Erden Timur

Yaptığı transferlerden daha değerli olan işin pr tarafını çok iyi yapıyor. 90’larda çocuk olanların bir çoğunun Galatasaray taraftarı olmasının sebebi Uefa kupasıdır, hagi’dir.

Icardi transferi ve aşkın olayım olayının ısrarlı parlatırması birçok çocuğu Galatasaray taraftarı yapacak

kendisi galatasarayda cumhuriyet devrimleri gibi devrimler yapmakta eğer başarılı olursa türk tarihine adını altın harflerle yazdırıcaktır ama olamzsa sonu evren paşa gibi ne yazık ki tanrıdan kendsine her gün şans dileyelim

iyi ki galatasaraylı

ya icardi zaha gibi super yıldızları alıyor ya da mico tete gibi copleri. arası yok reisin.

Ali Koç'a Galatasaray'dan kimi istersin deseler ne Icardi der ne de Zaha. Erden Timur'u ister ki paşam zaten bildiğin psikolojik üstünlük oldu.

Haldun Üstünel'de de benzer etki vardı ama maliyet takımın cebinden gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Erden Bey sponsorluk, ikili ilişkiler, insani tutum her anlamda çok çok üstün bir adam.

Ali Koç'a Galatasaray'dan kimi istersin deseler ne Icardi der ne de Zaha. Erden Timur'u ister ki paşam zaten bildiğin psikolojik üstünlük oldu.

Haldun Üstünel'de de benzer etki vardı ama maliyet takımın cebinden gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Erden Bey sponsorluk, ikili ilişkiler, insani tutum her anlamda çok çok üstün bir adam.
Haldun çok abartılıyor.

Haldun çok abartılıyor.

Keita
Baroş
Lincoln
Elano
Nonda
Neill
Meira
Kewell

Ve de Riijkard. Renktaş bunları kuşların bir yöneticisi alsa adamı peygamber ilan edecek tipler var. Bizim için A++ adamdı ama Erden Başkan şimdilik ezip geçiti şu şartlarda.

Birde şu var, helali hoş olsun, Timur Türkiye çapında adam oldu birden. Bu işine de yansımıştır mutlaka.

Birde şu var, helali hoş olsun, Timur Türkiye çapında adam oldu birden. Bu işine de yansımıştır mutlaka.

NEF'ten ev alan birinin yorumunu okumuştum sözlükte. Herif kapı kilidinin bile en iyisini kullanıyormuş. Tabi ayrıntısına haiz değilim ama kendi işinde de çok başarılı bir adammış söylenenlere göre. Allah bereketini artırsın.

NEF'ten ev alan birinin yorumunu okumuştum sözlükte. Herif kapı kilidinin bile en iyisini kullanıyormuş. Tabi ayrıntısına haiz değilim ama kendi işinde de çok başarılı bir adammış söylenenlere göre. Allah bereketini artırsın.
Evet, çok başarılı, Londra da, New York da inşaatlara başlamış..

Geri
Üst Alt