Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

erden baskan yargi dagitacak, ali koc kemerlerini baglasin.

Bu kanala çıkmasının nedenini anlamadım açıkcası. Az çok sorulacak konular belli herhalde transferler, çift sözleşme vb., açıklamaları, mevcut yönetimle veya direk Dursun Özbek ile yaşadığı sorunlar, bazı dedikodular sorular bu konular üzerinden olacaktır. Özellikle Aşık, Seten ve Düzen GS'yi karıştırmak, Erden Timur konusu üzerinden tekrar taraftarı yönetime karşı kışkırtarak tepki olmasını sağlamaya çalışacaktır. Bunu yapmaya çalışacaklarını görmek için alim olmaya gerek yok. Erden Timur onların oyununa gelecek biri değil haklı olduğu zaman da GS iyiliği deyip yaşadığı haksızlıkları içine atan biri sonuçta. Özbek'ten sonra başkanlık için ufak bir işaret vermesi şahsımı mutlu edecektir.

Murat asik ve seten denen satilik kalemler zorliyacaktir

Erden başkan ile mıhlama vakti

1736618280840.webp

Yalı çocuğunun adamlarıyla neden programa çıkar ki? Altaylı ile çıksaydı.

Erden baskan agizlarinin payini verecektir. Musterih olalim

Iq olarak zorlayabilecek kimse yok fakat halukun olması bence çok iyi olmuş

Erden Timur : Mourinho turk futboluna yeni bir soluk getirdi.

aciklamasini bekliyorum kendisinden

Çok merak ediyorum.

GS yada Dursun Özbek aleyhine bir eleştri yapamaz.. Başkanlığa aday olduğunu söyleyemez. Sadrece Fenere yüklenebilir.

M.a nın olması iyi oldu erden reyizi ilk kez bi fbliye karşı 1e1 test edicez

yanliz su anki program hic bitecek gibi degil 😂 aynen sahanin zamaninda reyting skeci yaptigi programa benziyo😂

Bizden çok fenerliler merak ediyor ,mr karaciğer kimbilir kaç şişe icmistir :asd:

Goril ismi konusuyorlar hani abi erden

Geri
Üst Alt