Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

Kırpılıp paylaşılıyor.

Büyükekşi gitmiş. Mhk değişmiş. Bu konulara girmenin manası yok. Neye çıktı ki hiç gerek yoktu
Çıkması genel olarak anlayamadım mesela bu programın manası ne kısmında senle aynı fikirdeyim. Kırpılıp paylaşanlara tamamını paylaşmak gerekir o bölümü Fb'nin algısını boşa çıkardı aslında ama işte Erden Timur'da övdüğümüz o hitabet bu gün pek yok yoksa daha net ve kısa olsaydı kırpılamazdı da mesela.

ziyech ve zaha transfer maliyetlerine sponsor olacagını mı acıkladı

vites yukseltme babında*

Bu program doğru tercih

Futbol ortamında normalleşme istiyor

Ekranlara çıkan en normal Fbli de İbrahim Seten net şekilde

Erden Timur: (Zaha) “Futbolcuyken de çalım atamazdım. Bugün değerlendirirsek tabii ki öyle bir şey yapmazdık. Transfer belirleme ve oyuncu belirleme sistemi Galatasaray'ın son derece iyi olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'ın uluslararası seviyesi iki departmanı var; scout ve sağlık ekibi. Nasıl oluyor transfer? Scout ekibi değerlendirmesi, hocalar izliyor, tekrar tekrar izleniyor, ondan sonra tercih şeyi oluşturuluyor." (TV100)

Erden Timur: (Zaha) “Futbolcuyken de çalım atamazdım. Bugün değerlendirirsek tabii ki öyle bir şey yapmazdık. Transfer belirleme ve oyuncu belirleme sistemi Galatasaray'ın son derece iyi olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'ın uluslararası seviyesi iki departmanı var; scout ve sağlık ekibi. Nasıl oluyor transfer? Scout ekibi değerlendirmesi, hocalar izliyor, tekrar tekrar izleniyor, ondan sonra tercih şeyi oluşturuluyor." (TV100)
Zaha transferinin hata oldugunu kabul etmiştir böylece

zahacılarda artık bu işi bırakır kötü bi transfer oldugunu kabullenir

70lik vodka bitti

dusuncelerin nedir

Geri
Üst Alt