- 26 Ocak 2021
- 41.155
- 40.414
- 3.078
Kalacak olmasına sevindim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen sana katılıyorum. Gerçek Gs li ise kalıp savaşır. Ortamı bu terörist herife birakmazkendisi bu sezon transferlerde başarısızdır. tüm yük okan buruk'un üzerinde. pıstıysa, bıktıysa gidebilir. son maça kalmış şampiyonluk ya destek verecek ya da gölge etmeyecek. takımı sahipsiz bırakacaksa son hafta bu kulübün içinede bir daha girmesin.
Kim dedi kalacak diyeKalacak olmasına sevindim
kötünün iyisi şimdilik. Daha iyi yöneticiler vardı zamanında bir çırpıda sayarım. Haldun Üstünel vari transferlerle içimizden geçti bu sezon paralar zayi oldu.
Kendisi demiş toplantı sonunda gorevimizin basındayız hedefimiz sampiyonluklar diye.Kim dedi kalacak diye
KaynakKalıyor iki gözümün çiçeği
Şikayet etmediğini biliyor muyuz ki? Yani buna dair bir açıklaması falan oldu muErden bey bence kalacak ama keşke Koç'un kendisini tehtit ettiği olayi gün gerekli yerlere şikayet etseydi. Dava acsaydi. Başkan beni korumadi lafları havada kalıyor. Sen kendin adamı şikayet etmemissin başkan ne yapacak ? Ki başkan camia içinde en fazla demeci verende oydu.
Erden Timur'u elestirecegim bir nokta bu. Diğeri ise gidecek mi kalacak mı ? Hiç bir zaman net bir ifade kullanmadı. Bu da camiada olumsuz hava oluşturdu.