Erden Timur

cekedini atsa başkan olması lazım bu ülkenin herhangi bi spor kulübünde. o aday olsun, seçmezlerse de ayıbı ve diyeti bize kalsın

Başkan olursa 2-3 sezon içinde üçüncü avrupa kupamızı alırız.

1724871634330.webp

Ulan dursun ulan dursun

şunun dillendirilmesi ayrı...

dibinden ayırmayıp ama arkasından hep sallayan başkan profilnin hala devam ediyor olması ayrı bir skandal...

bizim kulüpte genel kurul bencil olmuş - ucu bana dokunmasında modunda - sahip çıkılmıyor , olan biteni anca izliyorlar. ne zaman dursuna giydirmek , ses çıkarmak prim verir , o zaman sesler yükselir...

Adaylığını koyup olağanüstü genel kurul çağrısı yapmalı.
Fakat kendine yepyeni bir ekip oluşturup gelsin.
Sportif direktör, teknik direktör, antrenörler, scout ekibi zaten değişim olmazsa olmaz bir konu.
En az bunlar kadar önemli olan bir diğer konu ise, ne kadar yönetimler gelip-geçerse geçsin adam akıllı kimsenin elini taşın altına koymadığı alt yapı konusunda her şeyi sil baştan yapmalıyız. İlk 11'i geçtim rotasyona topçu çıkmıyor doğru düzgün. Potansiyel biri çıksa da biz parlatamıyoruz, kaybolup gidiyor. Bunda teknik ekibin de payı var tabii ki. Maçın koptuğu lig maçlarında bir son 15-20 dk bile oynatılmıyorlar.
Bir yeri yamayıp diğer yeri bırakmak olmaz. Sepette hiç çürük elma olmamalı.

Adaylığını koyup olağanüstü genel kurul çağrısı yapmalı.
Fakat kendine yepyeni bir ekip oluşturup gelsin.
Sportif direktör, teknik direktör, antrenörler, scout ekibi zaten değişim olmazsa olmaz bir konu.
En az bunlar kadar önemli olan bir diğer konu ise, ne kadar yönetimler gelip-geçerse geçsin adam akıllı kimsenin elini taşın altına koymadığı alt yapı konusunda her şeyi sil baştan yapmalıyız. İlk 11'i geçtim rotasyona topçu çıkmıyor doğru düzgün. Potansiyel biri çıksa da biz parlatamıyoruz, kaybolup gidiyor. Bunda teknik ekibin de payı var tabii ki. Maçın koptuğu lig maçlarında bir son 15-20 dk bile oynatılmıyorlar.
Bir yeri yamayıp diğer yeri bırakmak olmaz. Sepette hiç çürük elma olmamalı.

15 yıl sonra falan başkan olur imo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4/4’lük biri degil

Hataları var ama hata her şirkette olur

Çok fazla dillendirilmesine gerek yok bu sezon sattı gitti bizi açıkçası

Et’ye kapalı kapılar ardında yapılanları göz ardı etmiyorum ama çıkıp konuşacaktı o dönem tüm taraftar arkasındaydı dursunu da yerdik

Konuşmamayı tercih etti ve Gs tarihinde 1 sezonu çöpe atmış oldu

Et’ye saygım var ama sevgim geçen seneki gibi degil, sürekli dillendirilmesi saçma

seçim öncesi olanları açıklamalıydı yönetimde olup olmayacağını bile açıklamadı.

Geri
Üst Alt