Elinden geleni yapacaktır
Galatasaray için nokta kadar iyilik yapan adamın elleri dert görmesin, dar gün yüzü görmesin
Galatasaray için nokta kadar iyilik yapan adamın elleri dert görmesin, dar gün yüzü görmesin
Erdem kim yavErdem Bey %100 gs idir o konuda şüphe olmasın. Fakat dursun denen kurnaz Erdem Bey'i kandırabilir. Onu ileride yönetimden uzaklaştırabilir.
Bir harf, Erden bey hakkında düşüncemizden önemli mi admirim.Erdem kim yav
Adamın ismi erden ulannnnnnErdem Bey %100 gs idir o konuda şüphe olmasın. Fakat dursun denen kurnaz Erdem Bey'i kandırabilir. Onu ileride yönetimden uzaklaştırabilir.
ulan adamın konusunu foruma ben açmışım, ta 2018 de hemen erdenci mi oldun heaAdamın ismi erden ulannnnnn
Helal olsun sana renkdaş. Böyle yuruyen gs liyi kesfetmissin
Işıtanla alakası yok.
Işıtan'ı ilk gün FT kovdu zaten. Bir halt yapamadan gitti kulüpten.
Öyle zengin birisi de değildi. Herkese bok atıp sonrasında ben demiştim de iyimiş, illaki birisi tutar.
Erden Timurla ilgili düşüncem de şu ana kadar sabit, Galatasaray tarihinde 1 milyar TLyi taahhüt eden başkası yok, varsa daha iyisi alsın stadın ismini; basketin ismini.
Cebinden para veren adam isteyip verene de böyle bok atacaksanız size her şey müstehak.
Zira şu ana kadar falsosu da yok umarım olmaz da.
saadmirim merhaba
Asla.Bir harf, Erden bey hakkında düşüncemizden önemli mi admirim.
Burak Elmas dışında herkes fayda sağladı GSCnin desteklediği.Galatasaray taşınmazları üzerinden bir çıkar görmüş olabilir, oralara çöreklenebilir ya da gerçekten dürüst olabilir o zaman da Özbek ile kısa zamanda ters düşer ayrılırlar.
Gsc’nin desteklediği kişiden hayır geldiğini ne zaman gördük?
Umarım yanılırım abi. İçimden bir ses Burak Elmas’ı bile arayacağız diyorBurak Elmas dışında herkes fayda sağladı GSCnin desteklediği.
Dursun Özbek'e zerre güvenmiyorum şu ortamdan çıkmak da zor, başarılı olmaları bence de kolay değil.Umarım yanılırım abi. İçimden bir ses Burak Elmas’ı bile arayacağız diyor