Erden Timur

Kral OS'lar bir bir giderken Erden Başkan temsili...

Sabahki mesajimda orta saha icin elestirdim hatta elestirilmesinide dogru buluyordum ki halen fikrim ayni fakat forum icin degil ama sosyal meyda denen coplukte hakkinda yazilanlar gercekten facia gerci yazanlar galatasaraylimi mechul ama kabul edilebilir degil kendi adima bende kadro planlama isine fazla kaptirdim kendimi fakat bence mevcut yonetimin ozelliklede erden beyin en onemli gorevi florya projesi bu proje bizim istedigimiz sartlarda en kisa surede tamamlanmali.Bu proje transfer vs herseyden daha kiymetli 150 tane orta saha gelse florya projesinin yaninda kiymeti yok hakkinda akla izana sigmayacak laflar edenlere bu konu kafalarina vura vura anlatilmali

Galatasaray'a fazla bir adam. Taraftar 1 os alınmadı dite nerdeyse dövecek.
Mesele orta saha değil. Lig başladı CL maçları başlıyor

•Zaha yok
•Ziyech daha forma numarası bile yok

Ayrıca bu 2 adam oynamaya başlasa bile aralık ayında Afrika kupasına gidecekler yine olmayacaklar. Planlama konusunda eleştiriyorlar eleştirenede kızamam şahsen

Her makul eleştiri baştacıdır. Hatta daha iyi olmak için gereklidir ama bir şeyi hatırlatmak isterim yönetim sadece bu adamdan ibaret değil. Diğerleri fasulye gibi takılıyor hani Özgorkey Colombus projesinin asıl mucidiydi? Hani storelara bambaşka bir hava getirecekti? Hani camiayı birleştirecek kişiler vardı yönetimde? Bu adam üzerine düşeni fazlası ile yapmıştır bende oluşan kanaat budur. Isteniyor ki ne eksik gedik varsa Erden Timur yapsın.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Reisin sırf son dönemdeki yaptıkları bile kendisinin 1. sınıf yönetici olduğunun ispatı.. Takımdaki yerlileşmenin ve adamcılığın farkına varıp çizikleri atmaya başladı.. Okan'a çok güzel sinyali verdi.. Kerem-Yunus kanatı yüzünden şampiyonlar liginden eleniyorduk.. Bal faktörüyle geçtik..

Kerem'in Kayseri maçında Zaha'ya atmadığı paslar + son maçlarda çıkarken verdiği tepkileri gören gördü.. En son Molde galibiyetinden sonra ıslıklandığı için sevinç kutlamalarına çıkmadı.. Kaptırdığı toplar ve akan oyunda kendini saklaması yüzünden Trabzon maçı hariç bütün maçlarda bu takım 10 kişi oynadı.. Kerem'in güçlü rakiplere karşı etkili olma şansı bana göre yoktu ve yönetim doğru olanı yaparak Zaha'yı aldı..

Erden Timur adamcılık yapmadı.. Kerem-Yunus-Berkan üçlüsünün ikisinin üstünü Okan Buruk'a rağmen çizdi.. Morutan'ın sağ kanatta Yunus ve BAY'dan iyi olduğu halde forma şansı bulamaması adamcılıktan başka birşey değil.. Mitcho'nün Berkan'dan iyi olduğu halde forma şansı bulamaması vs.. Kanatları ısrarla yerli oynatma isteği Okan Buruk'ın takımı ateşe atmasından başka birşey değildi..Reisde bunlara yapacağını yaptı.

Bir tek 8 numara'ya iyi kurşunu sıkarsa reis yapacağını yapmış olacak.. Yapamasa bile yaptıkları yüzünden canı sağolsun..

Kendi açımdan gruplara kaldığımız için görev baya baya başarı ile tamamlandı. Bundan sonrası ekstraya girer. Biz de ekstra severiz. Kasmaya gerek yok. Bu sene de şampiyon olmalıyız. Lig daha önemli. Çekişmede bulunacağın rakibin iyi takım kurdu ve gardını tam anlamıyla düşürmen gerekiyor. Gerisi safsata.

1693654814281.webp

orta saha nerde başkan

Vardır mutlaka bir planı diyip beklemek lazım yarına kadar. Risk alındı son ana bırakılarak. Bence doğru bir hamle değil ama bakalım sonu nasıl bitecek bu sürecin.

Daha isim bile belli değil yani, toplantı sonrası karar alınacak kulübüne oyuncuya teklif yapılacak ve alınacak. Müthiş planlama.
1000012614.webp

Hos geldin. Sordum nerde bu arkadas diye ama bilen cikmadi. Iyi olduguna sevindin.
Teşekkür ederim hocam. İyiyim. Şöyle bir özet vereyim Antakya'dan sağ çıkmanın sevinci ve şansıyla yaşadım. Bir şey olmamış gibi davrandım. Başımıza neler geldiğini yeni anladım. Bunun mücadelesini verdim veriyorum.

Teşekkür ederim hocam. İyiyim. Şöyle bir özet vereyim Antakya'dan sağ çıkmanın sevinci ve şansıyla yaşadım. Bir şey olmamış gibi davrandım. Başımıza neler geldiğini yeni anladım. Bunun mücadelesini verdim veriyorum.
Cok gecmis olsun tekrardan. Bir kapi kapanirsa bir digeri acilir muhakkak.

Geri
Üst Alt