Erden Timur vs Haldun Üstünel

Sizce Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    46
Haldun, dil ve adap bilen biri; başka hiçbir numarası yok. Futbol endüstrisinden zerre kadar anladığını düşünmüyorum. Yönetimden ayrılış sebebi bile komik; Stoch transferinde FB devreye girince, fazladan birkaç milyon daha basıp caka satmasını Adnan Polat onaylamadı diye isitifa etti; sonra Lütfü Arıboğan' ı filan bahane etti...Boşa çıkmış CV si en gösterişli adamları, ederini veya fazlasını vererek transfer etmekten daha kolay bir şey yok...

Erden Timur' un mevcut pozisyonu ile transferin alakası yok zaten. Olursa da karar mekanizmasında rol alır muhtemelen. Gidip bizzat transfer görüşmesi yapacağını zannetmiyorum...

Adamlar Jorge’yi getirdi. Yetenek avcisi gibi topcu getirecek biz hala neyi tartisiyoruz.

İkiside overrated. Birinin kel Cenk'ten, diğerinin Abdürrahim'den tek farkı vizyoner görüntüye sahip olmaları. Yani demem o ki hizmetlerine saygımız var ama abartıp yüceltmekten vazgeçelim.
Abdürrahim ne verdi bu kulübe

10 sene yöneticilik yapmıştır rahat

Amrabat; Falcao, Diagne soktu para vermeyi geçtim onun yüzünden GS çok para kaybetmiştir

Galatasaray Canaydin ve sonrasinda Adnan Polat döneminde yapilan projeler sonucu ekonomik olarak Fenerbahce´ye yaklasmayi basardi ve alisilmamis boyutta transferler yapmaya basladi o dönem. Isin garibi bu bütceyi saglayan Polat sportif basarisizliktan dolayi gömülürken transferleri yapan Haldun Üstünel´in sihirbaz ilan edilmesi.

Ayni sekilde aynisi Cenk Ergün icin gecerli. Galatasaray tarihinin o güne kadar en büyük bütcesi ile bir transfer operasyonu baslatildi. O bütceyi saglayan Dursun Özbek gömülürken, degisik bir Cenk Ergün sempatasi var.

Ki Erden´i Haldun ile kiyaslamak da sacma... Hadi Haldun ile Cenk olur belki...

Ulan adam zengin olup cene ve kalabalik yapan onca insan varken, cüzdanini cikarip Galatasaray icin masaya koyan, bos laf yapmayan birisi... Varsa basarisiz olsun.

Kulübün onca zengin üyesi var, yiyorsa ceplerindeki parayla onlar yönetsin kulübü... 4 ayaklilar gibi korkuyorlar 5 kuruslari kulüpte kalacak diye.
Cenk Ergünü hiç sevmem

Anormal erken konuşmak için....

Erden Timur'un yöneticilik açısından daha yeni başladı süreci...

Haldun Üstünel'i şu anlık sadece iletişim ve güven konusunda öne çıkarabiliriz , adam gittimi sonuç almadan gelmiyordu . Palavrada atmıyordu genel anlamda - çok renkte vermiyordu trsanferler konusunda.

karşılaştırmak anlamsız şu an.

Haldun Üstünel'in son sağlık durumunu bilmiyorsunuz herhalde. Bir daha aynı görev için bize dönme ihtimali yok gibi birşey.
Umarım durumu daha da kötüleşmez.

Haldun Üstünel'in son sağlık durumunu bilmiyorsunuz herhalde. Bir daha aynı görev için bize dönme ihtimali yok gibi birşey.
Umarım durumu daha da kötüleşmez.
en son nerde bir fotosunu görmüştüm , kötü olmuştum adamın halini görünce . inşallah daha iyiye gitmiştir

gs lı topcuları yöneticileri falan karsılastırmak kadr sacma birsey yok herhalde.
bide yeni hagi, bülent arayısları. ya geçiniz işiniz gücünüz yok mu bunlara kafa yoruyonuz.

Haldun Üstünel, at kuyruğu saçlarıyla, genç ve agresif transferlerle, çok popüler olmuştu ama sonradan hiç bir başkan onu yönetime almadı. Bu hep soru işaretidir benim için....Erden beyin henüz icraatını görmedik futbolda. Biraz zaman lazım.

HALDUN üstünel reis i kimseyle kıyaslamam
Öyle parayı bastı aldı olayı değildi
Adam kendindeki karizmayı Galatasarayla harmanlayıp İkna ederdi.
Gece 2 de kewell sabaha karşı elano yatsı namazından sonra nonda...
Reis in yeri hep başkadır
Gelmiş geçmiş en karizmatik futbol adamıdır
Allah sağlıklı uzun ömürler versin kendisine

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erden transferler dışında varlığı bile müthiş etki ediyordu herkes için. O yüzden Erden çok çok önde.

Geri
Üst Alt