Erden Timur

bi camiaya başat adamlardan biri olarak giriyorsan üstüne iddialı icraatler yapıyorsan o camiadaki namussuz düzen ve kliklerle de mücadele etmek için elinden geleni yapman gerekir, ağlayıp sızlayıp trip atıp gitmesi kendisinden soğuttu beni valla

tabii ki kimsenin gs camiasını adam etme borcu yok, yapmak zorunda da değil ama o yola girmişsen beklenti de ona göre olur erden bey

sağolsun son 2 sezonun mimarı oldu, çok önemli şeyler kattı ama geçen yaz transfer konusunda ciddi hatalar yaptığını da unutmamak lazım

kendisine neler neler demiş yalı çocuğu ile barışmak için olgun pekeri aracı yapan dursunu o gün silmiştir zaten erden başkan

bi camiaya başat adamlardan biri olarak giriyorsan üstüne iddialı icraatler yapıyorsan o camiadaki namussuz düzen ve kliklerle de mücadele etmek için elinden geleni yapman gerekir, ağlayıp sızlayıp trip atıp gitmesi kendisinden soğuttu beni valla

tabii ki kimsenin gs camiasını adam etme borcu yok, yapmak zorunda da değil ama o yola girmişsen beklenti de ona göre olur erden bey

sağolsun son 2 sezonun mimarı oldu, çok önemli şeyler kattı ama geçen yaz transfer konusunda ciddi hatalar yaptığını da unutmamak lazım
Duygusal davrandı.Bunuda kabul etti.Yarin başkan olduğunda bahsettigin klikler karsisina sanki cikmayacakmi?

Senin arkandan konuşan, senin için cemaatçi diye komisyoncu diye dedikodu yapan başkan ve yönetim ile kim çalışmak ister? Sen bu kadar hayatından ailenden feragat edip Galatasaray'ın her işine koşmuşsun çırpınmışsın hatta rakip takımın haysiyetsiz başkanı tarafından alenen tehdit edilmişsin, seni kimse savunmamış ama işin sonunda kendi ekip arkadaşların sana bunu reva görüyorlar. Başkanın dahil senin ayağını kaydırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Hanginiz devam ederdiniz aga? Ben devam etmem ama bir sonraki seçimde başkanlığa adaylığımı koyarım. Haysiyeti gururu olan hiçbir adam da devam etmezdi zaten.

Gitmeseydi diyen var duygusal davrandı soğudum falan diyen var. Ne kafası yaşıyorsunuz siz beyler? Bir kısım taraftara da hakikaten her şey müstahak yahu olacak iş değil.

Senin arkandan konuşan, senin için cemaatçi diye komisyoncu diye dedikodu yapan başkan ve yönetim ile kim çalışmak ister? Sen bu kadar hayatından ailenden feragat edip Galatasaray'ın her işine koşmuşsun çırpınmışsın hatta rakip takımın haysiyetsiz başkanı tarafından alenen tehdit edilmişsin, seni kimse savunmamış ama işin sonunda kendi ekip arkadaşların sana bunu reva görüyorlar. Başkanın dahil senin ayağını kaydırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Hanginiz devam ederdiniz aga? Ben devam etmem ama bir sonraki seçimde başkanlığa adaylığımı koyarım. Haysiyeti gururu olan hiçbir adam da devam etmezdi zaten.

Gitmeseydi diyen var duygusal davrandı soğudum falan diyen var. Ne kafası yaşıyorsunuz siz beyler? Bir kısım taraftara da hakikaten her şey müstahak yahu olacak iş değil.

ağlamak yerine adam akıllı muhalefet etseydi diyorum sadece, dursun’un altında çalışmayı da en başta kendisi seçti zaten

soğumaktan kastım tekrar geldiğinde erden başkan gerekeni yapar diyemem ben, atıyorum genel kurulda iki laf edildi diye triplere girmeyeceğini bilemem

Adam yönetimden çekilerek mücadele ediyor işte. Alın bakın bu capsizlarin bensiz ne mal olduklarını görün dedi. Bu da bir mücadele şekli değil mi? Bunlari daha ne kadar sırtında taşıması gerekiyordu. 2 ayda sonucu gorduk iste. Hem bütün işleri bir adamın üstüne yikacaksin, başarılardan nemalanacaksin, sonra da sen çok parladin diyip altını oyacaksin. Sonra o adam gidince de suclu olacak. Olmaz.

Tamam hadi meydan bunlara kaldi yok mu kulübü çekip çevirecek, parlayacak adam hadi çıkip parlasin. Öyle olmuyormuş demek ki.

Bu arkadas ön plandaydi iki sezon ozellikle transfer donemlerinde ama tum taraftarin bu kadar uzerinde durmasi ve resmen 2 sampiyonlugu Erdem Timur'a baglamasi kadar komik bir olay yok. Yani insan kaybedince ya da uzulunce harbi iq da dusuyor sanirim..

Guzel motivasyon taktikleri ve temsil gucu iyi olmasini ozlemekle beraber bu konuda da sakin olmakta fayda var. Bi ara Haldun muydu neydi o vardi boyle taraftar salaklasiyordu konusu gecince..

Adam yönetimden çekilerek mücadele ediyor işte. Alın bakın bu capsizlarin bensiz ne mal olduklarını görün dedi. Bu da bir mücadele şekli değil mi? Bunlari daha ne kadar sırtında taşıması gerekiyordu. 2 ayda sonucu gorduk iste. Hem bütün işleri bir adamın üstüne yikacaksin, başarılardan nemalanacaksin, sonra da sen çok parladin diyip altını oyacaksin. Sonra o adam gidince de suclu olacak. Olmaz.

Tamam hadi meydan bunlara kaldi yok mu kulübü çekip çevirecek, parlayacak adam hadi çıkip parlasin. Öyle olmuyormuş demek ki.

eyvallah bu da bir mücadele şekli ama kendi yarattığı takımın 1-2 sezon kaosa sürüklenmesi kime ne kadar yarar?

geldiğinde ne başaracak da bu kaybı nötrlemiş olacak?

kendi payını ispatlamış olacak tek derdi oysa da bir şey diyemem kimse gs için kendini feda etmek zorunda değil

eyvallah bu da bir mücadele şekli ama kendi yarattığı takımın 1-2 sezon kaosa sürüklenmesi kime ne kadar yarar?

geldiğinde ne başaracak da bu kaybı nötrlemiş olacak?

kendi payını ispatlamış olacak tek derdi oysa da bir şey diyemem kimse gs için kendini feda etmek zorunda değil
Kötülerin yanında kalip onları sırtında taşımaya devam etmesini isteyecek kadar bencil olmayalım bence. Adamın nelerle uğraştığını bile tam bilmiyoruz.

Adına ister çimento ister tutkal isterseniz japon yapıştırıcı deyin. Bu adam takım kimyası için herşeydi. Tamamen bizden biriydi. Sonsuz güven veriyordu. Başkan dahil tüm yönetim bu adamın tırnağı olamaz.

Kötülerin yanında kalip onları sırtında taşımaya devam etmesini isteyecek kadar bencil olmayalım bence. Adamın nelerle uğraştığını bile tam bilmiyoruz.

zaten erden başkana şahsi bir şey demem ben sadece bu işlere giren adamların nasıl davranması gerektiğine dair fikirlerime göre bi değerlendirme yapıyorum, camianın pisliğini bilerek girdi ve dursun gibi bi adamı sırtında taşımaya razı olarak girdi ki yıllardır hepimizden iyi tanıyordur dursunu, o zaman ona göre yorum yapılması da çok haksızlık olmaz bence

tabi dediğin gibi bilemeyiz belki de normalden öte bi kötülükle karşı karşıya kaldı o durumda söylediklerim geçersiz kalır

inşallah bir an önce başkan olarak gelir, daha hazırlıklı ve mücadeleci bi tavırla gelebilirse zaten kimse önünde duramaz

şu denli gs aşığı adamı ikna etmek için 20dk ya falan ihtiyaç var aslında. gitmesini, konuşmasını bilene. yönetimin ciddi yükünü çekiyordu bu adamı kaybetmek için gerizekalı olmak lazım. sorunları görmemek içinde salak. bunlara rağmen hamle yapmamak da ahmaklık. bu yönetimdeki avellerin ego savaşında kaybeden gs olacak haberleri yok.

Özellikle yabancı - tüm oyuncular için bir yönetici, bir profesyonelden fazlası olduğunu herkes biliyordu ve söyledi.

Bir gruptaki çok sevilen bir yoldaşınıza haksızlık yapıldığını düşünrseniz, rahatsızlık-huzursuzluk-mutsuzluk duyarsınız. Moraliniz bozulur.

Yavaş yavaş bu yöndeki emareler çoğalıyor, maalesef yanılmayacağız.

şampiyonluk kaçsaydı görürdüm ben erden timur diye ağlayanları. ama galatasarayin menfaatlerini düşünmedi diyemeyiz. transferlerin bazısı takımı ileriye götürmedi desem belki hoca kazanamadı bu adamları. son zamanları gereksiz duygusallıklar yaşadı beni bir tek icardi anladı o da yanlış anladı gibi serzenişler gereksizdi. ülke olarak sanırım duygusallık hep ağır basacak bu da bir sorun. sonuçta dursun ozbek'e taraftar nezdinde kredi sağlayan kendisi oldu.

Mümkünse başlığına gelip gölge etmeyin.

Adama iftiralar, komisyoncu lafları atılıyor, o lafları edenlerle beraber çalışması gerekiyormuş da ağlamışmış, hadi ordan ya. GSYİAD kulübün her yerine yayılmış, hem takımla gece gündüz ilgilensin hem de kulüp siyasetiyle uğraşsın bir de eşi kanserken. Zaten vicdan olsa şöyle saçma sapan şeyler yazmaya son verirsiniz.

Tek bir kişi değil mi bu adam, koca Galatasaray yerine doldurabilecek kimseyi çıkaramıyor mu, tatava yapmayın da hadi doldursunlar yerini.

Kim ne sağladı bilmem de ben Dursun'a kredi falan sağlamadım. Erden Timur'dan dolayı bu herife tahammül ediyorduk sadece. Yoksa Dursun'un ne mal olduğu bir önceki yönetiminden belliydi. Zengin biri olmasına rağmen Galatasaray'ı büyük bir aşk ile duygu ile yaşayan adamları tercih ederim tıpkı Erden Timur gibi. Hem zengin olup hem de kendi menfaatlerini Galatasaray'ımızın önünde tutan adamlar bu kulübün en büyük düşmanlarıdır. Hatta Fırıldak Ali, bu düşmanların yanında melaike kalır.

Hala daha Erden Timur boklayıp Dursun'u bu cendereden çıkarma derdinde olanlar var da yemez. Geçin bu ayakları.

Mümkünse başlığına gelip gölge etmeyin.

Adama iftiralar, komisyoncu lafları atılıyor, o lafları edenlerle beraber çalışması gerekiyormuş da ağlamışmış, hadi ordan ya. GSYİAD kulübün her yerine yayılmış, hem takımla gece gündüz ilgilensin hem de kulüp siyasetiyle uğraşsın bir de eşi kanserken. Zaten vicdan olsa şöyle saçma sapan şeyler yazmaya son verirsiniz.

Tek bir kişi değil mi bu adam, koca Galatasaray yerine doldurabilecek kimseyi çıkaramıyor mu, tatava yapmayın da hadi doldursunlar yerini.
Gs kişilere muhtaç değildir dediler ama

Gs kişilere muhtaç değildir dediler ama
Burası Orta Doğu. Sistem yok, şahıs var. Tarih boyunca neredeyse hep öyle oldu. Fatih, İstanbul'u fethetmeye giriştiğinde devletin en önemlileri engellemeye çalışmış, Mustafa Kemal meclis tarafından Başkomutan ilan edilene kadar ki süreç ortada...

Geri
Üst Alt