Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

holigan kendisi ama son 2 yilda baya degisti eskiden daha kotuydu
Eskisini çok bilmiyorum, fanatik de olabilirsin ama şu yapı muhabbetlerini körükleyenlerden biri bu arkadaş, argümanları da bomboş. Klasik ağlak taraftar işte içi boş lakırdılar.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sok_sikert.webp
Erden babaaağ gece uzun

Özlemişiz...Bu adamı başkan gormeliyiz
Zaten onun dışında bu bizim başkanımız olmalı denilen biri gözüküyor mu camiada? Zamanında Adnan Polat olmuştu bu o da Futbol yöneticisiyken başarılı olmuş herkes Gs'nin ileride başkanı olacak diye bakıyordu ve olmuştu da başkanlığı kötüydü(Özellikle seçtiği yöneticiler yüzünden) ama şirket birleşmesi gibi bir şeyi de başarmıştı sonra stad açılışında yanlış açıklamaları ile kendini bitirmişti. Erden Timur'da herkesin GS başkanı olarak beklediği bir isim o da o mevkiye seçilecektir ve inanıyorum ki Adnan Polat'ın aksine başarılı da olacaktır.

Ne anlamda bir cisim yaklasiyor tam olarak ne demek istedigini anlamadim

erden timur biraz bayık konuşuyor

biraz tonlamalara vurgulara özen göstermesi gerek

Erden ağabey boş yapmıştır inş, cisim yaklaşıyordan kastı fenerlilerin ıslak rüyası, koçun parası ve mamalıları ile yalan dolan bile olsa bir şekilde bir yaptırım çıkartma ihtimallerini kast etti gibi anladım, şu bu bla bla alt yapısını oluşturuyorlar he bunlar zaten böyleydi der kamuoyu sürekli karalama kampanyası var zaten altı dolu boş.

Geri
Üst Alt