Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.700
- 66.790
- 5.003
Yönetime bak.Dursun,eray,metin. Erden timur yine iyi dayanmışSavaşmalıydı diyenleri böyle bir ortamda görmek gerekir. Öyle kolay işler değil. 2 yıl iyi dayandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetime bak.Dursun,eray,metin. Erden timur yine iyi dayanmışSavaşmalıydı diyenleri böyle bir ortamda görmek gerekir. Öyle kolay işler değil. 2 yıl iyi dayandı.
gitti işte kankİlk göreve geldiğinde zamanı olmamasına rağmen hazır kıta bekleyen okan yerine marko rose u istemesi nasıl bir kral olduğunu gösteriyodu
2 sene boyunca takımın
Hem başkanıydı
Hem sdsi
Hem tdsi
Hem aklı
Hem abisi
Herşeyiydi
Kimse başarıları sahiplenmeye kalkmasın
Okanı seçmesinden anlamalıydım
Okanıda al git
Kralla okan yüzünden ayrışmışımgitti işte kank
Erden Başkan dan af dilersen kabulümdür.Kralla okan yüzünden ayrışmışım
Ama süreci de biliyoruz okan yerine rose u istemişti
Olmayınca mecbur okanla anlaşmak zorunda kaldı
Aflık bi olay yok amaErden Başkan dan af dilersen kabulümdür.
tamam şimdi dursun u göndereceğiz.Aflık bi olay yok ama
Erden reis öyle bir adam ki yanlış yapmasak da özür dileriz adam da oluruz
Bunlardan değil yönetim komedi dans üçlüsü bile olmaz. Ellerine iki davar ver giderler ormanda kaybedip gelirler bunlar.Yönetime bak.Dursun,eray,metin. Erden timur yine iyi dayanmış
Feramuz seni ariyordu bu ilgilen istersen reis.Özledim
Feramuz seni ariyordu bu ilgilen istersen reis.
Ulan dursun ulan dursun
Adaylığını koyup olağanüstü genel kurul çağrısı yapmalı.
Fakat kendine yepyeni bir ekip oluşturup gelsin.
Sportif direktör, teknik direktör, antrenörler, scout ekibi zaten değişim olmazsa olmaz bir konu.
En az bunlar kadar önemli olan bir diğer konu ise, ne kadar yönetimler gelip-geçerse geçsin adam akıllı kimsenin elini taşın altına koymadığı alt yapı konusunda her şeyi sil baştan yapmalıyız. İlk 11'i geçtim rotasyona topçu çıkmıyor doğru düzgün. Potansiyel biri çıksa da biz parlatamıyoruz, kaybolup gidiyor. Bunda teknik ekibin de payı var tabii ki. Maçın koptuğu lig maçlarında bir son 15-20 dk bile oynatılmıyorlar.
Bir yeri yamayıp diğer yeri bırakmak olmaz. Sepette hiç çürük elma olmamalı.