Erden Timur

Bu sene şampiyon olmasak bile 1 dönem daha kalmalı tamamlanacak projeler şampiyonluktan,maçlardan vs daha önemli.Camiada Erden Timurdan başka o projelerin hakkından gelecek adam yok

Galatasaray müstakbel başkanı.

Evet gitmeli

Gittikten sonra da derhal ve hemen başkan olarak geri dönmeli

Erden Bey'i korumaya almamız lazım. İt köpekle muhatap olmamalı.

Evet gitmeli

Gittikten sonra da derhal ve hemen başkan olarak geri dönmeli
1 dönem daha Sportif Aş başkan vekili olarak devam etmesi taraftarıyım. Bu projeler bitmeye yakın yada belirli bir noktaya gelene ve BB'den dolayısıyla faizden kurtulana kadar. Bu ona ekstra çalışma alanı da sağlıyor çünkü Özbek her türlü Erden Timur'a destek oluyor ve izinlerde falan sorun çıkmaması için Özbek'te önemli o yüzden Özbek başkanlığında mevcut yönetim güçlendirilerek ekstra para ve akıl koyabilecek isimlerle devam edilmesi daha iyi olur. Mesela Ali Yüce gibi biri eklenebilir.

Bir dönem daha Özbek başkan Erden ağabey Sportif A.Ş.

Sonra iki dönem Erden Başkan (ustalık devri)

2030'da Avrupa Kupası

Erden Timur'un kişisel işleriyle alakalı röportajlarının çoğunu izledim. Bu adam çok hırslı biri. Taraftar istemedikçe bırakacağını sanmıyorum. En büyük güç taraftardır her zaman. ayrıca kurulda da yaptığı sunum herkes tarafından alkışlanmıştı. 3-5 toksik şahıs dışında sevilmediğine inanmıyorum.

Tek olası şüpheli Koç ailesinin ferdi İnan Kıraç olabilir.

Niye gitsin ki, sebep? İtler istedi diye atlar ölmez.
İşin saçmalığı burada işte usta. Haberdeki elaman ''aday olmayabilir'' demiş. Neye dayanarak bu çıkarımı yapmış belli değil. İyi o zaman herkes kafasına göre sallasın. Bence Erden Timur istifa edebilir, Dursun Özbek başkanlığını bırakabilir. Salla dur usta.

Eski Açık'ı iki övdük, hemen sıvadılar usta.

Özbek ve Erden Timur önderliğinde bu sezon özellikle itidalli davranmalarının ne kadar doğru olduğu bir kez daha görüldü. Bizimkiler de o kendini bilmez Ali Koç gibi davransalardı şu ana kadar çok daha beter olaylar olacaktı.

Galatasaray taraftarı için icardi ile beraber dokunulmaz, eleştirilemez bir isim daha. Bu kadar para ile kötü kadro kurmuştur. Takıma iyi orta saha almis olsa gruptan her türlü çıkmıştık.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkıp hesap vermeli şimdi. dursun Özbek sonrası başkanlık için kendine zemin hazırlamak için taraftarın gözünü okşayacak transferler yaptı. bir sol bek ve bir Merkez ortası alsaydı durum daha farklı olabilirdi.

Artık şu içi geçmiş kofti Yıldız transferinden vazgeçelim.

İpleri eline alıp taşşağını konuşturma vakti geldi de geçiyor reyiz. Toplu halde kulak çekme operasyonu gerekiyor.

Harbiden bu yıl gereksiz şov transfer işine girdi. Orta sahayı aksatmak akıl işi değil. Neyse bakalım devre arasında me yapacak

Geri
Üst Alt