- 3 Temmuz 2012
- 139.033
- 87.627
- 5.338
40 yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sn dursun başkana iftira atanlar ne düşünüyorYorulmuş bu toksik ortamdan ve bırakmış, kendi işleri de kaçmaya başlamış.
Neden bıraktığını dolaylı yoldan anlatmış oldu.
Ortam iyice kahvehane ortamına döndü kapatın, hiç gereği yokmuş bu yayının.
İkna edecekti kalması için ben anlamam, hala Dursun hatalı.Sn dursun başkana iftira atanlar ne düşünüyor
iyiki kalmamış dostumİkna edecekti kalması için ben anlamam, hala Dursun hatalı.
erden başkan iyisin hoşsun ama çok uzatarak konuşuyorsun ya 2 dk lık soruya 7 dk cevap veriyorsun
Yav Erden ağabey boş yayın oldu kendin YouTube atsaydin iç dökme yayını yine izlerdik bu kamillere ne gerek vardı madem giriş iyi de hala gelip gidip temcit pilavı gibi aynı şeyler konuşuluyor
Şuan olduğu gibi naif olmazdı zaten futboldan uzaklaşınca maneviyata geri dönmüş.iyiki kalmamış dostum
şuan fb icimızden gecıyordu acıklamalar ile kalsa
hic degilse cevap veriyoruz
Seçmeye çalışıyor, çünkü her söylediği alıp götüyorlar seç seç kelime kalmıyor haliyle.kafa çok dolu adam akıcı çatır çatır hiç bi zaman konuşmadı
ne diyecekti iyilikle cözeriz fln diyecektiŞuan olduğu gibi naif olmazdı zaten futboldan uzaklaşınca maneviyata geri dönmüş.