Erden Timur

Gomis'in söylediklerine bakarsak takım içinde inanılmaz bir aile ortamı oluşturulmasında başroldeymiş. Kurduğun takım yarattığın sinerji haksızlıkta çıkıp konuşman bir taraftar olarak teşekkür ediyorum ne gerekiyorsa yapıyorsun.

Daha ilk 3 ayında acayip işler yaptı, bu adamın arkasında dursak 3-5 senede Avrupa şampiyonluğuna oynayacak kulüp olabiliriz cidden.

Mata gol atıyor tüm Avrupa tweet atıyor, Bruno paylaşıyor falan müthiş reklam.
Bizim camia yer bu adamı çekemezler bu kadar başarılı olan bir adamı.

Daha ilk 3 ayında acayip işler yaptı, bu adamın arkasında dursak 3-5 senede Avrupa şampiyonluğuna oynayacak kulüp olabiliriz cidden.

içimizdeki kıskançlar ve laf üretmekten başka kulübe 5 kuruş faydası olmayan pilavcılardan korumak gerek erden timuru

Screenshot_2023-01-16-00-42-30-28_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.webp

Şu hesap ilk paylaşan dezenformasyon yasası gereği yargılanması lazım. Klüp avukatları gerekeni yapar sanırım.

bizde suç.bizim kulüp bunların seviyesine düşmeyelim bunlar bizim hiçbir yerde klasımız değil diye cevap vermeye bile tenezzül etmiyor bu adamlar da meydanı boş bulmuş iftiralar,ithamlar yalanlar havada uçuşuyor. kendi yaptıklarını biz yapmışız gibi algı yapıyorlar ve başarılı oluyorlar.

Hocam müsait bir vakitte dönüp ekim-kasım aylarında yazılanları dönüp bir okuyuver. Hadi yukarıda yazdığın vizyonu geçtim de bazı temel insanlık kurallarını es geçen çok taraftarımız var. Bugün lideriz iyiyiz vs ağızları kapalı, yarın tökezlesek gene başlayacaklar şöyle altın değerindeki insanları yemeye.

FM ve Pes-Fifa çok bozuyor bizim insanımızı.

Yahu bunların başkanı zamanında TFF başkanı ve MHK başkanı ile Zorlu Center'da halka açık da değil gizli toplantı yapmadı mı? Erman Toroğlu bunların gizli buluşmasını ifşa ettiğinde yalanlayabildiler mi? Bu ikisi şikeci biri tinerci 3 şahıs gizlice buluşup grup yapmadılarsa ne yaptılar ne konuştular?

Ben bu şikebahçe kadar arsız, namussuz, hayasız, sahtekar ve şerefsiz bir camia daha görmedim. Her boku kendileri yerler ama çamurunu Galatasaray'a bulaştırmaya çalışırlar. Bunlar kadar kollanıp başarısız olabilen bir kulüp daha yoktur. Hem kollanırlar hem de sürekli ağlarlar.

Bir ölmüş bitmiş Antep'i zar zor yendiler diye yine kafalarını kumdan çıkarmışlar. 1 haftadır sesi soluğu çıkmıyordu hıyar ağalarının.

Umumi bir ortamda herkesin içerisinde görüşmeler yapıyor Erden Bey. Sözler alıyor, tarlalar sürüyor.

Max. FB'li zekası.

Yahu bunların başkanı zamanında TFF başkanı ve MHK başkanı ile Zorlu Center'da halka açık da değil gizli toplantı yapmadı mı? Erman Toroğlu bunların gizli buluşmasını ifşa ettiğinde yalanlayabildiler mi? Bu ikisi şikeci biri tinerci 3 şahıs gizlice buluşup grup yapmadılarsa ne yaptılar ne konuştular?

Ben bu şikebahçe kadar arsız, namussuz, hayasız, sahtekar ve şerefsiz bir camia daha görmedim. Her boku kendileri yerler ama çamurunu Galatasaray'a bulaştırmaya çalışırlar. Bunlar kadar kollanıp başarısız olabilen bir kulüp daha yoktur. Hem kollanırlar hem de sürekli ağlarlar.

Bir ölmüş bitmiş Antep'i zar zor yendiler diye yine kafalarını kumdan çıkarmışlar. 1 haftadır sesi soluğu çıkmıyordu hıyar ağalarının.
Ali Koç (A.K) : Galatasaray ve Trabzonspor'u da işin içine kat.
Yıldırım Demirören (Y.D.) : Ya nasıl katacağız?
A.K: Kardeşim sen yap bir şeyler! Temizleme işini kendileri düşünsünler.

Böyle bir iddia vardı 3 Temmuz sonrası. Bu gerçek olmasa dahi zihniyetleri tam olarak bu.

Aynı malum parti gibi kendi yedikleri her haltı yine başkalarının üzerine atıp ters algı peşindeler.

Mesela bunlar geçen sene var çizgileri hakkında zırlarken de çizgileri bizim çizdirdiğimizi ima edip algı yaratmaya çalışıyordu.

Bu sene en son kadıköydeki derbide Abdülkerimin iptal edilen golünde gördük var çizgisini kimin işine yarayacak şekilde çizdiklerini. Meğer kendileri böyle bir işin içindeymiş de önden bizim yaptırdığımızın algısını yaratıyorlarmış.

Bunun gibi bir çok örnek var daha.

Zırlak camia! Allah sizin belanızı versin. Nasıl koyduk ama size kendi sahanızda?

Geri
Üst Alt