GSC Haber - Erden Timur: "Vakti gelince geri dönmek isterim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Erden Timur: "Vakti gelince geri dönmek isterim"

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili görevinden ayrılan Erden Timur, CNBC-e'de kendi işleri ve sarı-kırmızılılar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erden Timur, "Galatasaray ile çok güzel sürecimiz geçti ama eskiden beri öyleydi. Yönetici pozisyonunda çalışmadan önce de öyle. O öyle devam edecek zaten. Her türlü elimden geleni yapacağım. Kendi işimle ilgili, yurt dışında işlerimiz var. Halka arzla ilgili çalışmalarımız var. Yeni projelerle ilgili çalışmalarımız var. Onları anlatmaya başlayacağız. Uzak kaldığımız için çok yapacak şeyimiz var. Bu sefer onlara odaklanacağız" dedi.

ERDEN TİMUR: "VAKTİ GELİNCE OLUR"

Erden Timur, CNBC'e'ye yaptığı açıklamada Galatasaray günlerine dair konuşurken "Galatasaray'a geri dönmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna da cevap verdi. Erden Timur yaptığı açıklamada, "Hayattaki en güzel günler ben öyle nitelendiriyorum. Milyonlarca insan yerinde olmak ister. En az 5 milyon kişi yerinde olmak ister. Bu 5 milyon kişinin içinde yüzde 10'u o işi senden daha iyi yapabilecek olsa 500 bin daha iyi yapabilecek insan varken sen orada bulunuyorsun. Çok büyük bir şans herkes için. Kısmet olmanız lazım, çok çabalamanız lazım. Zorlukları var, haksızlıkları var bunlardan daha öte çok güzel geçti. İlerisi için herkesin gönlünde öyle şeyler yatar ama o da bir vakti gelince olur. Dünyevi bir amaç olarak edinmek insanın potansiyelini çok küçültücü bir şey." dedi.

GALATASARAY'A DÖNÜŞ İÇİN AÇIK KAPI

Bu konuşmasının üzerine sunucu "Açık bir kapı var gibi hissettim" derken Erden Timur ise, "Her zaman olur" ifadelerini kullandı.

[NTV]

Kafasında büyük ihtimal başkan olarak gelmek var. Ama Ergin Ataman mesela aday olsa bence onun yardımcısı olmayı kabul edebilir. Ergin Ataman "gibi" demiyorum dikkat ederseniz. Başka öyle biri yok çünkü malum.

Sen gidince sanki vicdanımızdan bir parça koptu gibi hissediyorum.

Hem mütevazı hem de yüksek profilde olan insan kalmadı memlekette.

Ne bileyim belki eski Türkiye'ye özlemdin içimizde 20 yıldır simsiyah yapan ne varsa memlekette.

Siyasi görüşünden, inancından, zengin oluşundan bağımsız sevdik seni. Ne onlara rağmen ne de onlar ile.

İnşallah yakın zamanda yollarımız tekrar kesişir.

Haddinden fazla duygusal, gördük izledik sonuçta.
Bu da bazen alınganlığa, belki gerçekten yanlış anlamalara, belki gerçekte dedikodu olan konulara inanmana, içten içe kurulmana, kendini yalnız hissetmene vs. vs. sebep olmuş olabilir.
Biraz uzak kalınca veya geriye dönüp bakınca insan daha aklı selim düşünebiliyor

Bekleriz Erden Timur. Biz hep buradayız

Üst Alt