- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Kutlamada tribün ikna etmeli öyle iki tezahürat vs. yetmez baya Erden Başkanın üstüne oynamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünkü açıklamasını dinledin mi ? Kaçamak cevap verdi, kalacağım derdi eğer devam edecek olsaydı.gidecek gibi algılayanlar götünden uyduruyor adam sevincten cıldırıyordu bugun
kerem hariç o belliki gitmek istiyor
yok dinlemedım ama uzun süredir kaçamak cevap veriyor bırakacam da diyemiyorDünkü açıklamasını dinledin mi ? Kaçamak cevap verdi, kalacağım derdi eğer devam edecek olsaydı.
yok dinlemedım ama uzun süredir kaçamak cevap veriyor bırakacam da diyemiyor
yani kızgınlıgı kırgınlıgı olabilir ama mutlaka kalmalı nolursa olsun yarı yolda bırakırsa bizim icin zor olur üstelik yerını dolduracak adam da yok
erden cok duygusal bir adam cünkü samimi ve içten birisi ,kırgınlıkları var belli ama sanki başkanda erdensız bir sportif yönetim düşünmedi eğer düşünse mutlaka isimler filan cıkardı
yani erdenın dişini sıkıp kırgında olsa kalacagını düşünüyorum
![]()
Erden Timur dan geleceği hakkında açıklama
ERDEN TİMUR DAN GELECEĞİ HAKKINDA AÇIKLAMAbeinsports.com.tr
--
Erden Timur, "En başta hocama çok teşekkür ediyorum. Emeği çok büyük. Çok güzel bir kalbi var gerçekten. Galatasaray'a çok şey veriyor, gece gündüz. Tüm kalbimle herkese teşekkür ediyorum. Herkesi tek tek isim isim saymak istiyorum. Hak eden kazandı. Bu sonuca ulaştığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe derbisinin kaybedilmesini bir 'yol kazası' olarak gördüğünü belirten Timur, gelecekte görevine devam edip etmeyeceği yönündeki bir soruya, "Bugün şampiyonluk, diğer konuların ve kişilerin hiçbir önemi yok. Burada çok büyük bir ekip var. Ön plana çıkmamaya, görüntü vermemeye çalışıyorum. İnşallah daha nice başarıları olacak Galatasaray'ın. Müthiş bir camia gerçekten. Galatasaray'da tüm başkanların kupaları, şampiyonlukları var, kişilerin önemi yok. Daha nice başarılar olacak Okan Hoca ile." ifadelerini kullandı.
Keşke kalsa ama kalacak gibi durmuyor ne yazık ki.
hiçBu kişilerin önemi yok söylemi kdr saçma başka 1 söz daha yok.
Herkesin dilinde sakız olmuş fakat çok yanlış.
Kulüpleri daha değerli hale getiren başarılı değerli isimlerdir. Kulüplere güç katarlar, yeri gelir karakter katarlar.
Erden Timur kulübe değer katan ender yöneticilerden biridir. karşı taraf Acunu falan da toplarken, kendisinin ben kenara çekiliyorum artık deme gibi 1 hakkı yok.
Allah kimsenin içine boş yere koymaz bazı şeyleri deyip, sezon sonu artık bırakıyorum diyemezsiniz. Madem Allah içinize o aşkı koymuş, o hayali koymuş. o hayal peşinde devam etmeniz lazım.