- 12 Ocak 2013
- 50.651
- 59.947
- 4.323
Galatasaray'a fazla bir adam. Taraftar 1 os alınmadı dite nerdeyse dövecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesele orta saha değil. Lig başladı CL maçları başlıyorGalatasaray'a fazla bir adam. Taraftar 1 os alınmadı dite nerdeyse dövecek.
Arif teşekkür ederim iyiyim. Sen nasılsın?Nasılsın Tahir?
sağol iyiyim.Arif teşekkür ederim iyiyim. Sen nasılsın?
Hos geldin. Sordum nerde bu arkadas diye ama bilen cikmadi. Iyi olduguna sevindin.Arif teşekkür ederim iyiyim. Sen nasılsın?
İnanmayın şu hesaplara. Hepsi etkileşim hesapları. Tier 1 gazeteciler haber girmeden hiç bir şey yapamazlar.Daha isim bile belli değil yani, toplantı sonrası karar alınacak kulübüne oyuncuya teklif yapılacak ve alınacak. Müthiş planlama.
Ekli dosyayı görüntüle 218464
Teşekkür ederim hocam. İyiyim. Şöyle bir özet vereyim Antakya'dan sağ çıkmanın sevinci ve şansıyla yaşadım. Bir şey olmamış gibi davrandım. Başımıza neler geldiğini yeni anladım. Bunun mücadelesini verdim veriyorum.Hos geldin. Sordum nerde bu arkadas diye ama bilen cikmadi. Iyi olduguna sevindin.
Cok gecmis olsun tekrardan. Bir kapi kapanirsa bir digeri acilir muhakkak.Teşekkür ederim hocam. İyiyim. Şöyle bir özet vereyim Antakya'dan sağ çıkmanın sevinci ve şansıyla yaşadım. Bir şey olmamış gibi davrandım. Başımıza neler geldiğini yeni anladım. Bunun mücadelesini verdim veriyorum.
Bence müthiş bir özgüven. Kimi istersek alırız. Ben böyle düşünmek istiyorum.Daha isim bile belli değil yani, toplantı sonrası karar alınacak kulübüne oyuncuya teklif yapılacak ve alınacak. Müthiş planlama.
Ekli dosyayı görüntüle 218464
Sami Yen haberi takip ediyorum. Bu sene yaptığı tüm iddialar gerçek çıktı.İnanmayın şu hesaplara. Hepsi etkileşim hesapları. Tier 1 gazeteciler haber girmeden hiç bir şey yapamazlar.