erden timur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4.5 yıl oldu şu anki kız arkadaşımla. Öyle gözüküyor :D Ama maksat çorbaysa bana da geliyor haftanın 3 günü min :D

Helal olsun la 4.5sene az degil skskskskks zamaninda birinin ahi aldik diye hic o kadar uzun sureli iliskim olmadi.

Evlen bro dogru insan zor denk geliyor bu dönemde. Evlenmeden de birliktelik mumkun tabi ama kizlar belli etmese de hepsinin kafasinda dugun evlilik gelinlik fln var. Hayirlisi olsun inş

Bir insanın şu güzel röportajı izleyip bunu yazabilmesi çok ilginç, Ekin Amad şahsi bir problemin mi var Erden Timur ile yani adama sebepsiz hakaret etmek niye?
roprtajın nesini guzel buldunuz?
ayrıca buna roportaj degil reklam filmi desek daha dogru olur.

Helal olsun la 4.5sene az degil skskskskks zamaninda birinin ahi aldik diye hic o kadar uzun sureli iliskim olmadi.

Evlen bro dogru insan zor denk geliyor bu dönemde. Evlenmeden de birliktelik mumkun tabi ama kizlar belli etmese de hepsinin kafasinda dugun evlilik gelinlik fln var. Hayirlisi olsun inş
Hayırlısı yav bakalım :D

Tahir boyu ne alaka sol bekemi alıyoruz adamı.
Sanane birader suç mu kısa olmak

Noldu zoruna mi gitti kasım?

GSC’de kimse eleştirmemiş. Gelenek bozulmasın diye yazdım. Eleştirecek başka da bir şey bulamadım.

Başkanlıktan ziyade yönetimde olsa daha iyi olur . Bize paralı değilde futbolu bilen başkan lazım yönetim ekibi paralı olsa yeter .

maxresdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt