- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
Ne yapalım kanka? Gittin mi Silivri’ye cezaevinin önüne? Bi kendini zincirle orada![]()
Hehe çok komik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapalım kanka? Gittin mi Silivri’ye cezaevinin önüne? Bi kendini zincirle orada![]()
Bana gore zaten esas olay bunu onlemek.Önce bi içerden çıksın da gerekirse olmasın başkan
Ailesi her şeyden önemli
Erden Timur'u severim, çok iyi ve faydalı bir Galatasaraylıdır ama bu konuya Galatasaray spor kulübünün bir dahlininin olmaması normaldir zira soruşturmada Galatasaray'ın adı 1 kez bile geçmiyor. Galatasaray'ı yöneten kişiler bireysel manada yanında dururlar durmazlar kendilerinin bileceği iş bu noktada kurumsal olarak yargı sürecine eklemlenmek kulübün işi değildir.
Konuya gelince; Erden Timur'un bir suçu olduğunu düşünmüyorum, GSMH'nın yüzde 20'sini elinde bulunduran monarşi oligarkının ego tatmini gibi durmakta ama ben de babamın oğlu olsa hiç bir sermayedara acımam veyahut yanında olmam. Herkes kendi başının çaresine baksın. Öte taraftan uA'nın yanında saf tuttuğu bir olay kötü bir olaydır.
Yokmu yeni haber?