Erden Timur

Insallah haber dogrudur. Son zamanlarda duydugum en iyi haber olur.

maalesef üfürme gibi duruyor haber inş gerçekleşir

Çıkışı kesinleştiği an karşılama için ultraaslan umarım bir organizasyon yapar. Galatasaray için adama neler yaptilar

Çıkacağı haberinin aslı astarı var mı? Tutukluluğuna yapılan itirazı sulandırmak için yalan haber falan yaparlar.

Yaw bu gsc neden böyle arkadaş ya
Her konuda hep uçlarda
İnşallah çıkar bayram ederiz orası ayrı da
Bu dava sonuçlanmadan sizce başkan adayı olabilir mi Erden Timur?
Bu mümkün mü sizce Gaassarayda?

Hadi reis kulaklarımız ve gözlerimiz senden gelecek iyi haberlerde İnşallah tez zamanda mağduriyetin giderilir.

Uyuşturucu partileri yapan, bahçesinde yetiştirdiği iddia edilen adam hiçbir şey olmamış gibi spor kulübü başkanlığı yapıp ekran önünde kalmaya devam ederken bilmem kaç yıl önce, kendi özellikle dikkat ettiği bir konuda acaba şöyle böyle mi oldu gibi soru işaretleriyle tutuklu olması çok tuhaf ya.

İlla mahkeme süreci yaşayacaksa da adli kontrol şartıyla serbest bırakılır, ne yapacak devleti mi yıkacak bu adam? Aynısı Fatih Altaylı için de geçerliydi, ne yaptı da bu adamlar böyle uç noktalarda muameleye maruz kaldılar?

Gözünüzü seveyim küstürmeyin şu adamları bu ülkeye. Hiçbir şey olmasa bile tv önüne çıkıp "Bakın kardeşim biz sorumlu insanlarız. Bugün dışarıda iki tane genç birbirine zarar verse biz sorumlu oluruz." diyen adamı içeride tutup bir futbol oyunu için insanları birbirini öldürecek konuma getiren şerefsiz ruh hastaları dışarıda gezmesin. Yapmayın işte bunu. Bir gram vicdanı olan insan kaldırmaz bunu.

Şimdi gördüm de çökme operasyonu başlamış. İçeri giren unutulunca mal ve mülklerine çökülüyor. Bakalım Erden beyin mallarına sıra ne zaman gelecek...

bu adama camia sahip çıkmazsa çok önemli bir değeri kaybedeceğiz. Sadettin'i kurtaran ifbliler kadar olamadık utanıyorum ya. Erden Timur vefalı adamdır çıkarsa bu kulüp için her şeyi yapar malına filan çöktürtmeyiz. Yeter ki şu davadan aklansın ve GS genel kurulu abuk subuk tepki vermesin oy versin.

bu adama camia sahip çıkmazsa çok önemli bir değeri kaybedeceğiz. Sadettin'i kurtaran ifbliler kadar olamadık utanıyorum ya. Erden Timur vefalı adamdır çıkarsa bu kulüp için her şeyi yapar malına filan çöktürtmeyiz. Yeter ki şu davadan aklansın ve GS genel kurulu abuk subuk tepki vermesin oy versin.
adamı korkunç 1 yalnızlığa terk ettik
şu dakkadan sonra nası telafi etçez

Olsaydı dün akşam çıkar konuşur, taraftarı rahatlatırdı, güven verirdi.

iktidar: bu sene şampiyonluğu fenere bırakıyorsun
dursun özbek: ama nasıl olur ? beni indirip yerime erden timuru koyarlar.
iktidar: biz onu hallederiz..
Herkes bu işin böyle olduğunu biliyor ama konuşmak beğenmek onaylamak sıkıntı işte. Öyle bir ülke olduk ki ağızdan çıkana, yaptıgin yoruma çok dikkat etmen lazım.

Geri
Üst Alt