Erden Timur

Bu oyuncular alindiginda herkes bayram ediyordu

Ben etmedim renkdas, Zaha'ya sasirdim cunku fenev diyorlardi ancak gidin alin demedim (simdi gidip basligina bakarsan saskinliktan nasil yaf yazmistim o kadar).. Kendi adima konusuyorum ayrica velevki diyelim hepimiz istisnasiz sevindik ettik.. Sorun bu degil ? Sorun su, transferlerin tutmama ihtimali ustune karakter testi diye altini doldurdugun bir surecin sonunda yaptigin yatirim ve geri donusleri. Onceki postta renkdas demiski 35m euro carcur edilmesin eee kendisi de yapmis duz mantik. Sorun kime yatirildigi degil sorun isin ciktisi. Cikti yok.

Ben etmedim renkdas, Zaha'ya sasirdim cunku fenev diyorlardi ancak gidin alin demedim (simdi gidip basligina bakarsan saskinliktan nasil yaf yazmistim o kadar).. Kendi adima konusuyorum ayrica velevki diyelim hepimiz istisnasiz sevindik ettik.. Sorun bu degil ? Sorun su, transferlerin tutmama ihtimali ustune karakter testi diye altini doldurdugun bir surecin sonunda yaptigin yatirim ve geri donusleri. Onceki postta renkdas demiski 35m euro carcur edilmesin eee kendisi de yapmis duz mantik. Sorun kime yatirildigi degil sorun isin ciktisi. Cikti yok.

tamam kalender

Ndombele: bonservis yok 3 maas
Tete: bonservis yok, satarsan maasini hertürlü cikarirsin
Icardi: tek basina clye soktu zarar yok
Ziyech: bonservis yok, satarsan maasini hertürlü cikarirsin
Zaha: bonservis yok, satarsan maasini hertürlü cikarirsin
Angelinho: maas zarar

Yani sirf ndombele ve angelinhonun maaslari zarar, neyi carcur etmis oluyor simdi?
Üstelik icardi sayesinde clye girdin bayernle oynadik
Bu sayede boeydende 35m geldi
Hesaplayim mi daha devam carcur edilenleri?

Ndombele: bonservis yok 3 maas
Tete: bonservis yok, satarsan maasini hertürlü cikarirsin
Icardi: tek basina clye soktu zarar yok
Ziyech: bonservis yok, satarsan maasini hertürlü cikarirsin
Zaha: bonservis yok, satarsan maasini hertürlü cikarirsin
Angelinho: maas zarar

Yani sirf ndombele ve maaslari zarar, neyi carcur etmis oluyor simdi?
Üstelik icardi sayesinde clye girdin bayerne oynadik
Bu sayede boeydende 35m geldi
Hesaplayim mi daha devam carcur edilenleri?

Evet zarar etmis oluyor.

Ndombele'ye X verdin degil konu. Ne aldin diye soruyorum ? Icardi sayesinde falanda gitmedik. Geldiginde de gobekliydi beyfendi. Gelir gelmez kadroya alindi, o seviyede rakip defansina da kalitesiyle is yapti ancak o pasi atani hic yazmiyorsun renkdas ? Son olarak, carpa seke giren goller oldu hatirlatirim bana sanki 3er 5er atarak CL girdik :) Yapma allasen.

Hesap et bakalim bekliyorum bir de triplere girmis :) Bildigin carcur edilmis. Angelinho icinde "maas zarar" yazmis :) hahaha mevkiisi bos ulan mevkiisi ! Berkan oynadi yerinde.

Ziyech nerede ? Ndombele ne katki vermis ? Zaha ? Angelinho ?

Evet zarar etmis oluyor.

Ndombele'ye X verdin degil konu. Ne aldin diye soruyorum ? Icardi sayesinde falanda gitmedik. Geldiginde de gobekliydi beyfendi. Gelir gelmez kadroya alindi, o seviyede rakip defansina da kalitesiyle is yapti ancak o pasi atani hic yazmiyorsun renkdas ? Son olarak, carpa seke giren goller oldu hatirlatirim bana sanki 3er 5er atarak CL girdik :) Yapma allasen.

Hesap et bakalim bekliyorum bir de triplere girmis :) Bildigin carcur edilmis. Angelinho icinde "maas zarar" yazmis :) hahaha mevkiisi bos ulan mevkiisi ! Berkan oynadi yerinde.

Ziyech nerede ? Ndombele ne katki vermis ? Zaha ? Angelinho ?
Moldeye karsi havadan voleyi cakmasaydi cl falan göremezdik bu sene
Icardiden baska kimsede o golü atamazdi
Bos mevkilerle clde bayerne kök söktürdük vay be
Ziyech manu maci ve 2-3 lig maci aldirdi
Zaha manu maci ve 3-4 lig maci aldirdi
Angel ve ndombeleden birsey alamadik

Moldeye karsi havada voleyi cakmasaydi cl falan göremedik bu sene
Icardiden baska kimsede o golü atamazdi
Bos mevkilerle clde bayerne kök söktürdük vay be

Molde :)

Maclari bir daha izle renkdas. Anadolu takimlari bizi nasil yoruyorsa bence bizde oyle yorduk Bayern'i ayrica yanilmiyorsam birkac gun once bizden cok alt seviyede bir takim 3 atti o Bayern'e. Yani boyle kiyas olmaz. Maclari da izledim hani izlemesem.. Bence Icardi oynamasa yerine Zaha olsa ikinci Bayern macini kazanabilirdikte zira Bakambu girer girmez gol atti. Birde bu acidan bak bakalim.

Molde :)

Maclari bir daha izle renkdas. Anadolu takimlari bizi nasil yoruyorsa bence bizde oyle yorduk Bayern'i ayrica yanilmiyorsam birkac gun once bizden cok alt seviyede bir takim 3 atti o Bayern'e. Yani boyle kiyas olmaz. Maclari da izledim hani izlemesem.. Bence Icardi oynamasa yerine Zaha olsa ikinci Bayern macini kazanabilirdikte zira Bakambu girer girmez gol atti. Birde bu acidan bak bakalim.
Icardi olmasa daha basarali olurduk yani avrupa ve ligde?

Icardi olmasa daha basarali olurduk yani avrupa ve ligde?

Bu Icardi olmasa, evet. Gecen sezon ki Icardi olsa bundan cok net daha iyi olurduk. Konuyu Icardi'ye sabitleyen sensin. 10m euro kazanan adam Molde'ye gol atsin bir zahmet, bugun ne yapti mesela ? Bir de bakalim ? Bir pozisyon var vuramadi, birinde de kaleye paralel surdu zoraki pas cikardi Mertens vurdu disari. Ne pres gorduk (gecen seneki gibi) ne de baska birsey. Igne vs.. diye yazarsan konu kapanir, yaptirmasin, ciksin ya da degisiklik istesin o vakit olmuyorsa, vucut gitmiyorsa.

Memnunum demedim
Formsuzluguna ragmen elimizdeki en iyi forvet diyorum
Yedek kulübesinde aguero yok

Elimizdeki en iyi forvet bana kalirsa su haliyle Zaha. Bak su haliyle diyorum, genel Icardi demiyorum. Hatta eli arttirayim, sahip oldugumu en iyi forvet oyuncularindan biri tarihimizde. Ancak, bu Icardi kotu, yapamiyor sorunu neyse (fiziksel, zihinsel, zamansal..) cozulmeden en kotu gecen sezonun ilk kismina geri donmeden ben baska alternatifler denerdim. Yedek klubende Bakambu vardi, Zaha var, Vinicious aldilar o var. Hani konunun basina donelim maliyet carcur... Zaha'nin forvet de daha ideal oldugunu dusunuyorum oynadigi maclarda attigi goller ile zira kendisi de sol acik yapamiyor zorluyor.

Kongre üyesi o eleman

Erden Timur %90 bırakır olsak da olmasak da, bıraksın da zaten.

Yeni yönetim ekibini kurar, transfer işlerini olması gerektiği gibi yönetir, geçmişte olduğu gibi.
Niye şöyle yazıyorsun hep ya

Uykusuz bırakıyorsun bizi

Neden bıraksın yani. Neden Albayrak'la M.Özbek'le hakiki tostos başganla uğraşalım

Kriptolar erdem başgana sistematik bi şekilde saldırıyorlar ve gerçek Cimbom taraftarı bunu izliyor
Bu ağzı salyalı densiz ahlaksızlar bu leş kargaları yine sezon sonunda kazığa oturtulacak rtaş işte o vakit bağırsaklarından dökülenleri kaşık kaşık afiyetle yedireceğiz bunlara

Gercek bir Galatasaray taraftariyim kimseye de hesap verip ispatlama zorunlulugum yok. Bir basari varsa nasil ki Yoneticiler bunda pay sahibi ise, kotu gidisat ve duzensizliklte de hesap sorulacak ilk yer yoneticilerdir. Baskan'a ya da X yoneticiye sallayip, Y kisiyi kayiranlar asil b..k yiyecek kisilerdir. Cunku, adamcilik her daim acizliktir. Birilerinin adami olmayin, sorgulayin. Bu arada kendisi gayet one cikan ve guclu bir yonetici adayidir ancak zaman gosterecektir bazi seyleri. Bir donem, buralarda Albayrak da pohpohlaniyordu dun gibi..

Aynen kanka burada eleştiri kültürü var burada adamcılık yok

Sizin ben 3 gün sonrasını düşünemeyen aklınıza tüküreyim

Kim verdi bugüne kadar cebinden ve emeğinden bu kadar? Bugünden sonra kim verecek?

Burada gelip 'çık konuş, açıkla, hesap ver, kime hizmet ediyorsun' şeklinde emir kipiyle cümleler kurup sallayınca iyi Galatasaraylı olmuş oluyonuz di mi. Onun adı da eleştiri oluyor değil mi. Teallam

Aynen kanka burada eleştiri kültürü var burada adamcılık yok

Sizin ben 3 gün sonrasını düşünemeyen aklınıza tüküreyim

Kim verdi bugüne kadar cebinden ve emeğinden bu kadar? Bugünden sonra kim verecek?

Burada gelip 'çık konuş, açıkla, hesap ver, kime hizmet ediyorsun' şeklinde emir kipiyle cümleler kurup sallayınca iyi Galatasaraylı olmuş oluyonuz di mi. Onun adı da eleştiri oluyor değil mi. Teallam

kapsalon yicenmi

Geri
Üst Alt