- 1 Mayıs 2018
- 57.817
- 48.592
- 3.873
Ndn bn .s
minvalinde bir soru
kraker aldinmi
en son nezaman eti puf yedin
cig kofte durum en son nezaman gomdun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndn bn .s
minvalinde bir soru
Murat Aşık çok itici bir arkadaş. Programı yeni açtım ondan dolayı söylemiyorum sevimsiz birisi.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskisini çok bilmiyorum, fanatik de olabilirsin ama şu yapı muhabbetlerini körükleyenlerden biri bu arkadaş, argümanları da bomboş. Klasik ağlak taraftar işte içi boş lakırdılar.holigan kendisi ama son 2 yilda baya degisti eskiden daha kotuydu
Zaten onun dışında bu bizim başkanımız olmalı denilen biri gözüküyor mu camiada? Zamanında Adnan Polat olmuştu bu o da Futbol yöneticisiyken başarılı olmuş herkes Gs'nin ileride başkanı olacak diye bakıyordu ve olmuştu da başkanlığı kötüydü(Özellikle seçtiği yöneticiler yüzünden) ama şirket birleşmesi gibi bir şeyi de başarmıştı sonra stad açılışında yanlış açıklamaları ile kendini bitirmişti. Erden Timur'da herkesin GS başkanı olarak beklediği bir isim o da o mevkiye seçilecektir ve inanıyorum ki Adnan Polat'ın aksine başarılı da olacaktır.Özlemişiz...Bu adamı başkan gormeliyiz
Erden başkan ne anlatıyorsun ya.
ne anlatiyon aykut sharpness
Zeytinlinin hesabini geri ver veli baltaciI cut kiss kean
bu algılar devam ederse insanlar inanmaya başlar bizim için kötü olur diyor kısacaNe anlamda bir cisim yaklasiyor tam olarak ne demek istedigini anlamadim
Oyacaklar bizi diyorNe anlamda bir cisim yaklasiyor tam olarak ne demek istedigini anlamadim