Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

Gyokeres 15 milyonumuz olsa alinacakmis epey azmis aslında he bütçede sanki beş lira daha olsa gibi konuşuluyor ayrıca Gyokeres mevcut durumu ile ah vah dedirtiyor aynı paraya alınsa ve tutmasa Zaha gibi kötü transfer olarak lanse edilecekti miş,muş işleri boş olduktan sonra da eleştirmek kolay.

Arif nasıl böyle anladın adam yöntem farklı diyor ısrarla. O biz yapalım inşaatı x2 kazanalım gibi düşünüyor konuşmaları ve rakamlar bu minvalde mevcut yönetimde biz paramızı alalım, karşıya geçelim haliyle gelir düşüyor. Bence stat bile patlamışken bu denli büyük inşaat işini kulüp beceremez, olmaz da farazi konusuyorum Erden ağabey hadi ben yapıyorum hayrima dese bile para mı yedi yok kötü malzeme kullandı, üç yıl dedi beş yılda bitmedi bla bla bitmez onun tantanasi
Normalde bizim yapmamız gerektiğini düşünüyordum ama bu sene adamların algı için yalan beyan yaptığını görünce satın alan fenerli 10 yıl sonra bozulan musluğu bizden bilir muhtemelen milyon tane algı yorum okuruz, biz ihaleci olsak bile okuyacağız muhtemelen. O yüzden yorulduğum için paramızı almaya da okeyim

gyokeresi istemişiz

15m olsaydı almıştık diyor
Coventry'deyken baya ciddi haberler çıkmıştı hem de Ada basınından

Bizim scout ekibinin en kallavi adamları Fransa Belçika Championship izliyor

Oralara yönelmeliyiz oradan çıkan isimler hep iyi topçular oldular alsak da almasak da

Normalde bizim yapmamız gerektiğini düşünüyordum ama bu sene adamların algı için yalan beyan yaptığını görünce satın alan fenerli 10 yıl sonra bozulan musluğu bizden bilir muhtemelen milyon tane algı yorum okuruz, biz ihaleci olsak bile okuyacağız muhtemelen. O yüzden yorulduğum için paramızı almaya da okeyim
Yani her şeyi geçtim öyle hadi ben inşaat yapıyorum deyip, milyar dolarlık inşaat sürecini yönetecek, ekip, bütçe daha bilmediğimiz zibille detay nasıl olacak gönüllülük esası mı? Profesyonel ise nerden, nasıl temin edecek çok baş ağrıtır

HY: Burada osimhen karar verecek

Dehaya bir bak

Ali Koç az örnek al it eniği

Yani her şeyi geçtim öyle hadi ben inşaat yapıyorum deyip, milyar dolarlık inşaat sürecini yönetecek, ekip, bütçe daha bilmediğimiz zibille detay nasıl olacak gönüllülük esası mı? Profesyonel ise nerden, nasıl temin edecek çok baş ağrıtır
Bilmiyorum da 60-65 yüzdesi bizde+Kemerburgaz veya yeni salon inşaatı gibi ekstra alsak sağlam olur. Ya da 5 yıl boyunca projenin reklamı için sponsorluk parası gibi ekstralar koparmalıyız

Erden timur çok detaylı konuşuyor her konuyu ama yine herife her türlü iftirayı atıyor rakip taraftarlar dinlemeden etmeden.Eleştirecek birşey bulamayınca boyuna laf atıyorlar kötülüğün zirvesi.

Uyumadan bir saatlik konuşmasını dinlerim demiştim. Kral, Joe Rogan podcastina katilmis gibi hala dobra dobra devam ediyor konuşmaya. Helal Erden reyizzz

Geri
Üst Alt