray'a zarar verici bir şey gene söylemez.

Erden Timur görevde olmamasına rağmen söyleyeceği herşey sanki hala başkan vekili gibiymiş gibi etki yaratır. Medyadaki tüm akışı değiştirecek etkiye sahip hala. Bunu bizim faydamıza olarak kullanacaktır.

Yayından sonra keşke yönetimde olsa ve hakkımızı savunma diyeceğimiz, gerçek gs li insan

Zaha ve ziyechin maaslarini cebinden verecegini acikla basgan.

Ne zarari beyler

Bahsedilen kisi erden timur

Yönetim konusmayi pek beceremedigi icin koc’un yarin yapacagi aciklamalara cevap verecektir

Bu adamdan bize zarar gelmez de, Ersin denen it saçma sapan ve imalı sorular soracaktır kesin.

Derin gs klikleri bu programdan inanılmaz rahatsız oldu

erden timurun gs başkanlıgı bu program ile imkansız hale geldi

Geri
Üst Alt