Erden Timur

Ben Erden Timur'un bilinçli, bilerek ve isteyerek kara para aklama vs işlerinin içerisinde olacağına zerre inanmıyorum.
Veya kara para olduğunu bildiği ama ne kadar çok para kazanacağını duyunca olsun ya göz yumayım diyeceğine gram inanmıyorum
Olsa olsa kendisinin ve ekibinin iyi niyetini kullanarak kandırıldıkları veya gerçekleri gizleyerek yapılan ticari işlem veya ilişkilere alet olduklarını düşünüyorum
Sonradan farkedilen ama iş işten geçmiş durumlar olabilir

Rambo Okan’dan beterlerini gördük bu son günlerde. Ve bunlar sözde eğitimli ve önemli mesleği olan insanlardır.
O yüzden bende herşey beklerim bunlardan.
Kulübün haklarını savunmaktan aciz sadece kendilerini düşünen sözde yöneticilerimiz yüzünden bunlar daha da artıyor.
Üstteki yazılan herif mesela yargıtay üyesi ama hiç korkmadan bize iğrenç bir şekilde sallayabiliyor.

3 maymun oynayanlarin elbet bir gun hesabi kesilir(cikip bu adami savunmayan divan uyelerinden bahsediyorum) - sevinenler vardir muhakkak. Onlar ciddi arastirilmali mesela kuluo ici bilgileri sizdiriyor mu, 7/24 derdi dusmanlik olan fenerbahcedeki bir organizmanin parcasi olanlar bunlarla iliskili midir gibi...

Turkiye burasi, zengin ve varlikli birinin illa bir yerde bir noktasindan bir sey bulunur bu duzende.

En buyuk sorun, kisisel seyleri camialarin olayi diye ele alip, ordan yola cikarar karsi tarafi da adagi cekme cabasi... Ulke nereye gidiyor ama bir seyler yapabilecek kuruluslar, insanlar, medya sadece camur atma, kotuleme derdinde.

Niyet adalet olsun, dogrular ortaya ciksin degil. Niyet cok kotu. Bastan sorunlu yani sistem zaten.

Bunlar yapilirken sokaktaki vatandasa neler yapilmaz...

O kadar bariz ki Ali Koc isminin hem saran konusunda hem erden timur konusunda arkaplanda oldugu... Direkt olmasa bile dolayli yoldan.

Baskanligi geri alayim, gundemde fener harici Galatasarayida ekleyeyim. Ama su chobani sponsorlugu bilmemne 2 haftadir konusulanlarin yarisi kadar kalmadi dillerde. Orayi da bi dessenize neler cikar acaba...ama yok siyasetteki kanser fener camiasinin icinede islemis besbelli.

Ama o sirada dis politikada neler konusuluyor,sosyal medyada yabancilarda asiri derecede turkiye - israil(yunanistan ve kibrisla beraber) gundemi var. Dun yalova da catisma vs falan var, bir olaylar donuyor.

Ama yok, biz gundemi fenerin baskani sunu yapti, gsnin en sevilen(taraftarlarca) yoneticisi bunu yapmisi konusalim.

Ya hadi bi gidin isinize

O kadar bariz ki Ali Koc isminin hem saran konusunda hem erden timur konusunda arkaplanda oldugu... Direkt olmasa bile dolayli yoldan.

Baskanligi geri alayim, gundemde fener harici Galatasarayida ekleyeyim.

Ama o sirada dis politikada neler konusuluyor,sosyal medyada yabancilarda asiri derecede turkiye - israil(yunanistan ve kibrisla beraber) gundemi var. Dun yalova da catisma vs falan var, bir olaylar donuyor.

Ama yok, biz gundemi fenerin baskani sunu yapti, gsnin en sevilen(taraftarlarca) yoneticisi bunu yapmisi konusalim.

Ya hadi bi gidin isinize
mhpnin adamı trnin en zengin ailesinin veledi iktidar için harıl harıl çalışıyor

mhpnin adamı trnin en zengin ailesinin veledi iktidar için harıl harıl çalışıyor
Kanitlayamayiz bunu ama dusuncesi bile cok fena.

Gercekten fenerden bagimsiz soyluyorum bunu.

Ali koc hastalkli bir dusunce yapisinda olan bir adam. Kum havuzunda oynar gibi sacmasapan isler pesinde oldu hep.

Ben kucukken sag sol zitligi vardi hep siyasette. Anlamazdim ama buyuklerin tavrindan anlasilirdi. Simdi geriye baktigimda ne kadar basit nedenlermis o karsitlik. En azindan ulke menfaatine konusanlar varmis disaridan bakinca.

Simdi tamamen pislik yuvasi siyaset. Hic bir politikaci gundemsiz , kendi eksinde planladigi bir ajandasi olmayan milletin vekili ya da fazlasi degil.

Hepsinden suphe duyuyorum, bir tanesine bile zerre guvenim yok. Ulke nufusuna oranla bir avuc insan resmen herkesin hayatinin icine ediyor ve ben bundan asiri derecede biktim

Masak raporunu ve ifadesini okuyunca normal de hemen serbest kalmasi gerekir cünkü bunun bir mantigi yok ev satarken sabika kaydi isteyemez

Ama sürecin bu kadar uzamasi kötü’ye isaret

Tutuklu yargilanacagini düsünüyorum

Geri
Üst Alt