Erden Timur

Eski Açık yayını dakika 30 itibariyle Fb trollerine laf yetiştirmeye çalışıyolar

Derdiniz ne ya sizin

Trollerin amacını gerçekleştiriyonuz başka bi şey yapmıyonuz şu an

Heriflerin yegane amacı bu uyduruk düzlemde konuşulması

Yeter ya kapatın yayını cesaretiniz yoksa

Burdan dönme durumu var mı ki ?

Savcının tutuklama talebi yapıp hakimin serbest bırakma durumu oluyor mu genel olarak
Hakim tutuklama talebinin gerekli ve olçülü olmayacağı kanaatine varırsa adli kontrol tedbiri uygulayabilir. Pek çok kez yapmışlığım var. Yani hakim taleple bağlı değildir.

Bu gelirle tutuklu kalıp beraat etsen yattığın yerden üç katı maddi manevi tazminat kazanırsın. Kendisinin durumunu buradaki taraftar kadar sorun ettiğini sanmam.

saadettin saran kızıyla karşılaşmasında yüzünü eğdi bakamadı kızına ve sarılıp ağladı .
şimdi bu adamı para pul başkanlık kurtarmadı kurtarmaz.

Yalnız cok ilginc şekilde, bu isi kurcalayan malum kişiyi bizim taraftarda dogru düzgün konusmuyor cok ilginc degilmi

En iyisi sakince gelişmeleri takip etmek. Adil yargıyı etkilemeye çalışmak suçtur. Sonuçta bu süreci manipüle etmeye çalışanlar zararlı çıkacaktır. Adalet er geç yerini bulur. Erden Timur suçlu da çıksa suçsuz da çıksa olay hakkında algı operasyonu yapanlar zararlı çıkacaktır.

İddialar da mantıklı değil, en basiti şu işi yapan adam kendi hesabından herşeyi kayıtlı mı yapar akıl var mantık var.

Çamur attılar izi kalsın diye bana göre, adli kontrolle serbest bırakırlar diye tahmin ediyorum hala, ortada karartılacak birşey yok hepsi banka kaydı zaten.
Reis bu iş şaka değil, adamı terörden sevkettiler. Terörden sevk öyle adli kontrol ile olmaz. Hakim, başlarım ulan sevkinize, tek kişilik bir terörist mi olur deyip talebi reddedecek yada bu iş teröre getirildi hayatın olağan akışını bir durum var diyip tutuklama verecek. Ortası olmaz gibi.. sen terör diyorsun ancak tek bir kişiyi yargılayacaksın. Olmaz ki.. şüpheli göz altında iken suç vasfı değiştirildi iki dosyada. Biri lehe (saran) biri aleyhe (Timur)

Reis bu iş şaka değil, adamı terörden sevkettiler. Terörden sevk öyle adli kontrol ile olmaz. Hakim, başlarım ulan sevkinize, tek kişilik bir terörist mi olur deyip talebi reddedecek yada bu iş teröre getirildi hayatın olağan akışını bir durum var diyip tutuklama verecek. Ortası olmaz gibi.. sen terör diyorsun ancak tek bir kişiyi yargılayacaksın. Olmaz ki.. şüpheli göz altında iken suç vasfı değiştirildi iki dosyada. Biri lehe (saran) biri aleyhe (Timur)
Terör değil yav.
Dijital olaylara bakan birim orası olduğundan mecbur sevk edilecek yer değil mi.
Hakim beye soralım.
@İsmail Zara

Benim anlamadığım şu adam müteahhit mi vergi memuru mu? Her ev satan paranın kaynağını mı kontrol ediyor? Bu nasıl bir anlayış arkadaş?

Gidişata engel olunmazsa 3 sene içinde Ali Koç üst üste 10 şampiyonluk serisine başlar bir de masa başında 10 tane daha alır

Bu camia bunu hak etmiyor diyemem maalesef. Çok yüz üstü bıraktık Galatasaray'ı bizlere emanet edenleri

Ulan koca camia 40 milyon taraftarı var. Tüm düsturunu Galatasaraya göre sekillendiriyor bu taraftar zor muydu camia olarak açıklama yapmak destek çıkmak vallahi yazık ya. Şu adama bombanın üstüne yat patla diyorlar en büyük parça da bize girecek haberimiz yok. Resmen kurtlar vadisi repliğini yaşıyoruz.

En iyisi sakince gelişmeleri takip etmek. Adil yargıyı etkilemeye çalışmak suçtur. Sonuçta bu süreci manipüle etmeye çalışanlar zararlı çıkacaktır. Adalet er geç yerini bulur. Erden Timur suçlu da çıksa suçsuz da çıksa olay hakkında algı operasyonu yapanlar zararlı çıkacaktır.
Aman hocam sakin demeseydin iyiydi ben bi sakin olun dedim 35 kişi üstüme çullandi 😁

Burdan dönme durumu var mı ki ?

Savcının tutuklama talebi yapıp hakimin serbest bırakma durumu oluyor mu genel olarak
Tabii ki var, ortada suçu netleştiren birşey ben göremiyorum. Şüpheli işlem görmüşler, hayatın olağan akışına aykırı demişler, sebep bu.

Ortada delil karartma gibi bir ihtimal de görmüyorum herşey banka kayıtlarıyla sabit, bu durumda niye tutuklansınki, basit şekilde mantık yürütüyorum.

Tff ye ezildik, mhk ye ezildik, hakemlere ezildik, tüm medya gücü alayı fb tarafında. Her konuda eziliyoruz. Valla açık söyleyim dağılışımız bir travmatik şampiyonluk kaybına bakar.

Geri
Üst Alt