Erden Timur

Dursun Özbek: "TFF'de bir toplantıdayız. Ali Bey şiddetle kalktı ve Erden'e parmağını sallayarak 'Seni mahvedeceğim, sen Koç ailesini tanımıyorsun, ticari hayatını bitireceğim' dedi. Ne diyorsun sen ya dedim. 'Sen kimsin, haddini bil otur aşağı' dedim. Tık, aşağıya."

Dogal olarak kendi ticari hayatindan dolayi devam etmek istemiyor cünkü ne devlet bir önlem aldi ne de Galatasaray camiasi engel olmuyor bu duruma

Üzücü gercekten böyle bir degeri terorist koc dan dolayi kaybedecegiz

kendisi bu sezon transferlerde başarısızdır. tüm yük okan buruk'un üzerinde. pıstıysa, bıktıysa gidebilir. son maça kalmış şampiyonluk ya destek verecek ya da gölge etmeyecek. takımı sahipsiz bırakacaksa son hafta bu kulübün içinede bir daha girmesin.
Aynen sana katılıyorum. Gerçek Gs li ise kalıp savaşır. Ortamı bu terörist herife birakmaz

kötünün iyisi şimdilik. Daha iyi yöneticiler vardı zamanında bir çırpıda sayarım. Haldun Üstünel vari transferlerle içimizden geçti bu sezon paralar zayi oldu.

Görevimizin başındayız dedikten sonra amacımız şampiyonlukLAR dediği için sanki kalacak gibi. Ya da teknik ekibin ve futbolcuların aklı kalmasın şampiyonluğa odaklansınlar diye de öyle söylemiş olabilir.

Erden Bey'in durumu ve yönetimle ilgili bitmek tükenmek bilmeyen belirsizliklerin da son maçtaki rezillikte payı var bence. Şampiyonluk maçına çıkan bir takım gibi değil de ligde amaçsız bir takım gibiydik. Öncesinde gerekli motivasyon sağlanmasında Erden Bey çok faydalı olabilirdi.

abi çık de Ali koç ben burdayım sana inat gitmiyorum 5.yıldızı takacağız Avrupa’da şampiyonluk kovalayacağız

Milyonlarca Galatasaray taraftarı arkanda sıçarım entel kuntel kuliste konuşulanlara bozulup bırakmak nedir yav, Galatasaray’ı bunlara mı terk edeceksin?

Erden Timur galatasray taraftarının sembolüdür , aklı selim taraftarımızın güçlü pozisyonlarda elinin altında sermaye yöneten biri olsam varımı yoğumu mesaimi Galatasaray için harcardım diye içinden geçirdiğini göz önüne alırsak Erden Bey bizim tasvir ettiğimiz , hayal ettiğimiz şahsiyetin ete kana bürünmüş halidir

Erden bey bence kalacak ama keşke Koç'un kendisini tehtit ettiği olayi gün gerekli yerlere şikayet etseydi. Dava acsaydi. Başkan beni korumadi lafları havada kalıyor. Sen kendin adamı şikayet etmemissin başkan ne yapacak ? Ki başkan camia içinde en fazla demeci verende oydu.

Erden Timur'u elestirecegim bir nokta bu. Diğeri ise gidecek mi kalacak mı ? Hiç bir zaman net bir ifade kullanmadı. Bu da camiada olumsuz hava oluşturdu.

Erden bey bence kalacak ama keşke Koç'un kendisini tehtit ettiği olayi gün gerekli yerlere şikayet etseydi. Dava acsaydi. Başkan beni korumadi lafları havada kalıyor. Sen kendin adamı şikayet etmemissin başkan ne yapacak ? Ki başkan camia içinde en fazla demeci verende oydu.

Erden Timur'u elestirecegim bir nokta bu. Diğeri ise gidecek mi kalacak mı ? Hiç bir zaman net bir ifade kullanmadı. Bu da camiada olumsuz hava oluşturdu.
Şikayet etmediğini biliyor muyuz ki? Yani buna dair bir açıklaması falan oldu mu

Erden abi neden sampiyonluga giden yolda bir an birakacagim tartismasi cikarttin. Bence oyuncular demoralize olmus olabilir. Hic gerek yoktu.

Geri
Üst Alt