Erden Timur

devre arası 6 aylıgına arda gulerı al

Bu sezon transferleri nedir böyle Başkan? Tete Zaha Bakambu Halil Ziyech bunların hepsi fıs dış fıs

İsim alacam diye berbat transfer dönemi yapmışsın.Dua et hocaya.Ne oyuncuları sattı kötüledi ne de seni.Galibiyetlerin hatrına herkes sustu ama puan kalıpları gelirse ilk sen konuşulursun değerli yöneticimiz.Az daha dikkat

Dünyanın sonu değil evet transferde ciddi çakılmış bu net görülüyor ama Ocak ayında bundan dönebilir, bir mevkiye 2 adam alıyorsan ve hala geçen yıl ki oyuncular oynuyorsa o iş olmamıştr.

kötü sonuçlardan sonra böyle 5-10 yıllık düşük mesajlı üyeler niye doluşuyor konulara?

Devre arası davinson Sanchez misali orta sahaya gelip hemen oynayacak ve sonuca etki edecek net bir 8 numara almalı

devre arasında sağlan bir 10 ve 8 numara almak için çalışmalara başlanmıştır umarım

Geçen sene seni ne kadar desteklediysem bu sene de o kadar kızgınım sana Sayın Erden Timur.

Geçen sene belki kağıt üzerinde bu senenin gerisinde bir kadro vardi ama daha dengeli bir takım vardı. Orta sahada iyi kötü Berkan ve Midtjsö görev verildiğinde oynuyordu. Dubouis iki beki de yedekliyordu. Suan Boeyin yedegi yok takimda sol bek zaten yok Toreiranın yedeği yok bu nasıl bir kadro planlaması ?

Oyun planımıza (presli önde baskı) çok uyan takıma adapte olmus Rashica varken sene başına çok iyi başlamış Yunus varken elde hazır İtalyan aygırı Zaniolo varken en sorunsuz bölgeye iki tane düşüşte olan sisteme tam uymayan oyuncular ile donattık.

Takımda yeri garanti olan Kerem'in yerine transfer yapıldi ve şimdi hem Keremden ve 10 numaradan faydalanamıyoruz.
Koca yaz dönemi Mertensin yerine hadi onu geçtim onu yedekleyecek bile oyuncu alınmadı. Bu sene başı cidden ne yapılmaya çalışıldı ben hiç bir şey anlamadım ...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt