Erden Timur

1767293884021.webp

"bu gün sözlük adına ziyaretine gittim.
sözlüğe selamı var.
kendisinin başına gelenlerin kimden ve neden olabileceği hakkında konuştuk, galatasaray konuştuk, icardi konuştuk, melo konuştuk, rahmetli mustafa cengiz başkanı andık.
kendisi çok iyi bir galatasaraylı. ve tam da bu sebepten tutuklandı kanaatindeyim.
bu sebeple mektup yazabilecek her bir kişinin mektup yazmasını tavsiye ederim.
içeride internet yok, bilgisayar yok. ilk hafta radyo televizyon bile ayarlanamamış olabilir.
bu nedenle dileyen herkesin bir entri sözlüğe bir mektup silivriye yazmasını tavsiye ediyorum.mektuba ilişkin bilgi ve adresi aşağıya alıntılıyorum.

zarfın sol üst köşesine
gönderici: ad soyad, adres

sağ alt köşesine
alıcı: erden timur
adres: sekizkumlar mah. çanta cad. marmara kapalı ceza infaz kurumu silivri/istanbul
blok ve oda : b-20
mektup yazarken mektupların teslim edilmeden önce görevliler tarafından okunduğunu unutmayın.
bu nedenle küfürlü ve suç unsuru içerebilecek herhangi bir mektubun teslim edilmeyeceğini buna aykırı mektuplarla ilgili dava açılabileceğini de göz ardı etmeyin."

Önce bi içerden çıksın da gerekirse olmasın başkan

Ailesi her şeyden önemli
Bana gore zaten esas olay bunu onlemek.

Su mesaj net cikiyor benim gozumde "baskan olursan bu sekilde bir suru noktadan ugrasilacak" gibi yere variyor kafam.

Su davanin detaylari cok komik cunku.

Ailesi yipransin , onun yuzunden hic dahil olmasin ,ortaya cikmasin hedefi de var gibi.

Sİyasi bir gundemle pek alakali durmuyor ama ordan destek geldigi belli. O nedenle Koç bu ise dahil diye dusunuyorum zaten.

Erden Timur'u severim, çok iyi ve faydalı bir Galatasaraylıdır ama bu konuya Galatasaray spor kulübünün bir dahlininin olmaması normaldir zira soruşturmada Galatasaray'ın adı 1 kez bile geçmiyor. Galatasaray'ı yöneten kişiler bireysel manada yanında dururlar durmazlar kendilerinin bileceği iş bu noktada kurumsal olarak yargı sürecine eklemlenmek kulübün işi değildir.

Konuya gelince; Erden Timur'un bir suçu olduğunu düşünmüyorum, GSMH'nın yüzde 20'sini elinde bulunduran monarşi oligarkının ego tatmini gibi durmakta ama ben de babamın oğlu olsa hiç bir sermayedara acımam veyahut yanında olmam. Herkes kendi başının çaresine baksın. Öte taraftan uA'nın yanında saf tuttuğu bir olay kötü bir olaydır.

Erden Timur'u severim, çok iyi ve faydalı bir Galatasaraylıdır ama bu konuya Galatasaray spor kulübünün bir dahlininin olmaması normaldir zira soruşturmada Galatasaray'ın adı 1 kez bile geçmiyor. Galatasaray'ı yöneten kişiler bireysel manada yanında dururlar durmazlar kendilerinin bileceği iş bu noktada kurumsal olarak yargı sürecine eklemlenmek kulübün işi değildir.

Konuya gelince; Erden Timur'un bir suçu olduğunu düşünmüyorum, GSMH'nın yüzde 20'sini elinde bulunduran monarşi oligarkının ego tatmini gibi durmakta ama ben de babamın oğlu olsa hiç bir sermayedara acımam veyahut yanında olmam. Herkes kendi başının çaresine baksın. Öte taraftan uA'nın yanında saf tuttuğu bir olay kötü bir olaydır.

Gördük leş yönetimin Galatasaraya laf edenlere karşı aciziyetini zaten o yüzden bu konuda da bi şey beklemiyoruz da sen çok iyi ve faydalı bir Galatasaraylı dediğin adam için hem suçsuz hem de ifbli şerefsizin komplosuna düştü dedikten sonra nasıl kendi başının çaresine baksın diyosun onu anlamadım. Haksızlık yapıldığını bile bile bana ne demek nasıl bir şey.

Geri
Üst Alt