erden timur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet dediğine dair açıklama var mı yoksa metin kelime oyunu mu
Açıklama bu
Hiçbir şey yok bu açıklamada
Tamda olması gerekenleri söylemiş adam

Erden Timur
Nef İcra Kurulu Başkanı

ORTAK AKLIN GÜCÜYLE HAREKET ETMELİYİZ
İçinden geçtiğimiz dönem, birliktelik kültürünü öne çıkarma zamanıdır. Başta anayasa olmak üzere, ülkemizin geleceği için 'uzlaşı' konusunu çok daha yüksek sesle ifade etmeliyiz. Kapsayıcı politikaların çatısı altında 'güven' vurgusunu öne çıkarmalıyız. Bunun yolu da güçlü liderlik ve büyük ekonomi olmaktan geçiyor. Bu motivasyonla karamsarlığa kapılmadan, birlik ve beraberlik değerlerinin yeniden yüceltilmesine ihtiyacımız var. Sonuç olarak bizler farklı fikirleri olan bir bütünüz. Bu gerçeği asla unutmamamız ve bundan gurur duymamız gerekiyor.

Açıklama bu

Hiçbir şey yok bu açıklamada

Tamda olması gerekenleri söylemiş adam

Erden Timur
Nef İcra Kurulu Başkanı

ORTAK AKLIN GÜCÜYLE HAREKET ETMELİYİZ
İçinden geçtiğimiz dönem, birliktelik kültürünü öne çıkarma zamanıdır. Başta anayasa olmak üzere, ülkemizin geleceği için 'uzlaşı' konusunu çok daha yüksek sesle ifade etmeliyiz. Kapsayıcı politikaların çatısı altında 'güven' vurgusunu öne çıkarmalıyız. Bunun yolu da güçlü liderlik ve büyük ekonomi olmaktan geçiyor. Bu motivasyonla karamsarlığa kapılmadan, birlik ve beraberlik değerlerinin yeniden yüceltilmesine ihtiyacımız var. Sonuç olarak bizler farklı fikirleri olan bir bütünüz. Bu gerçeği asla unutmamamız ve bundan gurur duymamız gerekiyor.
Aynı fikirdeyim üstat

bu herife hic isinamadim. new age abdurrahim albayrak havasi seziyorum. gelecekte camianin basina bela olma potansiyeli yuksek. para ile sempati ve itibar kazanmaya calisan tiplerden. kucukken basi ezilmeli.

(Doğruysa eğer) Insan bunu söylerken utanır.

Adamın takıma şu güne kadat faydasından başka bir şeyi olmamış yine de beğenilmiyor ilginç

Söylediği sözde ne gibi hata var anlamadım Dursun'un kuruduğu kadro maliyetli ama iyi bir kadroydu iki kez şampiyon yaptı bizi. Sorun nedir Dursun'un listesinde olan biri için bu yorumu yapma hakkı mı yok

yap şovunu başkanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt