Erden Timur

Baba tahliye he. Derhal emanetini geri almalidir.

dursun özbek kadar iki yüzlü bir adam görmedim, o kadar sponsorluk aldı adamdan, sonra yemeye çalıştı, şimdi de bi geçmiş olsun mesajı yayınlatmıyor
Erden timur olmasaydı bu yönetimin başarılı olacağını sanmıyorum. Düzeni kurdu, bütçeyi büyüttü bunlar kaymağını yedi. Ellerinde para varken bile transfer yapamıyorlar

Çok şükür Allah’a, ailesine tekrardan kavuştu. Başkanlık için bekliyoruz ağabey çok ayrı kalmayalım önce aile sonra Cimbom!

1000162497.webp

Adaleti yerini buldu ya çook şükür. Bu gün erden başkanın şerefine rakı içeceğim.

Geberemeyen fosillerin cogu kendisini sevmiyor o yuzden fosiller gebermeden erden gibi vizyoner zengin gs sevdalıları yonetimlere başkanlığa talip olmuyor

Şahsi fikrim: Temmuz ortasına kadar dinlenip ,şirketlerini teslim alıp adı her ne olursa olsun :Futbol direktörü yada adı başka bir title ile ivedilikle göreve gelmeli /yönetim tarafından davet edilmeli. Bu şekilde çok daha mutlu olacağını düşünüyorum.kendisinede bizlerede çok iyi gelecektir. Öyle 2 sene sonrası vs değil.Bence tam zamanı. yok 2028 filan değil, bu sezon. Olacaksa şimdi tam da bu sene.Bilmem katılırmısınız.

Kader senin bu kulübün efsane başkanı olacağını müjdeliyor reisim. 2028de görüşelim. Bu post burada zamanını beklesin.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Geri
Üst Alt