Erden Timur

bunun dediğini yapıp hukuka uyuyorum tapuları veriyorum deyip emniyete uymasa ne olacaktı kim bilir

adam tazminatı göze alıp vermemiş daireleri ve bugün bakıyorsun yine bir şekilde içeride
avukatın dediği gibi bence kendi hatası var orada. bu ülkede birşeye güven olmayacağını herkes biliyor, resmi bir yazı istemeliydi

O sırada Dursun Özbek ilk önce Hatay mı yada başka bir deprem bölgesindeki etkinlikteydi oradan Erzincan'a geçtiler. Hangi yönetim kurulu toplantısı? Taraftarın tepkisi üzerine hemen böyle etkileşim haberleri taraftarı ekstra sinirlendireyim hem de taraftar zaten kızgın o kızgınlıkla etkileşim alayım.

Erden Timur’a mektup yazmak isteyenler aşağıdaki bilgilerle yazabilir.

Zarfın sol üst köşesine
Gönderici: Ad Soyad, Adres

Sağ alt köşesine
Alıcı: Erden Timur
Adres: Sekizkumlar Mah. Çanta Cad. Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Silivri/İstanbul
Blok ve Oda : B-20

Cezaevinde olmanın psikolojisini bilen biri olarak mektup almanın ne kadar önemli olduğunu anlatamam. Kendisini seven herkesin ona destek ve iyi niyetlerini iletmesi moral olacaktır. Zor bir şey değil, bir A4 kağıdı, zarf ve kalem yeterli.

*Cezaevine gönderilen mektuplar önce kurum görevlilerince okunur. Tehdit ve hakaret içerikli mektuplar tutukluya iletilmez ve yazanlar hakkında işlem yapılır.

Zarfın sol üst köşesine

Sağ alt köşesine
Adres: Sekizkumlar Mah. Çanta Cad. Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Silivri/İstanbul

Cezaevinde olmanın psikolojisini bilen biri olarak mektup almanın ne kadar önemli olduğunu anlatamam. Kendisini seven herkesin ona destek ve iyi niyetlerini iletmesi moral olacaktır. Zor bir şey değil, bir A4 kağıdı, zarf ve kalem yeterli.

*Cezaevine gönderilen mektuplar önce kurum görevlilerince okunur. Tehdit ve hakaret içerikli mektuplar tutukluya iletilmez ve yazanlar hakkında işlem yapılır.

Yarın yazacağım

Alinan karar yasalara uymuyor hukukculara göre

Öyle bir düzen var ki sucsuz yere tutuklanan insanlarin hakkini arama sanslari yok

1767123410070.webp

Zarfın sol üst köşesine

Sağ alt köşesine

Ben yazıcam

hala neyin suç oluşturmuş olabileceğini anlamadım.
kripto olayı tamamen laf salatası gibi ya da ben anlamadım
veysel şahine evleri verme demişler vermemiş haberleri var yani
bi de kuyumcu işi var, güya futboldan ayırdılar mevzuyu da eyüplülerle aynı zmnda işlem yapmış aynı yerde. kafa bulandırmak için yazmışlar gibi
gsli bir savcı bu namussuzluğu bi kaç günde imha etmeli

Galatasaray'ın Twitter hesabı da Bilal Erdoğan fan hesabı gibi kullanılıyor..

hala neyin suç oluşturmuş olabileceğini anlamadım.
kripto olayı tamamen laf salatası gibi ya da ben anlamadım
veysel şahine evleri verme demişler vermemiş haberleri var yani
bi de kuyumcu işi var, güya futboldan ayırdılar mevzuyu da eyüplülerle aynı zmnda işlem yapmış aynı yerde. kafa bulandırmak için yazmışlar gibi
gsli bir savcı bu namussuzluğu bi kaç günde imha etmeli
Kripto para transferi yaptığı adam tedarikçisi gibi bir şeymiş. Devamlı iş yaptığı biri yani. Yine gazetecilere göre suçlu veya kaçakçı biri değil

Geri
Üst Alt