- 3 Temmuz 2012
- 133.834
- 80.727
- 5.198
oktroll ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oktroll ne?
Napıcaz Erdene Galatasaraya sallasınlar bizde de video, ses kaydı yok diye susalım yani senin dediğini yaparsak.Ben bu kavgadan sıkıldım. Medyada güçlü olan Fenerbahçe bu olay sonunda kamuoyunda mağdur olursa görürsünüz o zaman!
erden için ölürüzNapıcaz Erdene Galatasaraya sallasınlar bizde de video, ses kaydı yok diye susalım yani senin dediğini yaparsak.
Hele de alenen iftira atıyorlarken, bunu burdan biri yaşasa intihar eder
Napıcaz Erdene Galatasaraya sallasınlar bizde de video, ses kaydı yok diye susalım yani senin dediğini yaparsak.
yuksek takipçili hesaplar ugrassın,dalgasını gecsin bence de bunlarla,geregini de GS hukukcularına bırakalımya neyi var ki neyin karalamsını yapacaklar? döndürüp dolaştırıp aynı şeyleri verip verip duruyorlar, ellerinde bişey olsa zaten şimdiye kadar 50 kere çarşaf çarşaf yayınlamışlardı.
Bizim taraftarın da artık bu isimlere prim vermeyi bırakması lazım. Adamların amacı zaten bizi de saha dışına çekmek. Ellerinde bi bok olmadığını onlar da biliyor. Sadece dikkat dağıtmaya çalışıyorlar
1 sene önce ortaya çıkmış ve ERden Timur'un Candaş'ın yayınında açıkladığı video.Erden Timurla ilgili sürekli bir tarikatçı diye bir video dolaşıyor nedir o olay sürekli servis ediyorlar ?
Somut kanıtlar olduğunda ibaresi yanlış en başta. Az buçuk hukuk bilgimle ses ve görüntü kaydınin bile ikinci dereceden delil niteliğinde olduğunu biliyorum. Teknik takibe yakalanmış adamlar sahaya yansımadı diye ceza almadı bu ülkede.. somut kanittan kasıt nedir en başta? Erden Timur gidip telefonlarını illegal yoldan mi dinleyecek?? Ali Koç un telefonunu mu hackleyecek? O sırada var odasında olan hakemlerden tut, daha sonrasında toplantıda hakemlere Lale Orta ben Koca goruntuleri gösterip ikna ettim diyor, kendince hakemler, ben sizin arkanizdayim imajı çizmeye çalışıyor, halbuki yaptığı büyük amatorluk, bunu hakem camiası illaki konuşuyor. Neyin somut delili olacak? Faal hakemler gidip şahitlik mi yapacak? Bir sürü spor kanalinda konuşuldu bu.Karşı taraf sadece iftira atıp tek belge sunmazken ne somut belgesi?
Çıktı söyledi işte olanları, her şeyin videosu kaydı olsa zaten suç duyurusunda bulunursun, illaki açık noktalar olacak böyle olaylarda.
Onlar yapınca her türlü bel altı vursun, biz somut kanıt yoksa susalım, hadi yav.
Bu kavganın kazananı olmayacak. TMK demişti dersiniz.Napıcaz Erdene Galatasaraya sallasınlar bizde de video, ses kaydı yok diye susalım yani senin dediğini yaparsak.
Benim söylediğimle seninkinin alakası ne?Bu kavganın kazananı olmayacak. TMK demişti dersiniz.
Çıkıp susmak değil ama bir şeyler dönüyor sözü, bize gelen duyumlar var dedin mi adamlar iftira demeye başladı. İtiraf ettirecektik somut belge yoksa. Erden Timur'a tabiki inanıyorum. Çomak soktu ortalık ayağa kalktı ama karşımızdaki örgüt tehlikeli inkar ve iftira üzerine propaganda sürdürüyorlar, başarılılar. Bugün Galatasaraylı olmayan herkes Galatasaray=Fetö diyor. Bu algıyı oluşturan Ali Koç ve kalemsörleridir. Bunlarla öyle bağırarak mücadele edemezsin. Senden daha çok bağırıyorlar çünkü.Benim söylediğimle seninkinin alakası ne?
Söyle napmalıyız? Basitçe soruyorum.
Ülkenin en zengin ailesinin varisi, sosyal medyadaki bir kaç kişi üzerinden Erden’e ve Galatasaray’a saldıracak, peki biz ne yapacağız? Senin söylediğinden çıkan susup oturmak.
oktroll ne?
Çıkıp susmaya çıkıyor bu dediklerin.Çıkıp susmak değil ama bir şeyler dönüyor sözü, bize gelen duyumlar var dedin mi adamlar iftira demeye başladı. İtiraf ettirecektik somut belge yoksa. Erden Timur'a tabiki inanıyorum. Çomak soktu ortalık ayağa kalktı ama karşımızdaki örgüt tehlikeli inkar ve iftira üzerine propaganda sürdürüyorlar, başarılılar. Bugün Galatasaraylı olmayan herkes Galatasaray=Fetö diyor. Bu algıyı oluşturan Ali Koç ve kalemsörleridir. Bunlarla öyle bağırarak mücadele edemezsin. Senden daha çok bağırıyorlar çünkü.
Valla duyumlarla bir şeylerin çözülmeyecegini hepimiz biliyoruz. 3 temmuz delilllerle ispatlanmasina rağmen aklandilar Türkiye'de. Neyin mücadelesini nasıl veriyoruz. Bugün Ali Koç halkı kin ve düşmanlığa sevketmekten yargilanirsa amaçları Fenerbahçe, amaçları Cumhuriyet diyecekler. Bu iş kontrolden çıktı. Üst bir güç olaya el atmalı kendine gel demeli. Biz mücadele edemeyiz.Çıkıp susmaya çıkıyor bu dediklerin.
Var odasının kamera kayıtları elimizin altında olamaz, kimseyi de dinleyemeyiz ee bu da duyumdur. Suçlu olmasalar dürüstçe çıkar söylerlerdi, günlerce sesleri çıkmadı sonra bu mevzular patlak verdi.
Galatasaray hakkında atıp tutan böyle tiplerin üstüne çökmezsen daha beterini yaparlar. Hem ayrıcalık hem haksızlık aynı yerde olur sonunda da.